- 27 Eylül 2023
- 1.103
- -44
- Konu Sahibi falwlessone1
Galiba sevilmek,ilgi görmek ya da bir ilişkim olsun istiyorum o yüzden bu konunun üzerine düşmüş olabilirim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Peki neden tekrar yazdı sneceEzik olduğu için.
Boşluğuna gelmiş. EngellePeki neden tekrar yazdı snece
Canı sıkılıyor.Peki neden tekrar yazdı snece
Konuştuğu başka kızlar da vardı amaCanı sıkılıyor.
Tamam hepinize birden yazıyor işteKonuştuğu başka kızlar da vardı ama
SonBıkmadın mı
Benim hiç buluşup Konuştuğum biri olmadı belki de ilgi istiyorum biri beni gerçekten sevsin istiyorum.Neden profesyonel yardım almıyorsunuz ?
Sorumun nesini beğenmediniz ?Benim hiç buluşup Konuştuğum biri olmadı belki de ilgi istiyorum biri beni gerçekten sevsin istiyorum.
Profesyonel yardımlik degilim yani belki de bu yöndenSorumun nesini beğenmediniz ?
Bu kadar emin olmayın.Profesyonel yardımlik degilim yani belki de bu yönden
Sen yine manik döneminde falan mısın bu ne ya her gün her günGaliba sevilmek,ilgi görmek ya da bir ilişkim olsun istiyorum o yüzden bu konunun üzerine düşmüş olabilirim.
Hastaneye acilen götürülmeliksin kusura bakma da senin anan baban durumunun farkında değil mi yaProfesyonel yardımlik degilim yani belki de bu yönden
AbartHastaneye acilen götürülmeliksin kusura bakma da senin anan baban durumunun farkında değil mi ya
Ne abart ne?
Öyle bir durumda olsam gece uyku uyumam doğru dürüst fark edilirdi herhalde dimi.Ne abart ne?
Ne alaka ay bi git yaÖyle bir durumda olsam gece uyku uyumam doğru dürüst fark edilirdi herhalde dimi.