• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Şimdilik iyi canım kasık ağrısı bel ağrısı var. Ağzımın tadı değişti. Bugün 121 çıktu beta. Yumurtalıklara kan değerlerine bakıldı hepsi iyi çok şükür. Haftaya cuma keseyi görücez sanırım

Sen neler yapıyorsun canım
Bende bekliyorum bakalim bat çok var daha bu ay inşallah bende anne olurum bu aylarda falan dikkat et kendine yorma alttan muanede olma 8 haftaliga kadar sabret gozukur

Kuzm senin tup bebek isi ne oldi
Bazı sağlık sorunlarını halletmeyi bekliyorum canım sonra yapılacak pek umutlu değiliz tabiki dondurulmuş orda duruyor diye yaptırcaz yani öyle stres sıkıntı falan da yapmıyoruz :) hayırlısı inşallah hayırlı değilse sağlıklı olmayacaksa olmasın daha iyi. Benim düşüncem böyle

Herkese merhaba
Bende 2018 de hamile kalmis olmayi cok istiyorum. 2 bucuk yillik evliyim. Son 8 aydir bebegimiz olsun istiyoruz. Kac dr gittim ilk aylarda. Hepsinde hoc bi sorun cikmadi. Taa ki kasim ayinda bi muayenede pko cikana kadar. Sok oldum. Daha 1 ay once yoktu dedim. Vucut kendi kendine olusturabilir dediler. O gunden beri glikopaj kullaniyorum. Ama pko bu ilaca tepki vermedi. Normal bi kadinda hergun 1 mm buyuyen yumurtalar bende haftada 1 mm buyuyordu. Neler mi denemedim :( hayit otu aslan pencesi civan percemi .... umidimi kaybettim. Kullandigim hormon ilaci alt ust etti beni artik. Bi tarafim diyorki benden vok daha uzun yillar ugrasanlar oldu sabret diyor. Sizlerden gelen gebelik haberleri bir an olsun benide heveslendiriyor. Sabret olacak diyorum. Ama 1 dk gecmiyor aci cekiyorum. Falci bacidan bile gelecek bi hamilelik falinda umit ariyorum :)

Uzun yazdim biraz sanirim kusura bakmayin kizlar..

2017yi bitirmeye 4gün kala 8haftalık bebeğimin kalp atışı durması sebebiyle alınmasını yaşadım...İnşallah 2018de sağlıklı bir gebelik süreci yaşayıp beneğimi kucağıma alabilirim :KK61:

2017yi bitirmeye 4gün kala 8haftalık bebeğimin kalp atışı durması sebebiyle alınmasını yaşadım...İnşallah 2018de sağlıklı bir gebelik süreci yaşayıp beneğimi kucağıma alabilirim :KK61:

Allah bi daha yasatmasin canim.. saglikli sihhatli gebeligin ve bebegin olur insallah

Kızlar bu ay femara kullanmistim. Sol tarafta 18 mm yumurtam olmustu. 20 mm ken çatlatma ignesi vuruldum. 3 ocak carsamba günü. Doktorum Çarşamba cuma ve cumartesi gecesi ilişki önerdi.

Dunde yani 21. 22. Gun gibi oluyor progesteron tahlili istedi. 11.34 çıktı. Sonuç normal dedi.

Benim dün gece ve bugün soltarafimda hafif hafif ağrılarım olmaya başladı. Sizce bu hamilelik belirtisi olabilir mi ?Yerleşme aşaması falan ?

Birde bugün çatlatma ignesinin 8. Gunundeyim. Bata 6 7 gün var gibi. Nr zaman test yapsamkesin sonuç alırım? Fikri, bilgisiolan var mı ?

Canım şimdi yapmanı tavsiye etmem çünkü vurdun iğnelerde hamilelik hormonunu yükseltiyor haliyle şuan test yapsan hamile gibi çıkarsın.. en erken 12. Gün yap testini.. benden sana bi tavsiye...

Herkese merhaba
Bende 2018 de hamile kalmis olmayi cok istiyorum. 2 bucuk yillik evliyim. Son 8 aydir bebegimiz olsun istiyoruz. Kac dr gittim ilk aylarda. Hepsinde hoc bi sorun cikmadi. Taa ki kasim ayinda bi muayenede pko cikana kadar. Sok oldum. Daha 1 ay once yoktu dedim. Vucut kendi kendine olusturabilir dediler. O gunden beri glikopaj kullaniyorum. Ama pko bu ilaca tepki vermedi. Normal bi kadinda hergun 1 mm buyuyen yumurtalar bende haftada 1 mm buyuyordu. Neler mi denemedim :KK43: hayit otu aslan pencesi civan percemi .... umidimi kaybettim. Kullandigim hormon ilaci alt ust etti beni artik. Bi tarafim diyorki benden vok daha uzun yillar ugrasanlar oldu sabret diyor. Sizlerden gelen gebelik haberleri bir an olsun benide heveslendiriyor. Sabret olacak diyorum. Ama 1 dk gecmiyor aci cekiyorum. Falci bacidan bile gelecek bi hamilelik falinda umit ariyorum :)

Uzun yazdim biraz sanirim kusura bakmayin kizlar..
Olsun canım severek okudum zaten derdimizi mutlulugumuzu yazacaz bu pco duyudm bir çok kadında aylarında var yıllardır ugrasanda inşallah atlacaniz canım umidi yitirme sabret gayret bol bol oku imsallah rabbim senide mukafatlandircak.

Kızlar bu ay femara kullanmistim. Sol tarafta 18 mm yumurtam olmustu. 20 mm ken çatlatma ignesi vuruldum. 3 ocak carsamba günü. Doktorum Çarşamba cuma ve cumartesi gecesi ilişki önerdi.

Dunde yani 21. 22. Gun gibi oluyor progesteron tahlili istedi. 11.34 çıktı. Sonuç normal dedi.

Benim dün gece ve bugün soltarafimda hafif hafif ağrılarım olmaya başladı. Sizce bu hamilelik belirtisi olabilir mi ?Yerleşme aşaması falan ?

Birde bugün çatlatma ignesinin 8. Gunundeyim. Bata 6 7 gün var gibi. Nr zaman test yapsamkesin sonuç alırım? Fikri, bilgisiolan var mı ?
Canım biraz sabret bekle derim inşallah hamissindir:)

Çok geçmiş olsun canım bende 2 ay önce kaybettim bebegimi şimdi bekliyorum bu ay inşallah hepimiz 2018de hayırlı haberler aliriz benimde gelisememis kuzm üzülme meleklerimiz bize duaci insallah alacaz sag salim sabır.

Bazı sağlık sorunlarını halletmeyi bekliyorum canım sonra yapılacak pek umutlu değiliz tabiki dondurulmuş orda duruyor diye yaptırcaz yani öyle stres sıkıntı falan da yapmıyoruz :) hayırlısı inşallah hayırlı değilse sağlıklı olmayacaksa olmasın daha iyi. Benim düşüncem böyle
Anladım hayırlısı olsun aynen sabrı sabır.

Canım burda okuduğum kadarıyla iğneden sonra böyle bir durum yaşayan çok ama içlerinde gebe kalmayanlarda sanki biraz fazla gibi.araştırmalarım sonucu (ben çatlatma iğnesi olmadım ama) bebeğin yolda ilerlemesiyle adet öncesi tamamen aynı. Yine doktorun söylediği yumurtlamadan 12 gün sonra idrarda çıkma ihtimali varmış ama gerçek sonuç için en erken adet gününü beklemende fayda varmış kan için öyle değil 14-16gün (yumurtlamadan sonra) gidip kan testi yaptırabilirsin. Benimde 2-3 gündür orta ve sol kasığımda hafif ara ara artan ağrılarım oluyor 16 ocak adet tarihim pazartesi kan vercem bakalım.. inşallah hamilesindir. İsteyen herkesin sağlıklı bebişleri olsun

Ň
Canım burda okuduğum kadarıyla iğneden sonra böyle bir durum yaşayan çok ama içlerinde gebe kalmayanlarda sanki biraz fazla gibi.araştırmalarım sonucu (ben çatlatma iğnesi olmadım ama) bebeğin yolda ilerlemesiyle adet öncesi tamamen aynı. Yine doktorun söylediği yumurtlamadan 12 gün sonra idrarda çıkma ihtimali varmış ama gerçek sonuç için en erken adet gününü beklemende fayda varmış kan için öyle değil 14-16gün (yumurtlamadan sonra) gidip kan testi yaptırabilirsin. Benimde 2-3 gündür orta ve sol kasığımda hafif ara ara artan ağrılarım oluyor 16 ocak adet tarihim pazartesi kan vercem bakalım.. inşallah hamilesindir. İsteyen herkesin sağlıklı bebişleri olsun

Amin canım cok teşekkür ederim

Back