Bu şekilde hamile kaldım.. Belki yardımcı olurum

Aynen adet oldum mlsf vücudumuz yanıltmıyormuş bunu öğrendim
Evet bütün hamilelik belirtilerini yaşadık hayırlısı bakalım yeni bir adet yeni bir umut ben bol bol yürüyüş yapıyorum bakalım inşallah kist oluşmadan hayırlısıyla çatlar yumurtalarımız :spor:

Rabbim hayirlisiyla sağlıkla kucağına almayı ňasib etsin canım:KK46:
8 yıldır bekliyorum bende önce 5 sene vajinismusla ugrastim 2 senedirde doktora gidip geliyoruz sürekli birçok kurde denedim
mayısta asilamada oldum tutmadı.. Rabbime bıraktım artık hayırlı zamanda gelsinler inşallah sizde umut oluyorsunuz biže böyle gördükçe:dua:

Kizlar benimde bu ay âdetim 11 gün geçti 41.gun adet oldum ilk defa ama hep âdet sancısı bel bacak ağrısı çektim 11gun boyunca
Adet olacağım sabah evde testte yaptim. Negatifti
Kesin hamileyim diyordum Dr.da gitmedik hala kafamda soru işaretleri var
Âdetim de pihtili şekilde olmuştu siz duydunuzmu hiç böyle geç adet olupta hamile olan ?

Gebelik yoktur büyük ihtimalle veya kimyasal gebelik de olmuş olabilir benim de öyle olmuştu ama adetim çok büyük parçalı ve çok acılı olmuştu kimyasal gebelikte

O zaman olmadım malesef tedavıyı bırakmıstım buraya yazdıgımda ama yazın tekrar basladım cunku olmadı, tekrar tum tekıkler ve baslamam 6 ayımı aldı snra yıne bır asılama oldum ve asılama kıst yaptı dktr bır ay ara ded sıraada kulagımda bı rahatsızlık cıktı onunla ugrasırken zaten dktr kıst var dedı dıye de mralım bzuktu ne yumurtlama gunu ne adet tarıhımı bıldım dgru durust ılıskıde olmamıstı adet olmayınca test yaptım pozıtıf cıktı kendılıgınden oldu yanı :) bugun 8 haftalık olduk darısu sızlere olsun Allah ım ısteyıpde ugrasan kullarına tez zamanda hayırlısyla nasıp etsın ınsallah

O zaman olmadım malesef tedavıyı bırakmıstım buraya yazdıgımda ama yazın tekrar basladım cunku olmadı, tekrar tum tekıkler ve baslamam 6 ayımı aldı snra yıne bır asılama oldum ve asılama kıst yaptı dktr bır ay ara ded sıraada kulagımda bı rahatsızlık cıktı onunla ugrasırken zaten dktr kıst var dedı dıye de mralım bzuktu ne yumurtlama gunu ne adet tarıhımı bıldım dgru durust ılıskıde olmamıstı adet olmayınca test yaptım pozıtıf cıktı kendılıgınden oldu yanı :) bugun 8 haftalık olduk darısu sızlere olsun Allah ım ısteyıpde ugrasan kullarına tez zamanda hayırlısyla nasıp etsın ınsallah
Ooo ne güzel maşallah yaaa
Herkes bırakınca oluyo dio
Nasıl oluyo da umudun kesilio bunun formülü var mı umut kessem takmasam

Ooo ne güzel maşallah yaaa
Herkes bırakınca oluyo dio
Nasıl oluyo da umudun kesilio bunun formülü var mı umut kessem takmasam

buna ınanmıyrdum ama gercekten oyleymıs kulagımdakı sıkıntıyla ugrasmaktan cocuk aklımın ucundan gecmedı oyle kaldı, keske takmıcam deyınce takılmasa

buna ınanmıyrdum ama gercekten oyleymıs kulagımdakı sıkıntıyla ugrasmaktan cocuk aklımın ucundan gecmedı oyle kaldı, keske takmıcam deyınce takılmasa
İşte bi uğraşı lazım Ama ne
Ev işi falan da yapmak istemiyorum omlarla da unutamam geçmiş olsun her şerde hayır vara girmiş seninki

İşte çalışıorum zaten hatta kafamı kslıyamıorum
Ama akşamları yan gelip yatıorum kesmio
Eşim polis bugün gececi ben de yatıyorum boş boş içimdengelmio bişey yapmak

O zaman dua et samımıyetle devam et yer gok duanın ustune duruyr

Back
X