Öncelikle cinselliğin tadını çıkart destek al bu şekilde gebelik yaşama daha 3. Ayın önceligin cinsel hayatını düzene sokmak olsunEşimle ilişkiye girerken ağrıdan dolayı sadece penisin yarısı/kafası girebiliyor. Bebek istiyoruz ve 3. ayımızdayız. Yumurtalık dönemimde her gün yapıyoruz, spermleri besleyen özel bir kayganlaştırıcı kullanıyoruz ve ilişkiden hemen sonra bi 20 dakika uzanıyorum. Eşim içime boşalabiliyor, yani dışına akmıyor sadece ayağa kalktığım da veya lavaboya gittiğimde çıkıyor bir kısmı.
Bu şekilde olup hamile kalan var mı? Sizce zor mu tümü girmediği için?
merak ettiğim spermi besleyen kayganlaştrıcı nedir ? bende 5. aya girdim henüz gebeli olmadıEşimle ilişkiye girerken ağrıdan dolayı sadece penisin yarısı/kafası girebiliyor. Bebek istiyoruz ve 3. ayımızdayız. Yumurtalık dönemimde her gün yapıyoruz, spermleri besleyen özel bir kayganlaştırıcı kullanıyoruz ve ilişkiden hemen sonra bi 20 dakika uzanıyorum. Eşim içime boşalabiliyor, yani dışına akmıyor sadece ayağa kalktığım da veya lavaboya gittiğimde çıkıyor bir kısmı.
8yillik evliyim ve 8yildir vajinusmusum ve bir kızım var 7yasinda bende bilmiyorum hala nasıl oldu ama rabbim nasi edince oluyorEşimle ilişkiye girerken ağrıdan dolayı sadece penisin yarısı/kafası girebiliyor. Bebek istiyoruz ve 3. ayımızdayız. Yumurtalık dönemimde her gün yapıyoruz, spermleri besleyen özel bir kayganlaştırıcı kullanıyoruz ve ilişkiden hemen sonra bi 20 dakika uzanıyorum. Eşim içime boşalabiliyor, yani dışına akmıyor sadece ayağa kalktığım da veya lavaboya gittiğimde çıkıyor bir kısmı.
Siz hiç bir şekilde içinize alabiliyor musunuz?8yillik evliyim ve 8yildir vajinusmusum ve bir kızım var 7yasinda bende bilmiyorum hala nasıl oldu ama rabbim nasi edince oluyor
Yoo sperm alacağı yolu alır merak etme ama şunu anlamadım hepsini sokup ileri geri yapmadan nasıl boşalıyor insan , çok ilginçEşimle ilişkiye girerken ağrıdan dolayı sadece penisin yarısı/kafası girebiliyor. Bebek istiyoruz ve 3. ayımızdayız. Yumurtalık dönemimde her gün yapıyoruz, spermleri besleyen özel bir kayganlaştırıcı kullanıyoruz ve ilişkiden hemen sonra bi 20 dakika uzanıyorum. Eşim içime boşalabiliyor, yani dışına akmıyor sadece ayağa kalktığım da veya lavaboya gittiğimde çıkıyor bir kısmı.
Şöyle yaklaşık 5-7 cm arası girebiliyor, gir çık yapıp boşalıyor yani köküne kadar alamıyorum yetiyor bi şekilde demek kiYoo sperm alacağı yolu alır merak etme ama şunu anlamadım hepsini sokup ileri geri yapmadan nasıl boşalıyor insan , çok ilginç
8 yıldır beyefendiye yetmiş sen napcanYoo sperm alacağı yolu alır merak etme ama şunu anlamadım hepsini sokup ileri geri yapmadan nasıl boşalıyor insan , çok ilginç
Cevap banaydı 8 yıllık evli değilim :)8 yıldır beyefendiye yetmiş sen napcan
Pardon hatlar karıstı ozamanCevap banaydı 8 yıllık evli değilim :)
3 aydır beyefendiye yetmiş diyelim ozamanCevap banaydı 8 yıllık evli değilim :)
Asdasfadas8 yıldır beyefendiye yetmiş sen napcan
O zaman iyi ki kocam sen değilsin diyelimAsdasfadas
Düşününce bana yetmedi de
Banada yetmezdi de tercih meselesiAsdasfadas
Düşününce bana yetmedi de
Komik olan ne ?Banada yetmezdi de tercih meselesi
Üstüne alınman gereken durum ne??Komik olan ne ?
Güldüğünüz konu benim içinde bulunduğum durumla ilgili. Herneyse, tartışmak istemiyorum. Umarım aynı sorunu yaşamazsınız.Üstüne alınman gereken durum ne??
Arkadaşımla kendi kendimize gülüyoruz size gülmedik sizin mesajınızı alıntılamadım farkındaysanız.
Çok şükür 5 senedir yaşamadım dahada yaşamam heralde sizde umarım atlatırsınız.Güldüğünüz konu benim içinde bulunduğum durumla ilgili. Herneyse, tartışmak istemiyorum. Umarım aynı sorunu yaşamazsınız.