• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu sipariş ne zaman gelecek gelir mi?

Bizde canta siparisi verdik 10 gün oldu hala yok. 4 aralıktan once gelir dediler cok yoğunlarmış. Efsane cuma indirimi dolayisiyla cok siparis varmis. Bende hala beklemedeyim. Karaca granit tencere siparişi verdik hepsiburada dan 24 aralikta kargoya verilcekmis dusun :D

İndirim çılgılığından dolayı kargolar çok çok zor durumda. Bende internet üzerinden satış yapıyorum ve kargo şubemiz resmen krizlerde heryer dağ gibi kargo dolu... şube o yoğunluk bi an önce şubeden çıksın diye iade gönderebilir bekletmeden. Geçenlerde böyle bir olay yaşadık. Kargo takip numarasından sürekli takip edin. Gerekirse gidip şubeden alırsınız.

Bizde canta siparisi verdik 10 gün oldu hala yok. 4 aralıktan once gelir dediler cok yoğunlarmış. Efsane cuma indirimi dolayisiyla cok siparis varmis. Bende hala beklemedeyim. Karaca granit tencere siparişi verdik hepsiburada dan 24 aralikta kargoya verilcekmis dusun :KK70:
Aaaaa hangi modeli ne kadar aldınız? Tüh çok uzun zamandır istiyordum ama hiç aklıma gelmedi 😢

Kargo şubelerine günde ortalama 2000 adet kargo gelmiş bu kasım ayında
Ve takdir edersiniz ki 1 günde 2000 adet kargoyu kısa sürede dağıtmanın mümkünatı yok
O yüzden aralık sonuna kadar teslimat tarihleri mevcut

bu indirimleri nasıl kazanıyorsunuz acaba son 1 senede trendyoldan 10 bin tllik alışverişim olmuştur ne indirim ne bişe
elite üyelik verdiler bi tek o da kullanamadan bitti

Birincisi ürünleri teslim aldiktan hemen sonra yorum yaparsaniz yorumunuz onaylaniyor ve baska bir urun aldiginizda indirim oluyor.

ikincisi mesela bilinen bir giyim magazasinda 79.90 olan erkek kazagini 49.90 a aldik. Uzerinde etiketi bile vardi geldiginde. Yani etiketinde magaza fiyati yaziyordu o fiyata almadik biz.

50 tl olan iyi bilinen marka 5 lt aycicek yagini, 25 tl den aldim.

Çayı 2 koli aldim..Ikinci koli cay paketini yari fiyatina verdi satici hediye etmis ustelik. Normalde 1.000 gr çay 30 tl. Ben 27 tl den aldim.

3.10 - 3.40 olan yine iyi bir marka makarnadan 2 koli aldim. 1.25 krş / Adet

Şampuanlarda 17 tl, deterjanda 38 tl ucuza aldim. Bunlardan da puan topladim.

Ayrica yine en iyi marka kokulu lavabo kagidi 32 lisi 23 tl gibi komik bir fiyattan aldim yine Trendyoldan.

Hayat çok pahali. Ucuza buldugum herseyi stokladik eşimle.

Maddi durumum daha iyi olsaydi buzdolabi alirdim. 2.000 tl kadar indirim yapmisti. Uzuldum.

Kara cuma olduğundan dolayı kargoya bile geç veriliyor hemde geç geliyor bende bekliyorum ama ne gelen var ne giden bugün dağıtıma cıktı dendi kesin yetişmedi bekliyorum yarını artık

Kargo şubelerine günde ortalama 2000 adet kargo gelmiş bu kasım ayında
Ve takdir edersiniz ki 1 günde 2000 adet kargoyu kısa sürede dağıtmanın mümkünatı yok
O yüzden aralık sonuna kadar teslimat tarihleri mevcut
Benim sorunum aslında şirketleydi korktum gelmez diye çünkü olumsuz yorumlar var çok ama çok şükür sorun olmadı geldi kargo☺️

Sonunda kargo geldi kızlar saat 19:30 geldi. Meğer dağıtım şirketiymiş bunlar bireysel çalışıyoruz o yüzden bulamazsınız dendi telefon numaraları o yüzden yok

Ben ceket aldım, pantolon geldi. Başkasının kargosu yanlışlıkla bana gelmiş. Aynı şey arkadaşımın da başına geldi. 🙄

Beni Pazar günü aramışlardı , adreste değilsiniz diye , eeee malum adresim okul , okullarda Pazar günü kapalıdir dedim , ertesi gün getirmişlerdi :)

Bugun saat 19.45’te ups kargoyla geldi.
27 Kasımda verdiğim siparişlerin bazıları kargoya bile verilmedi hala bekliyorum.
Trendyol’a güvendiğim için sıkıntı yok.

Bugun saat 19.45’te ups kargoyla geldi.
27 Kasımda verdiğim siparişlerin bazıları kargoya bile verilmedi hala bekliyorum.
Trendyol’a güvendiğim için sıkıntı yok.
Güvenilir bir kargo şirketi olunca sorun yok benim içinde kendi şirketi ile çok ciddi sorunlar yaşanmış. O yüzden korktum ama iyi oldu geldi

Aaa bu çok kötü ama şikayet edin mutlaka nasıl karışır yani. Çok garip

Evet aradım Trendyolu, orada tatlı bir çalışan bana yardım etti. İade oluşturdum. Ama almak istediğim ceketten de oldum. İade edince yerine yenisini göndermiyorlar. Yeniden almam lazım. Ona da şuan güvenemiyorum. Bi iade ettiğim hallolsun bakalım.

Kızlar trendyol dan geçen hafta bir elbise aldım. Kendi kargo şirketleri ile çıkmış yola fakat hala gelmedi. Bugün teslim yapılır yazıyordu ama netten okuduğum şeyler beni endişe ettirdi bu şirket gelmediği halde geldik bulamadık mesajı atıp iade yapıyormuş fakat bu elbise bana lazım çok endişelendim. Bunu yaşayan var mı? Ne olacak şimdi o elbise ya. Belkş çokta dert değil ama beni üzdü bu saat oldu mesai bitecek gelmedi hala.
Evde bulamazlarsa kargo kendi şubesine gidiyor. Size en yakın yeri gidin ordadır

Back
X