• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Olsun canım severek okudum zaten derdimizi mutlulugumuzu yazacaz bu pco duyudm bir çok kadında aylarında var yıllardır ugrasanda inşallah atlacaniz canım umidi yitirme sabret gayret bol bol oku imsallah rabbim senide mukafatlandircak.

Insallah canim. Saol guzel temennilerin icin :KK200:

Kızlar gunaydın yardım ıstıyorum son uc testım dune aıt ondan oncekıler hep gunde bır yapıldı cok koyu olan sabah 10:00 ıkıncı 15:00 en sondakı 21:00 yumurtlamıs oluyomuyum sımdı

Eklentiler

• 380104C8-495A-4AC6-A3CE-3D0D71B5BF5C.jpeg
    380104C8-495A-4AC6-A3CE-3D0D71B5BF5C.jpeg
    26,5 KB · Görüntüleme: 34
Merhaba,
Bende 2 yıllık evliyim. 1 yıldır korunmadığımız halde bebeğimiz olmadı. Benim hormonlarıma bakıldı muayene oldum bi sıkıntı çıkmadı ama eşimin sperm testi hafif düşük çıktı. Dr 2 ilaç verdi. eşim ilaçları kullanıyo. Geçen ayda çatlatma iğnesi vurundum hamile kalamadım.Bugünde klomen başladım hayırlısı bakalım. Ayrıca yumurtalıklarım pko görümündeymiş .

Merhaba,
Bende 2 yıllık evliyim. 1 yıldır korunmadığımız halde bebeğimiz olmadı. Benim hormonlarıma bakıldı muayene oldum bi sıkıntı çıkmadı ama eşimin sperm testi hafif düşük çıktı. Dr 2 ilaç verdi. eşim ilaçları kullanıyo. Geçen ayda çatlatma iğnesi vurundum hamile kalamadım.Bugünde klomen başladım hayırlısı bakalım. Ayrıca yumurtalıklarım pko görümündeymiş .
Çok geçmiş olsun canım inşallah bir sorun çıkmaz ben başta korunmaya karşıyım korkma hormonlar yeni yeni alışıyor eşininde sıkıntı yapma çözümü bulunur pco yenersin inşallah sag salim cok insan var savaşan stres skinti yapma sağ salim olsun saglikli

Çok geçmiş olsun canım inşallah bir sorun çıkmaz ben başta korunmaya karşıyım korkma hormonlar yeni yeni alışıyor eşininde sıkıntı yapma çözümü bulunur pco yenersin inşallah sag salim cok insan var savaşan stres skinti yapma sağ salim olsun saglikli

Aynen öyle canım sağsalim sağlıklı olsunda zamanı gelince olur diyorum. Ama çatlatma iğnesi vurunduğumda ümitlenmiştim. Dr um klomen kullanıldığında %80 hamile kalman lazım dedi. İnsan ümitleniyo ister istemez

Aynen öyle canım sağsalim sağlıklı olsunda zamanı gelince olur diyorum. Ama çatlatma iğnesi vurunduğumda ümitlenmiştim. Dr um klomen kullanıldığında %80 hamile kalman lazım dedi. İnsan ümitleniyo ister istemez
Skinti yoksa bu aylarda kalirsin ugurlu gelir bu yıl inşallah bize canim

Ben 3yil olacak 4 yila gelcek bastan beri istiyoruz 3 dusuk oldi benim bu ay bekliyom kürtaj oldum 2 ay olacak doktor 3 ay korun dedi bende korunmadim nasip bakalim

Hımm inş. güzel haberleri alırız canım. Benim arkadaşım 6 kez düşük yaptı şimdi hamile. Düşük nedeni araştırıldı mı?

Şükür iyiyim canım kurandan geldim kahvaltı yapip isler yemek bende 25 bat bakalım bu bay öbür ay rabbim nezamn nasip ederse senin ilk mi bebis
Evet cnm ışk olck uc aydır denıyoruz allahın ıznıyle ıns olucak bel ve kasık agrışarm var ya benım üşüttükmü noldu acaba senle batımız aynı gıbı ozaman 27 en gec 30 unda olmam lazım sımdı benım dundya bugunu ıkımı saymam lazım gecen gun cnm

Back