- 4 Şubat 2020
- 50
- 64
- 38
- 32
- Konu Sahibi MissBettyy
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kaç dakikada çıktı o önemli. İlk 5dk içinde ise pozitif
Hamilesınız benimde böyleydı 7 haftalık hamileyım suan5 veya 6 dk sonra çıktı canım
Ama dün de yapmıştım o çok cokkk silikti belli belirsiz
Hayırlı olsun sizin adınıza çok sevindim. Sizinde böyleyken kandl testi yaptırdınız miHamilesınız benimde böyleydı 7 haftalık hamileyım suan
Gün geçtikçe koyulaşıyorsa sağlıklı gebeliktir. Hayrlı olsum5 veya 6 dk sonra çıktı canım
Bende böyle çıkmıştı 3haftalikti geçen sene böyle çıkmıştı
Var o zaman yarın sabah dha netleşir hayırlı olsun5 veya 6 dk sonra çıktı canım
Böyle çıktıktan sonra 2 yada 3 gün ıcınde kan verdım 40 çıktı degerım cnm sonra yukseldiHayırlı olsun sizin adınıza çok sevindim. Sizinde böyleyken kandl testi yaptırdınız mi
İnşallah canım cok teşekkür ederim inşallah vardırGün geçtikçe koyulaşıyorsa sağlıklı gebeliktir. Hayrlı olsum
hayırlı olsunHemen çıktıysa pozitifbaşka test yapabilirsiniz veya direk kan testi yaptırın şüphe olmasın aklınızda bende bu şekilde öğrendim silikti
Ayyy insallahhhhhhhhhhhhBende böyle çıkmıştı 3haftalikti geçen sene böyle çıkmıştı
Teşekkür ederim canım insallahhhhHamilesin bence de canım kan testi ile kesinleştir ♥
Sağlıkla gelsin![]()
Sizinde mi böyleydiHayırlı olsun hamilesiniz![]()
Sizinde mi böyleydiay inşallah canm ya
Ozman burda silik çıkması HCG bin az olmasından mı kaynaklı canımBöyle çıktıktan sonra 2 yada 3 gün ıcınde kan verdım 40 çıktı degerım cnm sonra yukseldi
Ayyyy valla böyle olanları duydukça bı heves oldum akşam bı kan testi yaptırmaya gideyim bence umutları kesinleştirmek için dimiEvet eski testim böyleydi ☺