Bu Sorularin Cevabini Bilen Varmi(delirecem Artik)

trsinem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2007
120
4
96
Ankara
Merhaba arkadaşlar aşağıdaki soruların cevaplarını biliyorsanız ne olur yardım edin...
42.jpg

1- Zamanında sivil halkın üzerine Atom bombası atıp milyonlarca insanı diri diri yakan bir millet nasıl oluyorda büğün çıkıp başka ülkelere senin elinde atom bombası var sen dünya için çok büyük tehditsin diyebiliyor...

74fr6.jpg

77bi2.jpg

2- Hergün masum halkı öldüren BM kararlarına bile uymayan Ambulanslara bile ateş açan İsraili dünya neden seyrediyor

imperiaflex0001iv.jpg

imperiaflex0209el.jpg

3- Tarihi utanç dolu olan Engizisyon mahkemelerinde insanların içinde şeytan var diye insanları diri diri yakan en hafif cezanın normal ölüm olduğu, Avrupa devletleri nasıl oluyorda büğün Türkiye soykırım yapmıştır diye biliyor.

Son düzenleme:
tank1nb2.jpg

4- Dünyada bir lokma yiyecek ekmek bulamayan insanlar varken. Devletler neden birbirlerini yok etmek için milyonlarca dolarlık silah alıyorlar.

ben konuşursam site kapanır en iyisi susma hakımı kullanıyorum

Madem öyle düşünüyorsunuz saygı duyuyorum, bari beni fikirlerinizden mahrum etmeyin hiç olmssa bildiğiniz sebepleri özelden yazarsanız sevinirim

canım ya çok güzel bir paylaşım olmuş ama burası yeri değil sen bunu ya protösto köşesine taşı a.s
yada hiç bir başlığa uymuyan yazılar bölümüne canımmmmm :çok üzgünüm:
kimsede bu raya ağır hakaret içeren kelimeler yazmadığı sürece bamlanmaz
ben bundan kendi adıma eminimm :enbuyukkk:

canım ya çok güzel bir paylaşım olmuş ama burası yeri değil sen bunu ya protösto köşesine taşı a.s
yada hiç bir başlığa uymuyan yazılar bölümüne canımmmmm :çok üzgünüm:
kimsede bu raya ağır hakaret içeren kelimeler yazmadığı sürece bamlanmaz
ben bundan kendi adıma eminimm
TAŞIMA İŞLEMİNİ NASIL YAPACAM :uhm: Ben biraz acemiyiyde :utangac:

hayvanın dışkısını mı yemeye çalışıyor o çocuk..
Aman Allah'ım nasıl bri fotoğraf o inanamıyorum yaa..

Oooof ooooff diyorum baska da bir sey demiyorum,diyemiyorum.. Cocuklu resim mahvetti beni...

bence arkadaşım bu resimleri alıp o ükelerin başkanlarının vebakanlarının yüzüne çarpmak bir işe yararmı acaba

Ben onlarla olan hesabımı ahirete bıraktım arkadaşım!!!!

Gün gelecek o İlahi Mahkeme kurulacak..İşte o zaman hak,hukuk,insanlık ortaya çıkacak..Ben sabrediyorum,dayanıyorum,dua ediyorum amaaaaaaaa UNUTMUYORUM!!!!!!

Ettiğim bedduaların biri olmazsa biri mutlaka bu insan müsfetlilerinin paçasına yapışacak..Hem İlahi Adalete hem buna çoooook inanıyorum!!

Cevabını bilsek ne olacak..Onlar kendi yaptıkları 'şey' in adını bile koyamazken..

Bu soruların cevabını aslında hepimiz biliyoruz.Dünyanın kabadayısı abd ve kardeşi ab...Geçmişlerini inkar etmiyorlar bilakis gurur duyduklarını bile söyleyebilirim.Bizim bu konudaki hassasiyetimizin de farkındalar.Buldukları sandıkları zayıf noktayı önümüze sürerek ab sürecinde bizi oyalamaya çalışıyorlar.Şu da bir gerçek Türkiye'nin ab'ye girme konusunda ne yardan ne serden geçiyorlar.Bize ihtiyaçları olduğu aşikar fakat geçmişten gelen bir hesapları ve müslüman kimliğimiz buna engel oluyor.Bizden yararlanmanın peşindeler bize birşey vermenin değil...

bence arkadaşım bu resimleri alıp o ükelerin başkanlarının vebakanlarının yüzüne çarpmak bir işe yararmı acaba

onlar ne yaptıklarını bilmiyolarmı zannediyosun :çok üzgünüm:
herşeyin tüm dünyanın ne kadar acı çektiğinin farkın dalar canım gözlerine sokmaya hiç gerek yok
dünya döndükçe bu savaşlar oldu ve olacak
her yüzyılda mutlaka insanlık tarihini derinden etkileyen savaşlara tanık olduk .malasef engel olamıyoruz buna
çünkü iyi insan çok az üzgünüm
üzgünüm ama suçlu biziz :a015:

1. zamaninda yaktilar atombom sinla dünyanin yarisini simdi bütün dünyaya ideal olmak istiyor amerika herkesi yönetmek istiyor (malesef basariyorda)

belki yanlis görüyorum ama 11.09 öyle bir tarihki sanki yüce tanrim onlara bir tokat patlati ama hala kendinelerine gelmediler

(ben her sekilde siddete savasa karsi bir insanim ama oldu bir kere ben o sivil insanlara cocuklara acidim ama amerikaya asla )

2 bizleri müslümanlari barbar olarak gösteren gavurlar önce kendi tarihlerine baksinlar ne irenclikler ne pislikler var onlarda migdem kaldirmiyor insanlikdan cikmislardi

o cocuklu fotoraf bir sey diyemiyorum laf bulamiyorum

allah hepimizi islah etsin

ve george bushu da tamamen ....................... etsin

Bu resimler bahsettiğiniz ülkelerin rutinleri olduğu için yüzlerine çarpsak da demek istediğimizi anlayamazlar.İnsanlıktan nasip almamış bu insanlara ne yazık ki ancak beddua edebiliyoruz.Arkadaşlarımın da dediği gibi HESABIMIZ MAHŞERE KALSIN!

Bu günlerde hergün milyonlarlaca insanın ziyaret ettiği ünlü vidyo paylaşım sitesi youtube Türk kanunlarına aykırı davrandı diye Türkiyeden o siteye erişim yasaklandı. Yani Türkiye youtube ye Boykot uyguladı. Mesala bizde toplum olarak böyle bir boykot uygulayabilsek çok etkili olacagını düşünüyorum.
İnternette boykot ile ilgili bir araştırma yapdım karşıma aşagıdaki sonuçlar çıktı.

boykot2.jpg
boykot5.jpg
boykot.jpg

arkadaşım çok güzel konu açmışsın ama böyle şeyleri ciddiye almıyorlar benim başıma geldide saçma bi konu oldumu herkes atlıyo ama ciddi birşey oldumu konu ya kilitleniyo yada bazılarının işine gelmiyor dalga geçiyolar gerçeği biliyorlar ama işlerine gelmiyo bu görüntüler gerçek film sahnesi değil gerçek vede çok üzücü bunu yapan ülkeleri örnek alıyolar bide türkiye geri kalmış onlar ilerlemiş aman böyle ilerlerleme olacaksa TÜRKİYE ilerlemesin bizim teknol0jimizde yeter insan gücümüzde yeterki birlik ve beraberlik olsun seni sonuna kadar destekliyorum.

gerçekten çok kötü bunlar gerçek olamaz insanlığa aykırı

Back