- 18 Ekim 2017
- 8.437
- 23.115
- 598
- Konu Sahibi PrensesAnnesi_
Ayy allah saglikla kucagina almayi nasip etsinErkek senesi mi kız senesi mi bilmiyorum ama benim minnak erkek![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayy allah saglikla kucagina almayi nasip etsinErkek senesi mi kız senesi mi bilmiyorum ama benim minnak erkek![]()
Amin canım inşallahAyy allah saglikla kucagina almayi nasip etsin![]()
Amin insallah darısı size olsunYaa saglikla gelsin masallah son haftalarındasin az kalmis darisi bize canim ya❤
Ah canım ne güzel motive ediyorsunKuzum cogu bitti azi kaldi sık dişini allah yardimcin olsun insallah cok üzüldüm![]()
Ahaja kuzum diger arkadaş la karistrdim ozaman onun ki 35 yaziyo da ondanAh canım ne güzel motive ediyorsunbiten 1 ay kalan 8 ay
![]()
Keşke bende 10 da olsam canım gecen hafta dedi 4 simdi 5 olmuştur ayin 22 sinde kalp atışını duymak icin gidecem hastaneye inşallah der 7 haftalık da bende de bir umudu olur en azından kalır 1 ay 16 haftadan sonra kusma bulantı gidiyormuşAhaja kuzum diger arkadaş la karistrdim ozaman onun ki 35 yaziyo da ondanabuu sende bndensin demi ozaman
bnde 10 haftadayimmm
![]()
Aynı benMaalesef ciddiyim canım ya çok acim ama yiyemiyorum yedim mi çıkıyor oturup ağlıyorum resmengerçekten çok zormus benim bu ilk daha önce dusuklerim olmuştu ama boyle değildim Rabbim herkese bu duyguları yasatsin bir yandan da benim yavrum iyi olsun raziyim diyor insan
![]()
Zaman su gibi geciyo balim inan bi bakmışsın doguma gitmissin bn kızımda nasil gecti anlamadim okadar bulantiya rağmen sabret su gini geccek insallahKeşke bende 10 da olsam canım gecen hafta dedi 4 simdi 5 olmuştur ayin 22 sinde kalp atışını duymak icin gidecem hastaneye inşallah der 7 haftalık da bende de bir umudu olur en azından kalır 1 ay 16 haftadan sonra kusma bulantı gidiyormuş![]()
İnşallah bebis iyi olsun da ben raziyimZaman su gibi geciyo balim inan bi bakmışsın doguma gitmissin bn kızımda nasil gecti anlamadim okadar bulantiya rağmen sabret su gini geccek insallah❤
Canim öğrendinmi cinsiyetiniİnşallah bebis iyi olsun da ben raziyim
Atın 26 sında kontörüm var canım kıza benziyor dediCanim öğrendinmi cinsiyetini![]()
Dr kıza benzetti canım senin cinsiyet neCanim öğrendinmi cinsiyetini![]()
Yaa hadi hayırlısı olsun kuzum bizimki erkekAtın 26 sında kontörüm var canım kıza benziyor dedi
Dr kıza benzetti canım senin cinsiyet ne❤
Bu sene kız senesiydi ben martta kızımı erken doğum yaptığımda hastanede hepsi kızdı çevremdeki insanların da hep kızları oldu. 2021 ne senesi acaba??Meraba kizlaaar
2. Bebeğimi bekliyorum cok heyecanlıyım cinsiyetini cok merak ediyorumelbette önce sağlikli ve hayırlı evlat olması ama cok merak ediyorum sizlerin bebeklerinin cinsiyeti neler
![]()
Sağlıkla büyüt canim bnimBu sene kız senesiydi ben martta kızımı erken doğum yaptığımda hastanede hepsi kızdı çevremdeki insanların da hep kızları oldu. 2021 ne senesi acaba??
Aynen sağlıklı olsunda hiç fark etmezYaa hadi hayırlısı olsun kuzum bizimki erkekrabbik.hayırlısını versin insallah kiz erkek ayni
![]()