• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu sipariş ne zaman gelecek gelir mi?

Diğer kargolara nazaran çok daha hızlı bir gün sonrası teslimatım olmuştur.hiç sorun yaşamadım müş.hizmetlerini arasaydınız

Aslında sorun şey normal yurtiçi Aras vs ile değil trendyol express dye bir kargo ile gelmesi iletişim adresi bile yok. İlçede oturuyorum fakat merkezde de bir adresleri yok bu yüzden endişe duydum
trendyol ekspress güzel çalışıyor.arasla da mngyle de kavgalıyım asla kargolarımı getirmiyorlar sözde evde yokmuşum diye.yurtiçi ya da trendyol ekspressle çalışıyorum hep.black friday indirimleri yüzünden kargolar kitlenmiş durumda şu an.benim aldığım botun teslim tarihi 24-26 aralık şu an mesela.dağıtıma çıkacak sıradaki grupta olabilir şu an o yüzden mesaj gelmiştir.aynı günde bu yoğunlukta yetiştirememişlerdir.sorguladınız kargonuzun nerede olduğunu?

Valla site cok iyi ona lafim yok.bir cok alisverisimizi ordan yapıyoruz..geçen haftada bir cok sey aldik.hepsi geldi zamaninda ama bir ürün taa 3 ocakta teslim düşünün yani yoğunluğu..Hic sıkıntı cekmedigimiz aksine begenmedigimiz birseyi aninda geri iade alan bir site.merak etmeyin cok yogunluk var gelir.

Kasım ayındaki free friday'ler yuzunden kargo şirketleri inanılmaz yogun o yuzden aracı firmalarla çalışıyorlarmış.Trendyol express'te öyledir.Endişe kargon gelir.Benimde aynı şey başıma geldi ama kargom geldi.

İndirim çılgınlığı başlamadan önce trendyoldan sipariş vermiştim ama benimki de araya kaynadı heralde gelmedi hala.

Geçen hafta Penti’den sipariş vermiştim bugün geldi ama kargomu dövmüşler resmen. Biri hıncını masum kolimden mi çıkarmış altta kalanın canı çıksın mı yapmışlar anlamadım :KK70:Ne istediniz sütyenimden :KK70:

Buraya açılan bazı konuları anlamıyorum cidden. Müşteri hizmetlerini arayıp sormak yerine buraya konu açıp çok endişeliyim diyorsunuz. Ee napalım yani? Biz mi arayalım trendyolu, kargoyu 🤦🏼‍♀️

Dün haberlerde izledim, indirim çılgınlığı yüzünden kargolar yığılmış durumda, o yüzden gecikmeler yaşanıyormuş, koliler sokağa taşmış durumda düşünün yani.

Aslında sorun şey normal yurtiçi Aras vs ile değil trendyol express dye bir kargo ile gelmesi iletişim adresi bile yok. İlçede oturuyorum fakat merkezde de bir adresleri yok bu yüzden endişe duydum

trendyolun kendi kargo şirketi ve güvenilir. ben sürekli yapıyorum hiç sorun yaşamıyorum ama bazen geç gelebiliyor. Sizin aciliyetiniz varmış yetişmeyebilir ama güvenebilirsiniz.

Kampanyalar yüzünden kargo şirketleri epey yoğunmuş
Benimde siparişilerim 2 haftada geldi farklı yerlerden vermiştim siparişleri
Bu günlerde gecikme olması normal yani

ben mama ve bez siparis ettim kendi kargolariyla ertesi gun elime ulaşti
bluz siparis etmistim oda hemen geldi
ama abimin siparis ettigi mamalar ayni sizinki gibi oldu gelmeyince iade ettiler

Benim indirimlerden önce sipariş ettiğim bir şey de kargoda takılı kalmıştı. Bekledim geldi geç de olsa.
Yurtiçi kargo kota koymuş firmalara gönderiler yoğunluktan geç kalıyor diye. Ben de geçmişten hesabım olduğu için twitter dan giydirdim biraz..

Aras ve diğerleri bir şekilde bulduğu halde yurtiçi eve kadar gelmiş gibi kişi bulunamadı diye rapor ederdi. Şube telefonları açmazdı vs.

Bekleyin şubeyi arayın yapacak bir şey yok..

Yaa aynen.
Bende diken üstündeyim.
Kargom ha geldi ha gelecek.
Trendyol expressle ilgili hiç hoş şeyler okumadım.

kargolar aşırı yoğun. kargomu almaya gtmiştim kargolar sokakta beklıyordu marka marka gruplara ayrılmış bir şekılde.kendınız gıdın.

Bakın bu da bir fikir.
Size yakın şubeye gelince beklemeden gidip kendiniz alın..
Yoksa 1-2 belki daha fazla gün kaybedersiniz..

Lcw den aldıklarım geldi.
Defacto dan aldıklarım geliyor. Bekletmemek için bir parça ürünü sus payı göndermişler :KK70:
Hayır bir şey dediğim de yok habire otomatik mesaj atıyor kendileri.. :KK70:

Ama trendyol ve hepsiburada uyanıklık edip Aralık ortasını gösteriyor tahmini tarih olarak. Bekliyoruz işte..

Back
X