Anket Bu sene erkek senesimi Kız senesimi :)

Bu sene ne senesi😁

• Erkek💕

OY: 25 46,3%
  • Kız💕

OY: 29 53,7%

• Ankete Katılan
    54

PrensesAnnesi_

Hayat Kısa Kuşlar Uçuyor🕊 İnekler Takla Atıyor 🐮
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2017
8.437
23.115
598
Meraba kizlaaar :KK54:
2. Bebeğimi bekliyorum cok heyecanlıyım cinsiyetini cok merak ediyorum (: elbette önce sağlikli ve hayırlı evlat olması ama cok merak ediyorum sizlerin bebeklerinin cinsiyeti neler :halay:

Benim bebeğimin cinsiyeti belli değil. Rabbim cümlemizinkini sağlıklı Hayırlı eylesin👐Aslında kız senesi erkek senesine de inanmıyorum.
Yani herkesin nasibi kısmeti ayrı.
Ama illa ki bunun söylentisi oluyor. Etrafımdaki söylenti erkek senesi olduğuna dair.

Benim bebeğimin cinsiyeti belli değil. Rabbim cümlemizinkini sağlıklı Hayırlı eylesin👐Aslında kız senesi erkek senesine de inanmıyorum.
Yani herkesin nasibi kısmeti ayrı.
Ama illa ki bunun söylentisi oluyor. Etrafımdaki söylenti erkek senesi olduğuna dair.
Öyle tabi canim allah saglikla kucagina almayi nasip etsin kac haftaliksin bnde daha bilmiyorum 9+5 günlüğüz daha😊

gebe değilim.. 1 yıldır gebe kalmak isteyen kadınlardanım :) inşallah bende yavruma kavuşurum ama bu aralar çevremdeki ki gebelerin %80i erkek diyor cinsiyetlere
o yüzden bence erkek senesi
Rabbim senin de yüzünü güldürsün canim insallah en kisa zamanda guzel haberlerini duymak nasip olsun 🙏❤ evet bnim cevrem de hep erkek biliyomusun hayirlisi bakalim merak içindeyim 😊💕

Bulantı kusma geçen hafta rahatlamıştı son iki gündür tekrar başladı. Kontrol rahat geçirmeyi diliyorum
Canim bn suan prilam dr kullaniyorum doktorunla konusup bunu kullanmani tavsiye ederim hem bulantini geciriyo mesela bn dun gece 2 tane ictim 2 tane iciliyo çünkü (: bu geceye kadar bulanti yapmiyo ve istah aciyo asiri memnun kaldim arastir istersen tavsiye ederim (:

Back
X