- 9 Mart 2022
- 8.267
- 1
- 6.287
- 128
- Konu Sahibi Rapunzelinizzz4334
İnşallahhİnşallah benim gelmez
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallahhİnşallah benim gelmez
Sonuç çıktı abla negatif ama hala adet olmadım tabi bugün beşinci güne giriyorum şaka gibiCnm naptın sonucun çıktı mi
Hala yok ama kan negatifİnşallahh
Sağlık olsn cnm sıkma canını. Bekle bakalım. Bnmde sonucum çıktı . Betam düşmüş.zaten dünde kanamam başladı. Şimdi doktoruma gidiyorm bakalım ne dicekSonuç çıktı abla negatif ama hala adet olmadım tabi bugün beşinci güne giriyorum şaka gibi
Sende sıkma canını Allah yardımcın olsun kesin haber ver bana da neden düşmüş kan gelmiş bakalımSağlık olsn cnm sıkma canını. Bekle bakalım. Bnmde sonucum çıktı . Betam düşmüş.zaten dünde kanamam başladı. Şimdi doktoruma gidiyorm bakalım ne dicek
Olursunuz kan negatifse pozitife dönme olasılığı yok bence kafanıza takmayın yumurtalama takibi yaparak devam edin benceHala yok ama kan negatif
Oldumm bu ay Tam Bi yumurtlama görememiştim inşallah önümüzdeki ayOlursunuz kan negatifse pozitife dönme olasılığı yok bence kafanıza takmayın yumurtalama takibi yaparak devam edin bence
İnşallah ovülasyon testiyle takip edin olur inşallah rabbim hayırlı vakitte hayırlı evlat versinOldumm bu ay Tam Bi yumurtlama görememiştim inşallah önümüzdeki ay
Amin inşallah teşekkür ederimİnşallah ovülasyon testiyle takip edin olur inşallah rabbim hayırlı vakitte hayırlı evlat versin
Adet oldun mu cnmOldumm bu ay Tam Bi yumurtlama görememiştim inşallah önümüzdeki ay
Evet oldum ablacım senin durum neAdet oldun mu cnm
Sağlık olsn kuzum. Bn düşük yaptım zaten. Kanamamin bitmesini bekliyorumEvet oldum ablacım senin durum ne
O gelen leke düşük müymüşSağlık olsn kuzum. Bn düşük yaptım zaten. Kanamamin bitmesini bekliyorum
Leke değil cnm sonradan bayağı kanama basladiO gelen leke düşük müymüş
Merhaba sizin kaçıncı gün lekelenmeler başladı kaç gün sonra adete döndü acabaSağlık olsn kuzum. Bn düşük yaptım zaten. Kanamamin bitmesini bekliyorum
Adetim beş gün gecikti. Ben hamile olduğumu öğrendim. İki gün sonra kan vermeyi tekrarladım. O gün betam düşmeye baslamisti. Akşamında Kanamam başladi.Merhaba sizin kaçıncı gün lekelenmeler başladı kaç gün sonra adete döndü acaba
İlk öğrendiğinizde kaçtı betanızAdetim beş gün gecikti. Ben hamile olduğumu öğrendim. İki gün sonra kan vermeyi tekrarladım. O gün betam düşmeye baslamisti. Akşamında Kanamam başladi.
12.41İlk öğrendiğinizde kaçtı betanız
Kızlar adetim tam iki gün gecikti ve ilk gün sürekli sarı Bi akıntı vardı bugün fazla yok ama gene de var adetim hala gelmedi ve kasık ağrısı gibi şeyler yok göğüs hassasiyetim de yok normalde hep olurdu adet günüm gelmeden bir gün önce normal kaset test yaptım ama çıkmamıştı ümitsizim ama gene sormak