- 29 Ekim 2023
- 71
- 56
- 19
- Konu Sahibi c1nnamongurl
19 yaşındayım.Geçen sene İngiltere Sussex Uniden kabul aldım ama para yetiştiremeyeceklerini söyledi ben de gidemedim.Yurt dışı ünilerinden ümidi kesmek zorunda kaldım,bu sene iyi burs alabileceğim vakıf üniversiteleri için çalışıyorum.Bu süreçte de birçok şeye ihtiyacım oluyor.Kendime ait bir laptopım yok mesela.Laptopım olmadığı için dijital tasarımı da montaj yapmayı da bıraktım.Şimdilik elimdeki test kitaplarıyla bir yerlere gelmeye çalışıyorum.Tam olarak sosyal hayatım yok.Ailem fakir değil,sadece boşanmış bir ailenin çocuğuyum ve evin tek geliri annem.Babam nafakayı minimum düzeyde olacak şekilde kabul etti yıllar önce.Ama düzenli olarak bize nafaka vermiyor,annem de gururundan istemiyor.Babamın kendine ait butik okulu var.Bununla birlikte birden fazla lüks arabası var.Anlayacağınız ortalamanın üstünde bir gelire sahip.Ama asla bizlere yatırım yapmıyor.Geleceğimden çok endişeleniyorum,büyük gelişmiş bir şehirde okumak için çeşitli işlerde asgari ücrete çalışacağım için kendime acıyorum.Basit ihtiyaçlarımı bile yalvararak karşılattığım için üzülüyorum.Burs vs bulmak istiyorum ama büyük yerlerin hiçbiri babamın gelirinden dolayı bana burs vermiyor.Dışarı çıkıp kahve içmeyi çok isterdim şu an.Sadece akademik ve sosyal hayatıma odaklanmayı,parayı düşünmemeyi çok isterdim.Ne yapacağımı bilmiyorum gerçekten.Yük gibi hissettirilmekten çok yoruldum