- 8 Haziran 2017
- 488
- 445
- 53
- Konu Sahibi Love_your_life
Diğer kargolara nazaran çok daha hızlı bir gün sonrası teslimatım olmuştur.hiç sorun yaşamadım müş.hizmetlerini arasaydınız
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
trendyol ekspress güzel çalışıyor.arasla da mngyle de kavgalıyım asla kargolarımı getirmiyorlar sözde evde yokmuşum diye.yurtiçi ya da trendyol ekspressle çalışıyorum hep.black friday indirimleri yüzünden kargolar kitlenmiş durumda şu an.benim aldığım botun teslim tarihi 24-26 aralık şu an mesela.dağıtıma çıkacak sıradaki grupta olabilir şu an o yüzden mesaj gelmiştir.aynı günde bu yoğunlukta yetiştirememişlerdir.sorguladınız kargonuzun nerede olduğunu?Aslında sorun şey normal yurtiçi Aras vs ile değil trendyol express dye bir kargo ile gelmesi iletişim adresi bile yok. İlçede oturuyorum fakat merkezde de bir adresleri yok bu yüzden endişe duydum
Aslında sorun şey normal yurtiçi Aras vs ile değil trendyol express dye bir kargo ile gelmesi iletişim adresi bile yok. İlçede oturuyorum fakat merkezde de bir adresleri yok bu yüzden endişe duydum
kargolar aşırı yoğun. kargomu almaya gtmiştim kargolar sokakta beklıyordu marka marka gruplara ayrılmış bir şekılde.kendınız gıdın.