- 28 Mart 2019
- 12
- 2
- 1
- 32
- Konu Sahibi Mademoiselledelui
-
3 gun varsa idrarda cikar canim tekrar yapMerhaba herkese, yedi aylık evliyim. Yedi ay boyunca her gün korunuyorduk ama son adet döneminin bittiği gün korunmasız ilişki yaşadık, daha sonra aynı hafta içinde bu durum iki-üç defa tekrar etti.
Adet günüme üç gün var, ancak yaklaşık iki haftadır ara ara gelip giden sağ kasık krampları, (özellikle son bir haftadır şiddetlendi) son iki gündür adet olmadan önceki sancılar, beyaz yoğun kıvamlı akıntı, göğüslerde büyüme gibi semptomplar yaşıyorum. İştahım da çok açıldı. Altı gün önce test yaptım negatifti. Eşim kan testi için zorluyor ama ben, adetimi beklemek istediğimi söylüyorum. Sizce hamile olabilir miyim? Bu semptomlar hamilelik belirtileri midir?
Canim elbetteki bi ihtimal var. Ama yumurtlama donemine denk geldimi oda onemli. Kendini cok dusunmeye zorladigin icin kadik agrilarini hissetmis olabilirsin. Hemen test yapmalisin benceKorunmasız ilişkilerimizden sonra çok çabuk ayağa kalkıp genital bölgemi temizlemeye çalıştım, sanırım uzanmak gerekiyormuş. Ben gerekenleri yapmamıştım. Yine de hamile olma olasılığım yüksek mi?
Peki, bir kaç tane idrae testi alayım bugün. Belki hamileyimdir. Eşim şimdiden acayip heyecanlı. Umarım sonuç onu üzmez. Buradan paylaşırım sonucu.Canim elbetteki bi ihtimal var. Ama yumurtlama donemine denk geldimi oda onemli. Kendini cok dusunmeye zorladigin icin kadik agrilarini hissetmis olabilirsin. Hemen test yapmalisin bence
Insallah canim guzel haberlerini bekliyoruzPeki, bir kaç tane idrae testi alayım bugün. Belki hamileyimdir. Eşim şimdiden acayip heyecanlı. Umarım sonuç onu üzmez. Buradan paylaşırım sonucu.
Canım peki sen hamile kaldığın ilişkinin sonrasında beklemiş miydin? Mide bulantım ve baş dönmesi yok ama aşırı derecede iştahlı ve yorgun hissediyorum.Canım verdiğin belirtiler benim gebelik belirtilerim, Bi de baş dönmesi ile mide bulantısı varsa tamamdır
Ve tabiki hemen yıkasan da ihtimal vardır
Sonucu yaz buraya
Canım ben 2senedir korunmuyorum ve neredeyse her gün ilişki yaşıyoruz hangi gün oldu hiç bilmiyorum geç oldu benim.. İştahımı hatırlamıyorum gerçi daha 1ay önce öğrendim bende ama mide bulantımı ve baş dönmesini net hatırlıyorum..Canım peki sen hamile kaldığın ilişkinin sonrasında beklemiş miydin? Mide bulantım ve baş dönmesi yok ama aşırı derecede iştahlı ve yorgun hissediyorum.
Hamileyim...3 gun varsa idrarda cikar canim tekrar yap
E ne güzelKan testi yaptım, hamileyim.
Aynı belirtileri yaşıyorum sizinle. Ben de dokuz aylık evliyim. Korunuyorduk.adetime iki ve dört gün kala korunmasız ilişkide bulunduk. Şmdi belimde bitmeyen ağrı. Kasıklarımda benim yürümemi kısıtlayan ağrı özellikle sağ kasığımda ave sağ yumrrtalık kısmımda patlayacak gibi ve noktasal sancı var. Göğüslerime arada bir ağrı giriyor ve damarlar belirginleşmş durumda. Negatif çıkmıştı iki gün önce Kanda. Napsaö bilemedimMerhaba herkese, yedi aylık evliyim. Yedi ay boyunca her gün korunuyorduk ama son adet döneminin bittiği gün korunmasız ilişki yaşadık, daha sonra aynı hafta içinde bu durum iki-üç defa tekrar etti.
Adet günüme üç gün var, ancak yaklaşık iki haftadır ara ara gelip giden sağ kasık krampları, (özellikle son bir haftadır şiddetlendi) son iki gündür adet olmadan önceki sancılar, beyaz yoğun kıvamlı akıntı, göğüslerde büyüme gibi semptomplar yaşıyorum. İştahım da çok açıldı. Altı gün önce test yaptım negatifti. Eşim kan testi için zorluyor ama ben, adetimi beklemek istediğimi söylüyorum. Sizce hamile olabilir miyim? Bu semptomlar hamilelik belirtileri midir?
Adetten önce yaptıysanız ve üstüne adet olduysanız (üstüne görme kanaması değildir) hamile değilsinizdir. Tabii ki en iyisini Allah bilir.Aynı belirtileri yaşıyorum sizinle. Ben de dokuz aylık evliyim. Korunuyorduk.adetime iki ve dört gün kala korunmasız ilişkide bulunduk. Şmdi belimde bitmeyen ağrı. Kasıklarımda benim yürümemi kısıtlayan ağrı özellikle sağ kasığımda ave sağ yumrrtalık kısmımda patlayacak gibi ve noktasal sancı var. Göğüslerime arada bir ağrı giriyor ve damarlar belirginleşmş durumda. Negatif çıkmıştı iki gün önce Kanda. Napsaö bilemedim
Teşekkür ederim cevap için. Üstüne adet görme şu şekilde oldu. Adet olmadım dört gün gecikti. İlk kez bu duy mu yaşadığım için tedirgin olup korktum. Sonra iki günlük benim rutinimin çok dışında bir kanama süresi oldu. Sonra leke flan bitti. Benim belirtilerse baş göstermeye başladıAdetten önce yaptıysanız ve üstüne adet olduysanız (üstüne görme kanaması değildir) hamile değilsinizdir. Tabii ki en iyisini Allah bilir.
Benim kanamam olmadı ya da ben fark ettim. Bu konuda bilgi sahibi değilim.Teşekkür ederim cevap için. Üstüne adet görme şu şekilde oldu. Adet olmadım dört gün gecikti. İlk kez bu duy mu yaşadığım için tedirgin olup korktum. Sonra iki günlük benim rutinimin çok dışında bir kanama süresi oldu. Sonra leke flan bitti. Benim belirtilerse baş göstermeye başladı
Anladım. Sizin sonuç gebe çıkmış galiba. Size sağlıklı rahat bir hamilelik süreci, ardından da çocuğunuzla ve ailenizle mutlu bir hayat dilerim :)Benim kanamam olmadı ya da ben fark ettim. Bu konuda bilgi sahibi değilim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?