Anket Bu sene erkek senesimi Kız senesimi :)

Bu sene ne senesi😁

• Erkek💕

OY: 25 46,3%
  • Kız💕

OY: 29 53,7%

• Ankete Katılan
    54
Ahaja kuzum diger arkadaş la karistrdim ozaman onun ki 35 yaziyo da ondan 😂😂😂 abuu sende bndensin demi ozaman😂😂 bnde 10 haftadayimmm😂😂
Keşke bende 10 da olsam canım gecen hafta dedi 4 simdi 5 olmuştur ayin 22 sinde kalp atışını duymak icin gidecem hastaneye inşallah der 7 haftalık da bende de bir umudu olur en azından kalır 1 ay 16 haftadan sonra kusma bulantı gidiyormuş 😊

Bende henüz cinsiyeti öğrenemedim ama çevremdeki herkes erkek hissediyor, bende rüyamda erkek olduğunu gördüm ama bakalım 1 hafta sonra öğreneceğim 😁 nedense bana da bu sene erkek çoğunluk gibi geldi

Maalesef ciddiyim canım ya çok acim ama yiyemiyorum yedim mi çıkıyor oturup ağlıyorum resmen 😓 gerçekten çok zormus benim bu ilk daha önce dusuklerim olmuştu ama boyle değildim Rabbim herkese bu duyguları yasatsin bir yandan da benim yavrum iyi olsun raziyim diyor insan 😑😒
Aynı ben😆😊

Keşke bende 10 da olsam canım gecen hafta dedi 4 simdi 5 olmuştur ayin 22 sinde kalp atışını duymak icin gidecem hastaneye inşallah der 7 haftalık da bende de bir umudu olur en azından kalır 1 ay 16 haftadan sonra kusma bulantı gidiyormuş 😊
Zaman su gibi geciyo balim inan bi bakmışsın doguma gitmissin bn kızımda nasil gecti anlamadim okadar bulantiya rağmen sabret su gini geccek insallah😊

Meraba kizlaaar :KK54:
2. Bebeğimi bekliyorum cok heyecanlıyım cinsiyetini cok merak ediyorum :-) elbette önce sağlikli ve hayırlı evlat olması ama cok merak ediyorum sizlerin bebeklerinin cinsiyeti neler :halay:
Bu sene kız senesiydi ben martta kızımı erken doğum yaptığımda hastanede hepsi kızdı çevremdeki insanların da hep kızları oldu. 2021 ne senesi acaba??

Back
X