Bu Sorularin Cevabini Bilen Varmi(delirecem Artik)

Bu sorularin cevabini vermek cok zor canim, inanki zor tutuyorum kendimi ama söylemicem senağlama Bu dünyanin birde öbür tarafi var diyorum baskada bisi demiyorum... :çok üzgünüm:

kelimelerin bittiğiyer diye buna diyorlar sanırım söyleyecek bir şey bulamıyorun çok güzel bir konu tebrikler

onlar ne yaptıklarını bilmiyolarmı zannediyosun :çok üzgünüm:
herşeyin tüm dünyanın ne kadar acı çektiğinin farkın dalar canım gözlerine sokmaya hiç gerek yok
dünya döndükçe bu savaşlar oldu ve olacak
her yüzyılda mutlaka insanlık tarihini derinden etkileyen savaşlara tanık olduk .malasef engel olamıyoruz buna
çünkü iyi insan çok az üzgünüm
üzgünüm ama suçlu biziz :a015:

ablacığım evet savaşlar oldu ve olacak ama savaşmakta mertlik gerektirir, şeref gerektirir.. bunlar hem namert hem şerefsiz...
bunalr hak için savaşmayı bilmeyen kah...lik yapan varlıklar..
evet geçmişte savaşıldı ama dürüstçe savaşında dürüstü olur mu demeyim olur..
ama bunlar anlamazlar işlerine gelmez , savaşmayı bile beceremezler...
ezmeyi bilirler, düşene tekme atmayı, ondan faydalanmayı iyi bilirler hemde çok iyi...
Bunalr açlık bilmezler , açlıktan öldürmeyi bilirler..
bunlar nefsi terbiye bilmezler , nefislerinin peşinde deliye dönerler..
Bunalr sözde bütün dünyada barış isterler oysa asıl istedikleri dünyadır...
Bunlar insanılık nedir bilmezler Türklere barbar derler...
daha sayacak çok şey var ama yetmez ki kelimeler...
bu resşmleri önlerine atmay gerek yok ki... bunlar zaten o kah....lerin keyifle çekip izlediği filmler..

Son düzenleme:
aslinda cevap belli ama kimse birsey diyemiyor. büyük balik kücük baligi yutar,adamlar napiyorsunuz demeye cesaret bile edemiyor.ama bu dünyanin birde öbür tarafi var masum insanlarin ahlarini aliyorlar. belki onlara karsi gelemiyoruz bari mallarini almayarak protesto edip azinlik olarak cevap vermis oluruz.

neden azınlığız biliyormusun yakınımdakiler de dahil "aman bir benim yapmamlamı olacak " diye düşündüğü için..
Yahu damlaya damlaya göl olur....

bu soruların cevabı aslında çok basit ama biz inanmak istemiyoruz. türkün türkten başka dostu yok.
bize tutturmuşlar bi soykırım meselesi
israil filistini kimse görmüyo.
adolf hitlerin esmerleri ve sakatları toplayıp gazla zehirliyerek öldürdüğünü hemen hemen herkez bilir.
anlayın be artık. HEP SUSUYORUZ BİZİM HATAMIZ BU.

BİZ DÜNYANIN GÖZÜNE BATIYORUZZZZZZ.ÇAPAK MİSALİİİİİ..

kelimeler kifayetsiz..

hesabın ağır olduğu o gün gelecek elbet..

Ben söyleyeyim cevabını. En azından kendi düşündüğümü.
İnsanız çünkü. Her gün haber seyretmekten utanıyorum artık, insan olmaktan utanıyorum. Aynı ana-babadan türemiş kardeşler nasıl birbirine işkence yapar, birbirini öldürür, yakar aklım almıyor. Bu namertlikleri aklım almıyor. Hayvanlar bile birbirleriyle mertçe dövüşürken, insanlar kendi maddi çıkarları için hiç doğmamış, büyük umutlar taşıyan küçücük bebeklerin canını acımasızca alıyor. Zamanında kardeşçe aynı topraklarda yaşamış insanlar bugün birbirinin karılarının ırzına geçiyor, birbirlerinin çokcuklarını öldürüyor, leşlerini yiyor. Bunlar yalnızca insanda olan para hırsı, mal hırsı, bağımsılık ve güç hırsı için. Geçen gün bir haber izledim. Bir leopar maymun yemiş ve maymunun yavrusu öksüz kalmış. Leopar ona sahip çıkmış, maymunu leopar besliyordu. Televizyonda izledim bunu ve insanlığımdan utandım. Yazık bize!!!

Bu konuyu açalı tam 5 sene olmuş, şimdi baktımda değişen hiç bir şey. Hatta her şey dahada kötüye gidiyor. Dünyanın her yerinde oluk oluk müslüman kanı akıyor ve herkes seyirci kalıyor....

Back