Bu semptomlar hamilelik belirtileri mi?

Anladım. Sizin sonuç gebe çıkmış galiba. Size sağlıklı rahat bir hamilelik süreci, ardından da çocuğunuzla ve ailenizle mutlu bir hayat dilerim :)
Evet sonuç pozitif, Allahın izniyle gebeyim. Güzel dualarınız için teşekkür ederim. İnşaAllah bir an önce sizin dilediğiniz olur ve rabbimin izniyle bebeğinize kavuşursunuz.

Evet sonuç pozitif, Allahın izniyle gebeyim. Güzel dualarınız için teşekkür ederim. İnşaAllah bir an önce sizin dilediğiniz olur ve rabbimin izniyle bebeğinize kavuşursunuz.
Amin. Cümle isteyenlere nasip olır inşallah. Ben bu aya kadar gebe olursam napavağım hakkında hiç Bir fikrim yoktu. Bu ihtimaller oluşınca önce korktum şu an ise korku ve beraberinde her kadında olan annelik iç güdülerimle karışık bir mutluluk da yaşamıyor değilim. Ama tedirginlik daha ağır basıyor. RABB im sağlıklı sıhhatli hayırlı eylesin de ne zaman olursa en doğru zamanında gelsin imşallah. Ve kısa bir not, yine de umarım hamileyimdir demek istiyorum :) ne ilginç. Bir hismiş. Hakkımızda hayırlısı size de musnutlu rahat bir gebelik dilerim. Eşiniz ve sizin için ebeveynlik hayatınıza bir çok olumluluk getirecektir. Umarım hayal ettiğinizden iyi ebeveynler olursunuz <3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…