Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kolestonun siyahını kullanırdım siyah kullandığım zaman çok memnundumKızlar böyle parlak ve s,yah saçı hangi marka boya ile elde edebilirim yani aranızda siyah boyayan varsa yardım etsin lütfen böyle bir siyah saça sahip olmak istiyorumEki Görüntüle 359828
Kızlar böyle parlak ve s,yah saçı hangi marka boya ile elde edebilirim yani aranızda siyah boyayan varsa yardım etsin lütfen böyle bir siyah saça sahip olmak istiyorumEki Görüntüle 359828
Çok teşekkürler cevap için. 3 gün önce neva color siyah boyadım saçlarım resmen kurudu çok mat bir görüntü oldu bakım yaptım biraz yumuşadı ama rengi açıldı sevmedim o boyayı. Kolestonda acayip saçlarımı döküyor. Palette alacağım artık. çünkü bir kere boyamıştım farklı rengini gayet yumuşak ve parlak olmuştu. Siyah renktede aynı etkiyi gösterir umarım hem doğal görünsün hemde parlak ve simsiyah olsun istiyorum.![]()
Alt rengim siyah en son neva ile boyamıştım uç kısımları aktı. O boyayı da bir araştırayım ben![]()