• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bizim ilk hiç sorunumuzun olmadığı söylenip 1,5 sene klomifen ve yumurta takibi şeklinde tedaviler yapıldı ve sonra eşimin kalitesiz spermi olduğu ortaya çıktı çıkı çıkmaz tüp bebeğe başvurdum yarın kısmetse transfer var
Allah tüm cabalarinizi boşa çıkarmaz kuzm duacimsin ederim dua sanda

Bizim ilk hiç sorunumuzun olmadığı söylenip 1,5 sene klomifen ve yumurta takibi şeklinde tedaviler yapıldı ve sonra eşimin kalitesiz spermi olduğu ortaya çıktı çıkı çıkmaz tüp bebeğe başvurdum yarın kısmetse transfer var
senin için de hayırlısı olsun. inşallah bebek tutunur

amin Allah isteyen herkese versin inşallah. o kadar çok istiyorum ki bende.ne zaman nasip olucak bilmiyorum.
Hep dua kuzum birbirimize duadan başka çare yok varsa skinti olacan tedaviyi eksik etmiycez alanda verende rabbim bu yıl güler inşallah yüzümüz hepimiz hamilelik haberini paylasiriz inşallah

Hep dua kuzum birbirimize duadan başka çare yok varsa skinti olacan tedaviyi eksik etmiycez alanda verende rabbim bu yıl güler inşallah yüzümüz hepimiz hamilelik haberini paylasiriz inşallah
inşallah hep şunu söylüyorum Allah benim için hazırladığı bir zaman var ama bendeki sadece sabırsızlık umut heyecab hayal. kısmette varsa inşallah anne olmak çok ama çok istiyorum. inşallah herkesin tüm isteyenlerin olsun

Back