- 21 Ocak 2020
- 35
- 8
- 1
- 24
- Konu Sahibi Dilarassssuuuu
-
İnternete olabilir yazdığı için endişelendim zaten. Yani gebeyken adet olunabilir yazıyor5-6 yaşındaki kız çocuğun öpmeyle hamile kalınıyor düşüncesi gibi birşey bulütfen yapmayın internet denen birşey var doktora da gitmişsiniz üstelik
İyi de doktor sana olmadığını söylemiş. Hala inanmıyorsun. Ben hamile değilsin diyince inanacak mısın? Hamile değilsin.İnternete olabilir yazdığı için endişelendim zaten. Yani gebeyken adet olunabilir yazıyor
Sonunda içimi rahatlatan bir mesaj teşekkür ederim. İnternette gebeykende adet olunabilir yazıyordu o yüzden bu kadar endişelendimDegilsin canım 2. Adetini de görmüşsün bebek hemen olan bise değil sandığımız gibi. Vajenin etrafına bile gelmemiş relax ol
Olabiliyor ama o kısa sürüyor. Hayatina devam et bnce bosver , bisey değil canım. Özel bölgenin içerisine gelmedkce bise olmaz rahat ol.Sonunda içimi rahatlatan bir mesaj teşekkür ederim. İnternette gebeykende adet olunabilir yazıyordu o yüzden bu kadar endişelendim
Tamam çok teşekkür ederim. Gerçekten buna ihtiyacım varmış demekkiOlabiliyor ama o kısa sürüyor. Hayatina devam et bnce bosver , bisey değil canım. Özel bölgenin içerisine gelmedkce bise olmaz rahat ol.
Kesinlikle oluyor ama atladığın birşey var gebe kalmak için yumurta ve spermin buluşması gerekiyor vajinadan içeri spermin girmesi gerekiyor
İnternete olabilir yazdığı için endişelendim zaten. Yani gebeyken adet olunabilir yazıyor
Kesinlikle yok lütfen bebek nasıl oluşuyor hamile kalınması için ne lazım google amcaya bir sor bilinçli olYani yok mu demek istiyorsunuz?
Sorduğum için buradayım zaten. Google gebeyken adet görülür mü yazın bakın ne çıkıyorKesinlikle yok lütfen bebek nasıl oluşuyor hamile kalınması için ne lazım google amcaya bir sor bilinçli ol
Google'a gebelik oluşması için ne lazımmış diye sordun mu sen? Bu kadar cahillik olamaz çok kızıyorum senin gibilere böyle bir çağda nasıl bu kadar bilgisiz olabiliyorsunuzSorduğum için buradayım zaten. Google gebeyken adet görülür mü yazın bakın ne çıkıyor
Sorduğum için buradayım zaten. Google gebeyken adet görülür mü yazın bakın ne çıkıyor
İşte herkes bir olmadığı için bu soruyu sormak istedim ihtimal olabilir mi diyorumona bakarsanız Google a rahim duvarı inceliği yazsan 3. 4. satırda rahim ağzı kanseri falan çıkıyor.
parmağım kanadı yazsan parmak kanseri falan çıkıcak nerdeyse. herkesin bir olmadığını ve şartlarının farklı olduğunu göz önünde bulundurun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?