Hayırlı olsun canım yanlız bunları bilmeyen uygulamayan yok. Yani bu o kadar önemli değil başından sonuna kadar okudum birşey bekliyordum. Geneld bebek düşünen her kadın ovulasyon gününü degerlendirir ve o ay gün aşırı ilişkiye girer... Bence yararlı bir post olmamış benim fikrimce. Hani uzun zaman gebe kalamasan tedavilerini anlatıp nasıl kaldığını anlatmış olsan belki burda birilerine umut olabilirsin ama bu çok basit ve çoğu kadın istediği kadar degerlendirsin yinede olmuyor...Kızlar,biliyorum hepimiz hamiş olmak istiyoruz.☺☺Buraya kendi hikayemi az ama öz olacak şekilde anlatacam.Bebişimize kavuşmayı ilk karar verdiğimz ay 0 korumayla ilişki yaşamaştk.Hemen hamile kalacağımı sanıyordum.Meğer öyle değilmiş.1 ay uğraş sonucu ben ay sonunda adet gördüm.Psikolojik olarak yerlerde ama fiziksel olarak ayaktaydım. Sürekli bu forumdaki hamilelik belirtilerini okuyor kendimde olup olmadığını kontrol ediyordum.Kafayı bozmuştum belli.Herneyse araştırdım ettim.Ovulasyon diye bişey varmış anlamını bile bilmediğim bişey sayesinde hamiş kalanları gördüm.Araştırdım ve bana uyan o günlerde ilişki yaşadım.Ama söylenek istediğim bişey var.Atıyorum benim ovulasyon tarihim aralık 20de başlıyor diyelim. ben 25de adet oldum yani doğru hesaplayamamıştım çok üzüldüm bu ayda karnım bebişsiz olucak diye.Adet 1 hafta sürdü ve ben adetimin bittiği gün ilişkiye girdm.Bunun şöyle bi artısı var iyi okuyun (adet zamanında rahim yolundan gelenler olduğu için rahim yolu açık olur yani spermlerin yumurtaya ulaşması daha kolay olur.Fakat elbetteki o spermler bizim rahim yoluna girsede adet zamanında olduğumz için kan ve diğer türlü şeylerle vücudumuz onu geri dışarıya atar.)Tabiki adet zamanı ilişkiyi önermiyorum ama şöyle bişey diyorum ,ben adetimin son gününde (1ocak)kendimi temizleyp ilişkiye girdim evet tamamiyle bittiğinden emin değildim belki akşamında bikaç damla daha gelecekti ama kesinlikle o gün son gündü.Ve hala rahim yolu hala açıktı.Ve tahmin ettiğim gibide oldu.Akşam bir iki damla kadar tekrar kan vardı.Tekrar temizlendim.Aradan günler haftalar geçti iştahımda artış hissediyordum.Adet zamanım gelmişti ben normaldede ağrı falan hissetmem adette.Tabiki ağrıymış göğüs şişkinlikmiş hiçbişey hissetmiyordum.Adetim 1 gün gecikmişti.Yine şüphelendim.Bi test yaptım..Beklemiyordum ama iki çizgi çıkmıştı ❤ inanmadım test bozuktur falan dedim çöpe attım resmen inanmadım..Eşime o gün söylemedim ertesi gün sabah ilk idrarla tekrar yaptım ve tekrar çift çizgi ❤❤ evet hamileydim.Ve hiçbi belirti yaşamamıştım.sadece içime doğdu ve test yapmıştım..Adetimin son günü ilişkiye girdiğimn üstünden 4 hafta geçmişti ve bu ayki adetim sadece 1 gün gecikmişti.Eşime söyledim hastahaneye gittik kan testinde beta hcg için doktorun bana dediği şey şu ""DEĞERLERİNE GÖRE 4 HAFTALIK HAMİLESİN "" ❤ Evet adetin son günü hamile kalmıştım.Tabiki Allah'ın işi bu binlerce kez şükürler olsun.Ve kızlar bişey daha söylemk istiyorum şuan hamileliğmn 3.ayına 2 hafta kaldı.Onun bunun hamilelik belirtilerine bakmayı bırakın.Çnki ben neredeyse 3 aylık oldum ve inanın hala zerre kadar belirtim yok.Göğüslerim elbette büyüdü fakat acı sızı hissetmeden büyüdü.Kasıklarımda batmalarmış kusmalarmış inanın hiçbişey yokk..Herkesin bünyesi farklı diyolardı hep ama kendimde yaşayınca gördüm.İnşAllah her bebiş bekleyen anne adayların kucağı boş kalmaz.
‼‼ÖNEMLİ‼‼
⚠ İlişkiden hemen sonra duş almayın.
⚠mümkünse 1 gün sonra duş alın.
(çünki sperm bizm içmzde belirli bi saat yaşyr)
⚠İlişki sonrası maximum 15-20 dk uzanın
⚠Kendinizi şartlandırmayın !
(bu ilişkiyi istiyorum çnki bebek istiyorum değilde bu ilişkiyi istiyorum çünki eşimi seviyorum diye yönlendirin psikolojinizi.)
⚠ Ve hep gizliden dua edin.Allah ona sığınanlarla beraberdir..
ben şuan sadece hamile kalma sürecimi anlattım İsterseniz bu 3 aylık sürede neler yaptım ne yollar izledim bunlarıda anlatabilirim.Hepiniz hoş'ça kalın.Hoş kalın Allah sizinde minicik rahminize minicik mucizenizi yerleştirmesi dileğiyle ❤❤
kesinlikle katılıyorum canım sana bu sadece hamileliğine denk gelmiş.. adetin son günü herkes ilişkiye giriyor ama kısmet işte bazen tutuyor bazen tutmuyor.. ayrıca şu kısım bence sakıncalı ilişkiden bir gün sonra duş almak hijyen açısından çok zararlı.. herkes bir şekilde hamile kalmak için uğraşıyor ama herkesin yumurtlama zamanı farklı .. o yüzden şunlar kesin olmalı diye kesin konuşmamak gerek diye düşünüyorum her insanın bünyesi ve yumurtalıkları farklı çünki..Zaten bir çoğumuz regl bitiminde birliktelik yaşıyoruz artık özlemiş olduğumuzdan. Kendinizce çıkarımlar yapmıssınız faydalı olur diye paylaşım yapmışsınız. Ama şanslıymışsınız. Çünku tüm dediklerinizi yapmamıza ragmen bebek gelmedi hala. Ayrıca da bu dediğinizi hiç yapmayan arkadaşlarımız var şu an gebe.Verdiğiniz bilgilerde o kadar ünlem koymalık bir olay yok.
Ya bi de çoğunlukla da dini açıdan mecbur duş alıyoruz. Maks yarim saat yani. Ben o kadar catlarma ignesi oldum iliski saatinde yerimden kipirdamadim sabah dus aldim güya. Olmadı. Her şey nasip.kesinlikle katılıyorum canım sana bu sadece hamileliğine denk gelmiş.. adetin son günü herkes ilişkiye giriyor ama kısmet işte bazen tutuyor bazen tutmuyor.. ayrıca şu kısım bence sakıncalı ilişkiden bir gün sonra duş almak hijyen açısından çok zararlı.. herkes bir şekilde hamile kalmak için uğraşıyor ama herkesin yumurtlama zamanı farklı .. o yüzden şunlar kesin olmalı diye kesin konuşmamak gerek diye düşünüyorum her insanın bünyesi ve yumurtalıkları farklı çünki..
katılıyorum canım.. biz elimizden geleni yapıp oluruna brakıyoruz inşallah rabbim bebek isteyen herkesin kucağını doldursunYa bi de çoğunlukla da dini açıdan mecbur duş alıyoruz. Maks yarim saat yani. Ben o kadar catlarma ignesi oldum iliski saatinde yerimden kipirdamadim sabah dus aldim güya. Olmadı. Her şey nasip.
İnşallah Allah evlat sahibi olmaya layık görsün. İyi anne olalım.katılıyorum canım.. biz elimizden geleni yapıp oluruna brakıyoruz inşallah rabbim bebek isteyen herkesin kucağını doldursun
Hayırlı olsun canım yanlız bunları bilmeyen uygulamayan yok. Yani bu o kadar önemli değil başından sonuna kadar okudum birşey bekliyordum. Geneld bebek düşünen her kadın ovulasyon gününü degerlendirir ve o ay gün aşırı ilişkiye girer... Bence yararlı bir post olmamış benim fikrimce. Hani uzun zaman gebe kalamasan tedavilerini anlatıp nasıl kaldığını anlatmış olsan belki burda birilerine umut olabilirsin ama bu çok basit ve çoğu kadın istediği kadar degerlendirsin yinede olmuyor...Bukadar da ünleme gerek yoktu.
Zaten bir çoğumuz regl bitiminde birliktelik yaşıyoruz artık özlemiş olduğumuzdan. Kendinizce çıkarımlar yapmıssınız faydalı olur diye paylaşım yapmışsınız. Ama şanslıymışsınız. Çünku tüm dediklerinizi yapmamıza ragmen bebek gelmedi hala. Ayrıca da bu dediğinizi hiç yapmayan arkadaşlarımız var şu an gebe.Verdiğiniz bilgilerde o kadar ünlem koymalık bir olay yok.
Başlığınız dikkat çekici bilinmedik bir yöntemden filan bahsedecekmişsiniz gibi. Bizim gibi uzun süredir uğraşanlar geresiz ümitlenmiş oluyoruz.arkadaşlar evet sizin açınızdan bunlar bilindik ve normal karşılanan bilgiler olabilir.Fakat ben bu konu hakkında hiçbir bilgim yoktu.Orada söyledim zaten ovulasyon ne demek onu bile bilmiyordum bu konuları kafaya takmadığım için..Anne olmaı istediğm zamn herşeyi öğrendm.belkide sizler uzun zamndır anne olma yolunda ilerlemiş olduğunuz için bu konuda benden extra extra bilgili de
olabilrsnz.Ama inanın herkes muhteşem bilgilere sahip değil.Bu yola yeni baş koymuş kişilere ithafen açtım bu konuyu.Yorumlarınız için teşekkürler
Olalım
Tamam birbirimize benziyoruzOlalımBen sivri bir tip olabilirim bir miktar ama uysal ve uyumluyum bence.
Gözünüz Aydın Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Bi düzeltme yapmak istedim. Adetinin son günü nadiren yumurtlama oluyor ama öyle olursa adetin 1 gün değil 15 gün geçmiş oluyor. O değerle de 4 haftalık değil 6 haftalık olurdun. Orda bi tezatlık var çözemediğim. İkincisi de kanama tamamen beyaz akıntıya dönmeden ilişkiye girilmez. Yani dinen öyle tıbben doktorlar ne der bilmiyorum tabi. Bu ay tek ilişki mi oldu onu soracaktım. O ilişkiden olduğuna nasıl emin oldun ?Kızlar,biliyorum hepimiz hamiş olmak istiyoruz.☺☺Buraya kendi hikayemi az ama öz olacak şekilde anlatacam.Bebişimize kavuşmayı ilk karar verdiğimz ay 0 korumayla ilişki yaşamaştk.Hemen hamile kalacağımı sanıyordum.Meğer öyle değilmiş.1 ay uğraş sonucu ben ay sonunda adet gördüm.Psikolojik olarak yerlerde ama fiziksel olarak ayaktaydım. Sürekli bu forumdaki hamilelik belirtilerini okuyor kendimde olup olmadığını kontrol ediyordum.Kafayı bozmuştum belli.Herneyse araştırdım ettim.Ovulasyon diye bişey varmış anlamını bile bilmediğim bişey sayesinde hamiş kalanları gördüm.Araştırdım ve bana uyan o günlerde ilişki yaşadım.Ama söylenek istediğim bişey var.Atıyorum benim ovulasyon tarihim aralık 20de başlıyor diyelim. ben 25de adet oldum yani doğru hesaplayamamıştım çok üzüldüm bu ayda karnım bebişsiz olucak diye.Adet 1 hafta sürdü ve ben adetimin bittiği gün ilişkiye girdm.Bunun şöyle bi artısı var iyi okuyun (adet zamanında rahim yolundan gelenler olduğu için rahim yolu açık olur yani spermlerin yumurtaya ulaşması daha kolay olur.Fakat elbetteki o spermler bizim rahim yoluna girsede adet zamanında olduğumz için kan ve diğer türlü şeylerle vücudumuz onu geri dışarıya atar.)Tabiki adet zamanı ilişkiyi önermiyorum ama şöyle bişey diyorum ,ben adetimin son gününde (1ocak)kendimi temizleyp ilişkiye girdim evet tamamiyle bittiğinden emin değildim belki akşamında bikaç damla daha gelecekti ama kesinlikle o gün son gündü.Ve hala rahim yolu hala açıktı.Ve tahmin ettiğim gibide oldu.Akşam bir iki damla kadar tekrar kan vardı.Tekrar temizlendim.Aradan günler haftalar geçti iştahımda artış hissediyordum.Adet zamanım gelmişti ben normaldede ağrı falan hissetmem adette.Tabiki ağrıymış göğüs şişkinlikmiş hiçbişey hissetmiyordum.Adetim 1 gün gecikmişti.Yine şüphelendim.Bi test yaptım..Beklemiyordum ama iki çizgi çıkmıştı ❤ inanmadım test bozuktur falan dedim çöpe attım resmen inanmadım..Eşime o gün söylemedim ertesi gün sabah ilk idrarla tekrar yaptım ve tekrar çift çizgi ❤❤ evet hamileydim.Ve hiçbi belirti yaşamamıştım.sadece içime doğdu ve test yapmıştım..Adetimin son günü ilişkiye girdiğimn üstünden 4 hafta geçmişti ve bu ayki adetim sadece 1 gün gecikmişti.Eşime söyledim hastahaneye gittik kan testinde beta hcg için doktorun bana dediği şey şu ""DEĞERLERİNE GÖRE 4 HAFTALIK HAMİLESİN "" ❤ Evet adetin son günü hamile kalmıştım.Tabiki Allah'ın işi bu binlerce kez şükürler olsun.Ve kızlar bişey daha söylemk istiyorum şuan hamileliğmn 3.ayına 2 hafta kaldı.Onun bunun hamilelik belirtilerine bakmayı bırakın.Çnki ben neredeyse 3 aylık oldum ve inanın hala zerre kadar belirtim yok.Göğüslerim elbette büyüdü fakat acı sızı hissetmeden büyüdü.Kasıklarımda batmalarmış kusmalarmış inanın hiçbişey yokk..Herkesin bünyesi farklı diyolardı hep ama kendimde yaşayınca gördüm.İnşAllah her bebiş bekleyen anne adayların kucağı boş kalmaz.
‼‼ÖNEMLİ‼‼
(bu ilişkiyi istiyorum çnki bebek istiyorum değilde bu ilişkiyi istiyorum çünki eşimi seviyorum diye yönlendirin psikolojinizi.)
ben şuan sadece hamile kalma sürecimi anlattım İsterseniz bu 3 aylık sürede neler yaptım ne yollar izledim bunlarıda anlatabilirim.Hepiniz hoş'ça kalın.Hoş kalın Allah sizinde minicik rahminize minicik mucizenizi yerleştirmesi dileğiyle ❤❤
canm adet olmadan öncede ilişki olmuştu.kan sonucnda doktr tahminen 4 haftalık dediği zaman o günü düşündm direk.Adet olmadn önceki ilişkiyi hiç dikkate almadm ztn zatn bebiş tutunsaydı adet olmazdm.Gözünüz Aydın Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Bi düzeltme yapmak istedim. Adetinin son günü nadiren yumurtlama oluyor ama öyle olursa adetin 1 gün değil 15 gün geçmiş oluyor. O değerle de 4 haftalık değil 6 haftalık olurdun. Orda bi tezatlık var çözemediğim. İkincisi de kanama tamamen beyaz akıntıya dönmeden ilişkiye girilmez. Yani dinen öyle tıbben doktorlar ne der bilmiyorum tabi. Bu ay tek ilişki mi oldu onu soracaktım. O ilişkiden olduğuna nasıl emin oldun ?
canm tabi adetten öncede ilişki oldu ama onun tuttuğunu sanmıyorum adetle beraber atmışımdır diye düşünüyorum.Adetim 1 gün geçince zaten direk aklıma girdi hamilelik.Çnki normalde günüm hep aynı güne denk gelir şaşmaz.15 gün gecikmiş olma ihtimalim çok düşük.E bide doktr tahminen 4 haftalık diyince direk o güne yöneldim açıkçası.Gözünüz Aydın Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Bi düzeltme yapmak istedim. Adetinin son günü nadiren yumurtlama oluyor ama öyle olursa adetin 1 gün değil 15 gün geçmiş oluyor. O değerle de 4 haftalık değil 6 haftalık olurdun. Orda bi tezatlık var çözemediğim. İkincisi de kanama tamamen beyaz akıntıya dönmeden ilişkiye girilmez. Yani dinen öyle tıbben doktorlar ne der bilmiyorum tabi. Bu ay tek ilişki mi oldu onu soracaktım. O ilişkiden olduğuna nasıl emin oldun ?
O zaman evet adetten hemen sonra yumurtlama olmuş. Rabbim nasip etti mi bi şekilde oluyor. Sağlıcakla kucağınıza alıncanm adet olmadan öncede ilişki olmuştu.kan sonucnda doktr tahminen 4 haftalık dediği zaman o günü düşündm direk.Adet olmadn önceki ilişkiyi hiç dikkate almadm ztn zatn bebiş tutunsaydı adet olmazdm.
canm tabi adetten öncede ilişki oldu ama onun tuttuğunu sanmıyorum adetle beraber atmışımdır diye düşünüyorum.Adetim 1 gün geçince zaten direk aklıma girdi hamilelik.Çnki normalde günüm hep aynı güne denk gelir şaşmaz.15 gün gecikmiş olma ihtimalim çok düşük.E bide doktr tahminen 4 haftalık diyince direk o güne yöneldim açıkçası.
bende adet bittiği günün diğer günü ilşki oldu benimki bitince biter öyle tekrar kan akıntı olmazdı ilşki oldu ama ben hiç beklemdim bu ay ilşkiden sonra direk bnyoya giderdim kısmeti varmış ya kendiliğinden olduKızlar,biliyorum hepimiz hamiş olmak istiyoruz.☺☺Buraya kendi hikayemi az ama öz olacak şekilde anlatacam.Bebişimize kavuşmayı ilk karar verdiğimz ay 0 korumayla ilişki yaşamaştk.Hemen hamile kalacağımı sanıyordum.Meğer öyle değilmiş.1 ay uğraş sonucu ben ay sonunda adet gördüm.Psikolojik olarak yerlerde ama fiziksel olarak ayaktaydım. Sürekli bu forumdaki hamilelik belirtilerini okuyor kendimde olup olmadığını kontrol ediyordum.Kafayı bozmuştum belli.Herneyse araştırdım ettim.Ovulasyon diye bişey varmış anlamını bile bilmediğim bişey sayesinde hamiş kalanları gördüm.Araştırdım ve bana uyan o günlerde ilişki yaşadım.Ama söylenek istediğim bişey var.Atıyorum benim ovulasyon tarihim aralık 20de başlıyor diyelim. ben 25de adet oldum yani doğru hesaplayamamıştım çok üzüldüm bu ayda karnım bebişsiz olucak diye.Adet 1 hafta sürdü ve ben adetimin bittiği gün ilişkiye girdm.Bunun şöyle bi artısı var iyi okuyun (adet zamanında rahim yolundan gelenler olduğu için rahim yolu açık olur yani spermlerin yumurtaya ulaşması daha kolay olur.Fakat elbetteki o spermler bizim rahim yoluna girsede adet zamanında olduğumz için kan ve diğer türlü şeylerle vücudumuz onu geri dışarıya atar.)Tabiki adet zamanı ilişkiyi önermiyorum ama şöyle bişey diyorum ,ben adetimin son gününde (1ocak)kendimi temizleyp ilişkiye girdim evet tamamiyle bittiğinden emin değildim belki akşamında bikaç damla daha gelecekti ama kesinlikle o gün son gündü.Ve hala rahim yolu hala açıktı.Ve tahmin ettiğim gibide oldu.Akşam bir iki damla kadar tekrar kan vardı.Tekrar temizlendim.Aradan günler haftalar geçti iştahımda artış hissediyordum.Adet zamanım gelmişti ben normaldede ağrı falan hissetmem adette.Tabiki ağrıymış göğüs şişkinlikmiş hiçbişey hissetmiyordum.Adetim 1 gün gecikmişti.Yine şüphelendim.Bi test yaptım..Beklemiyordum ama iki çizgi çıkmıştı ❤ inanmadım test bozuktur falan dedim çöpe attım resmen inanmadım..Eşime o gün söylemedim ertesi gün sabah ilk idrarla tekrar yaptım ve tekrar çift çizgi ❤❤ evet hamileydim.Ve hiçbi belirti yaşamamıştım.sadece içime doğdu ve test yapmıştım..Adetimin son günü ilişkiye girdiğimn üstünden 4 hafta geçmişti ve bu ayki adetim sadece 1 gün gecikmişti.Eşime söyledim hastahaneye gittik kan testinde beta hcg için doktorun bana dediği şey şu ""DEĞERLERİNE GÖRE 4 HAFTALIK HAMİLESİN "" ❤ Evet adetin son günü hamile kalmıştım.Tabiki Allah'ın işi bu binlerce kez şükürler olsun.Ve kızlar bişey daha söylemk istiyorum şuan hamileliğmn 3.ayına 2 hafta kaldı.Onun bunun hamilelik belirtilerine bakmayı bırakın.Çnki ben neredeyse 3 aylık oldum ve inanın hala zerre kadar belirtim yok.Göğüslerim elbette büyüdü fakat acı sızı hissetmeden büyüdü.Kasıklarımda batmalarmış kusmalarmış inanın hiçbişey yokk..Herkesin bünyesi farklı diyolardı hep ama kendimde yaşayınca gördüm.İnşAllah her bebiş bekleyen anne adayların kucağı boş kalmaz.
‼‼ÖNEMLİ‼‼
ALlah sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin bebişini canm bnde hiç beklemiyodum kısmettbende adet bittiği günün diğer günü ilşki oldu benimki bitince biter öyle tekrar kan akıntı olmazdı ilşki oldu ama ben hiç beklemdim bu ay ilşkiden sonra direk bnyoya giderdim kısmeti varmış ya kendiliğinden oldu