• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Bu siyah saç için yardım ( resimli )

sylvia

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2010
167
6
96
İzmir
Kızlar böyle parlak ve s,yah saçı hangi marka boya ile elde edebilirim yani aranızda siyah boyayan varsa yardım etsin lütfen böyle bir siyah saça sahip olmak istiyorum :nazar::24: $424235_310360432347578_211549022228720_947918_46254522_n.jpg

Hint kınası böyle yapıyo hatta daha siyah ama saçından bir türlü çıkmaz.. geri dönüşü yok sanırım. bende hint kınası var turplu su yapıyorum aynı böyle işte.

Kızlar böyle parlak ve s,yah saçı hangi marka boya ile elde edebilirim yani aranızda siyah boyayan varsa yardım etsin lütfen böyle bir siyah saça sahip olmak istiyorum :nazar::24:Eki Görüntüle 359828

Palette siyah inci serisi kullanıyordum önceden çok memnun kalmıştım tavsiye ederim, hem de pırıl pırıl yapıyordu saçları :16:

Son düzenleme:
Palette yi deneyeceğim mutlaka :) çOk teşekkür ederim kızlar şimdi turplu su bakımına aldım saçlarımı bende.. biraz rengi açıldı yaza kadar bakım yapacağım uzasın sonra çok parlak bir siyaha boyayacağım ;)

Kullandığım siyah boyalar koleston,palette,nevacolor,hint kınası (aklıma gelenler bunlar)
Koleston 2.0 parlak bir siyahtı ama saçımı kurutmuştu memnun kalmamıştım
Nevacolor çok mat bir siyah ben mat bir siyah istediğim için çok memnun kaldım ama siz parlak istediğiniz için tercih etmeyin
Hint kınası evet gayet parlak bir renk veriyor ama gözenekleri de tıkadığı için saç derisi sorunlarına yol açıyor
Palette düz siyahını kullanmadım siyah inci mavi siyah bir boya ve çok parlak ışıkta laciverte yakın bir saç elde etmiştim ama zemin rengim doğal rengiydi ve sarıydı bunun da etkisi olabilir
Mavi siyah istiyorsanız paletteyi öneririm
Genel olarak palette'den memnunum zaten Natural colors 1.0 da deneyebilirsiniz

Son düzenleme:
Çok teşekkürler cevap için. 3 gün önce neva color siyah boyadım saçlarım resmen kurudu çok mat bir görüntü oldu bakım yaptım biraz yumuşadı ama rengi açıldı sevmedim o boyayı. Kolestonda acayip saçlarımı döküyor. Palette alacağım artık. çünkü bir kere boyamıştım farklı rengini gayet yumuşak ve parlak olmuştu. Siyah renktede aynı etkiyi gösterir umarım hem doğal görünsün hemde parlak ve simsiyah olsun istiyorum.:34:

Çok teşekkürler cevap için. 3 gün önce neva color siyah boyadım saçlarım resmen kurudu çok mat bir görüntü oldu bakım yaptım biraz yumuşadı ama rengi açıldı sevmedim o boyayı. Kolestonda acayip saçlarımı döküyor. Palette alacağım artık. çünkü bir kere boyamıştım farklı rengini gayet yumuşak ve parlak olmuştu. Siyah renktede aynı etkiyi gösterir umarım hem doğal görünsün hemde parlak ve simsiyah olsun istiyorum.:34:

bence loreal casting creme glossla boya hem kesinlikle koyu oluyor yumusak ve parlak oluyor sadece sık boyaman gerekir alt rengin açıksa ve saça az zarar veriyor.Tabanım açıksa hep boyamak zorunda kalırsın boşver.

Alt rengim siyah en son neva ile boyamıştım uç kısımları aktı. O boyayı da bir araştırayım ben ;)

Tekrar boyayacak olursan eugene markasını deneyın cok guzek ve parlak bır renk olusuyor :) sadece ıcınden cıkan bakım kremı yetersız ve kalıtelı degıl

Back