- 29 Haziran 2016
- 80
- 24
- 38
- Konu Sahibi Dilara55333
Adet kanaması mıymış devam mı etti acaba bende cuma günü adet oldum. Allah hayırlısını versinBENDEKİ AKINTI SUAN KAHVEMSİ COK ACIK KAHVE VAR SUANDA
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Adet kanaması mıymış devam mı etti acaba bende cuma günü adet oldum. Allah hayırlısını versinBENDEKİ AKINTI SUAN KAHVEMSİ COK ACIK KAHVE VAR SUANDA
Aynen adet oldum mlsf vücudumuz yanıltmıyormuş bunu öğrendimAdet kanaması mıymış devam mı etti acaba bende cuma günü adet oldum. Allah hayırlısını versin
Evet bütün hamilelik belirtilerini yaşadık hayırlısı bakalım yeni bir adet yeni bir umut ben bol bol yürüyüş yapıyorum bakalım inşallah kist oluşmadan hayırlısıyla çatlar yumurtalarımızAynen adet oldum mlsf vücudumuz yanıltmıyormuş bunu öğrendim
Hamile oldun muRab bım saglıkla kucagına almayı nasıp etsın
Yaptklarını asagı yukarı bende yaaptım meryem suresı harıc salı gunu adet olmm lazım bakcaz artık
Hamile oldun mu
Ooo ne güzel maşallah yaaaO zaman olmadım malesef tedavıyı bırakmıstım buraya yazdıgımda ama yazın tekrar basladım cunku olmadı, tekrar tum tekıkler ve baslamam 6 ayımı aldı snra yıne bır asılama oldum ve asılama kıst yaptı dktr bır ay ara ded sıraada kulagımda bı rahatsızlık cıktı onunla ugrasırken zaten dktr kıst var dedı dıye de mralım bzuktu ne yumurtlama gunu ne adet tarıhımı bıldım dgru durust ılıskıde olmamıstı adet olmayınca test yaptım pozıtıf cıktı kendılıgınden oldu yanı :) bugun 8 haftalık olduk darısu sızlere olsun Allah ım ısteyıpde ugrasan kullarına tez zamanda hayırlısyla nasıp etsın ınsallah
Ooo ne güzel maşallah yaaa
Herkes bırakınca oluyo dio
Nasıl oluyo da umudun kesilio bunun formülü var mı umut kessem takmasam
İşte bi uğraşı lazım Ama nebuna ınanmıyrdum ama gercekten oyleymıs kulagımdakı sıkıntıyla ugrasmaktan cocuk aklımın ucundan gecmedı oyle kaldı, keske takmıcam deyınce takılmasa
İşte bi uğraşı lazım Ama ne
Ev işi falan da yapmak istemiyorum omlarla da unutamam geçmiş olsun her şerde hayır vara girmiş seninki
İşte çalışıorum zaten hatta kafamı kslıyamıorumaynen ıse gır mesela, ya da yalnız kalmamaya calıs
İşte çalışıorum zaten hatta kafamı kslıyamıorum
Ama akşamları yan gelip yatıorum kesmio
Eşim polis bugün gececi ben de yatıyorum boş boş içimdengelmio bişey yapmak
Evet haklısınO zaman dua et samımıyetle devam et yer gok duanın ustune duruyr