Gebeliğe Hazırlık Bu Şekilde Hamile Kaldım 😲😍

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sen aslinda cok normal sekilde kalmişsin. Hemencik maşallah.. Rabbim kismet etmjs hemen.Kucagina da alirsin insallah.
Ben 4 seneden sonra kalirsam biraz daha acayipliği olabilir gerci tup bebek yapiyorum ama normal kalirsam cok degisik olabilir
Yani her şekliyle denedik olmadi o yuzden dedim.
2 düsük yaptim.

Ustune dusunce deli gibi arastirinca olmuyo tek anldgim bu 2 gebelik gectrdim ve kaybettim martla birlikte 3 ay olcak ugrasiyorum ama olmuyo digerlerinde ne igne ne ilac ne doktor yuzu gormedm korunmayi biraktigim ay oldu ikiside ama bunun ustune cok dustum galiba olmuyo tutacak oldumu 5 dk yatip sonra kalkip dus alman bile engel olmuyo tutcaksa tutuyor

Nasip bacım nasip ben hep hemen kalkıp yıkanırm ama oldu
ALLAH ol deyince olur
Olma deyince istersen herşeyi dene yine olmaz

Son düzenleme:
siz o ilişkiyle hamile kamadınız kalsaydınız 6 haftalık hamile olurdunuz çünkü.
kaç haftalık hamileyseniz -2 yapmak gerekiyor ilişkiyi tahmin etmek için.
ha eğer o ay sadece o ilişki olduysa (adet öncesini saymıyorum söylediğiniz ilişkiden sonrasını sayıyorum) o zaman adet bitimindeki olmuş olur.

Cok abartmis bide ballandıra ballandıra anlatmış sınır oldum.
sinir olmanızı gerektiricek bi durum yok ben sevincimi paylaştım burada yaşadığım şeyi anlattım çnki bende hamile kalmadan önce buradaydım ve burdaki şeyleri okuyarak bilgilendim.Ben ve benim gibiler illaki vardır.Hamilelik hikayeme "sinir oldum "diyene kadar sonda hepimiz için ettiğim duaya "amin"deseydiniz belki dua sonucu vesile olabilirdim size.Yinede umarım Allah kucağınızı boş bırakmaz Allah kalp güzelliği nasip etsin herkese.

inşallah kalbindeki kaderin olur canım dualarım hep isteyenlere inan.Allah bidaha o duyguyu yaşatır inşAllah sana

Reactions: H M
Canıııım bebişin hayırlı uğurlu olsuuuun darısı bana tüm isteyenlerin başına AMİİİİN
arkadaşların yorumlarını okudum bu forumda genelde herkes biraz gergin olur hayliyle uğraşıyoruz uğraşıyoruz olmuyor malesef o sebepten
Anlattıklarının hepsini burda olanların hepsi biliyorlar ( onu demek istemişler kızlar) ama ilk defa gebelik düşünüp forma girenler için güzel bilgi eline sağlık

Hayırlı olsun sağlıkla kavuşursun inşallah. Ben adet bitiminde de denemiştim 5.günümde temizlendikten sonra ama sonuç yine olmadı çünkü ortada yumurta yokken olamaz ben bu ay yumurta takibine başladım adetimin 3.günü yumurtalarım minnacıktı aktif yumurta yoktu yani sende varmış ki tutmuş yumurta yeterli büyüklüğe gelip çatlamadıkça kesinlikle gebelik olmaz bu da ayda 2 maximum 3 günlük bi süreçtir
Bu arada ilişkiden sonra 1 gün beklemeye gerek yokki benim ablam 5 dk sonra hemen yıkanmış hamile kaldı. 1 gün beklemek doğru bişey değil zaten

Son düzenleme:
Kuzum bebeğinin cinsiyetini söylermisin.Şeyden soruyorum geçende birsey okudum adetin son günü hamile kaldınmı erkek oluyormus merak ettim saçma gelmisti

Kuzum bebeğinin cinsiyetini söylermisin.Şeyden soruyorum geçende birsey okudum adetin son günü hamile kaldınmı erkek oluyormus merak ettim saçma gelmisti
ay bilmiyorum ki bende daha 12.hafada belli olur ama 14. haftaya kadr anca gösterir diyolar bende şey duydum bebeğin kese şekli yuvarlaksa kız fasulye gibiyse erkekmiş bilemiyorum ama tutan var arkdşmki kese yuvarlakdı kızı olduu

Aaaa bunu ilk defa duydum bilmiyordum

Hayırlı olsun bebeğin. Benim anlamadığım şey o ay tek ilişki mi oldu? Yani adetten sonra ilişki olmadı mı? Kan testin kaç çıkmıştı da doktorun 4 haftalık tahmini dedi? Eğer tek ilişki ise o sırada yumurtlama olmuş demek. Herkesin aynı değil yumurtlama zamanı. O nedenle testlerle takip yapıyoruz.

canim bebegim hayirli olsun sen burda sevincini anlatmissin evet uzun sure ugrasip hamile kalamayanlar var sen hemen kalmissin ama bu anlattigin seyde sinir olacak bisey yok hayirli olsun demek yeterli.

Aslında sizinde dediğiniz gibi beklemediğiniz anda gelmiş , siz olmaz diye düşünmüşsünüz olmuş. Ben 11 aydır deniyorum hatta bu ayın sonunda 12 ay olacak. Sperm testi de verdi eşim , enfeksiyon var onun için ilaç kullanacak...

Herkesin yumurtlama tarihi bir olmuyor mesela ben ovülasyon testiyle denedim iki ay ve reglinin 1 .gününden saydığımda ilk ay 17.günde yumurtlama oldu , ikinci ay reglinin 22 ve 23.günde oldu iki gün sürdü. Hatta geçen ay 5 günde gecikme yaşadım reglimde , ki en son evlenmeden önce (4 yıl olacak evleneli) reglim böyle giderdi. Yani genelde 31 gün ve sonrası olurdum. Evlendikten sonra aylık iğne sonrası doğum kontrol hapı kullandım ve genelde reglim 28-31 gün arasında oluyordu geçen ayda gecikme yaşayınca bir umut sağlık ocağına gittim kan verdim ertesi gün regl oldum..
Murphy kanunlarında bir söz var ; ne zaman bir şeyden vazgeçseniz vazgeçtiğiniz o şey size geri gelir diye :)

Peki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…