R Ruzgarci Aktif Üye Kayıtlı Üye 28 Aralık 2011 6 0 36 Yozgat 29 Aralık 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi Ruzgarci #1 kizlar yurtdisinda kaliyorum, altin fiyatlari acayip yukseliste, bileklik almam gerekiyor, site buldum garigold diyem burada aliosveris yapan oldumu? Hani siteden alisveris diye kuskularim var tabiki, yardimci olurmsuunuz
kizlar yurtdisinda kaliyorum, altin fiyatlari acayip yukseliste, bileklik almam gerekiyor, site buldum garigold diyem burada aliosveris yapan oldumu? Hani siteden alisveris diye kuskularim var tabiki, yardimci olurmsuunuz
sevimefe Aktif Üye Kayıtlı Üye 26 Aralık 2010 16 0 86 İstanbul 3 Ocak 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi Ruzgarci #2 canım ben o siteyi hic duymadim ama kataloox.com dan alisveris yaptim bir ay kadar önce.taki seti aldim.piyasadaki kuyumculardan cok daha ucuz ve cok cesit var.iscilik fiyatlari cok düsük yani.kesinlikle tavsiye ediyorum.bir göz at derim.
canım ben o siteyi hic duymadim ama kataloox.com dan alisveris yaptim bir ay kadar önce.taki seti aldim.piyasadaki kuyumculardan cok daha ucuz ve cok cesit var.iscilik fiyatlari cok düsük yani.kesinlikle tavsiye ediyorum.bir göz at derim.
D denetci Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Sahte Profil Kayıtlı Üye 5 Ocak 2012 14 0 86 İstanbul 5 Ocak 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi Ruzgarci #3 bende arıyordum canım sağlam alışveriş yapabileceğim site ii oldu