• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu şekilde hamile olduğunu öğrenen var mı?

Rapunzelinizzz4334

Üye
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2022
207
71
13
21
Kızlar adetim tam iki gün gecikti ve ilk gün sürekli sarı Bi akıntı vardı bugün fazla yok ama gene de var adetim hala gelmedi ve kasık ağrısı gibi şeyler yok göğüs hassasiyetim de yok normalde hep olurdu adet günüm gelmeden bir gün önce normal kaset test yaptım ama çıkmamıştı ümitsizim ama gene sormak istedim? Yardımcı olur musunuzz

Kızlar adetim tam iki gün gecikti ve ilk gün sürekli sarı Bi akıntı vardı bugün fazla yok ama gene de var adetim hala gelmedi ve kasık ağrısı gibi şeyler yok göğüs hassasiyetim de yok normalde hep olurdu adet günüm gelmeden bir gün önce normal kaset test yaptım ama çıkmamıştı ümitsizim ama gene sormak istedim? Yardımcı olur musunuzz
İdrarda çıkmaz. Kan ver canım. Bide düzenli mıdır normalde adetin

Aaa hadi hayırlısı ne kadar gecikme oldu sonuç ne peki

Aaa hadi hayırlısı ne kadar gecikme oldu sonuç ne peki 🥰
Betam 12.41 çıktı. Gebelik var. Ama yarın da vermem lazım. Değerim yukselmisse sağlıklı gebelik olur inşallah. Bnm geç döllenme oldu sanırım. Normal de adet tarihim sarkmaz 26 snda olurum. Ama en son adetim 4 gün erken gelmişti. Yani 22 sinde olmam lazım oluyor. Yani karışık bnde anlamadm. Dün doktor daha çok yeni dedi. Kan ver takip et dedi
Aaa hadi hayırlısı ne kadar gecikme oldu sonuç ne peki 🥰

Benimde 3 gün gecikti ağrılarım var gelecek gibi ama henüz gelmedi stresten olabilir biraz daha sabretmelisin bana 1 hafta beklemem söylrndi kaset test için

Betam 12.41 çıktı. Gebelik var. Ama yarın da vermem lazım. Değerim yukselmisse sağlıklı gebelik olur inşallah. Bnm geç döllenme oldu sanırım. Normal de adet tarihim sarkmaz 26 snda olurum. Ama en son adetim 4 gün erken gelmişti. Yani 22 sinde olmam lazım oluyor. Yani karışık bnde anlamadm. Dün doktor daha çok yeni dedi. Kan ver takip et dedi
Yaaaa Allah kucağına almayı da nasip etsin inşallah kendim gibi sevindim ablacım maşallah darısı başıma inşallah dördüncü gecikmeye giricem bakalım inşallah benimde vardır 🥰❤️

Benimde 3 gün gecikti ağrılarım var gelecek gibi ama henüz gelmedi stresten olabilir biraz daha sabretmelisin bana 1 hafta beklemem söylrndi kaset test için
Geciktikten sonraki bir hafta değil mi benim hiç Bi ağrım yok göğüs hassasiyetim bile yok sadece sarı akıntım var biraz o kadar dördüncü güne giricem bakalım inşallah vardır bizimde 🙏💖

Benim geçen ay Bi gün gecikmişti gelmişti normalde de tam gününde gelir bu sefer biraz fazla aksadı inşallah gebelikten dolayıdır peki bir belirti hissediyor musun

Benim geçen ay Bi gün gecikmişti gelmişti normalde de tam gününde gelir bu sefer biraz fazla aksadı inşallah gebelikten dolayıdır peki bir belirti hissediyor musun
Rabbim herkese nasip etsin inşallah. Çok şükür anneliği tattim. Bir oğlum var şuan. Olursa bu iki olacak. Bu ay kasıklarıma değişik ağrılar giriyordu. Nadiren tiksindigim şeyler oldu. Ama bu gün özellikle bayağı kasık ağrım oldu. Karnıma batmalar oldu.

Back