- 25 Eylül 2016
- 7
- 3
- 1
- 33
- Konu Sahibi gulaylaylay
-
Başarılar bende lisede başladım maalesef kaç kez denedim 6 ay içmediğim bile oldu. Ama bi arkadaşımla vs buluştuğumda sohbet ederken canım sigara istiyodu hep tekrar başladım o zamanlarda nası bi yol izliosun? :) Sıkılıyorum sigara içmeyince yani birileriyle otururken
Yarından itibaren bende sigara bırakmaya karar verdim. 20 yıl oldu başlayalı ciğerlerimi hiç iyi hissetmiyorum ve bende sigaraya başladığım güne lanet ediyorum.
Bittimi siğara yoksa devammiSigarasız ikinci günüm..Bu akşam spordan sonra eve gelirken canım inanılmaz içmek istedi.Bir paket alıp bir tane içip atsam mı diye düşündüm ama almadım ve içmedim.Çünkü bir tane ile kalmayacağının bilincindeyim artık.İkinci gün olmasına rağmen daha rahat nefes alıp veriyorum.Sabahları zamanında uyanabiliyorum ki bu konuda büyük sıkıntılar yaşayan biriyim 10 tane alarmla uyanabiliyordum önceden.Şimdilik her şey güzel gidiyor.Umarım yarın krizsiz ve dumansız bir gün olur yeniden :)
başarı hikayesi duymak isterseniz eğeriçmedim diyin nolur . Başarı hikayeleri duyup kendimi gazlamaya çalışıyorum da
ben kendi iradem ile bıraktım. bıraktım diyorum ama daha 1 gün anca olmak üzeredir zaten çoook aşırı tükeeten biri değildim. nasıl söyleyeyim şuan baş ağrısı veya aşırı derecede kriz dediği şeylerden bende yok canım istemiyor nedense. sadece uzun süre içmeince oluşan bir baş dönmesi mevcut oda geçer sanırım... bize şans dileyinMerhaba sigara dan 1 sene önce kurtulmuş biri olarak yazıyorum bunukendi iradenle bırakamıyorsan eğer yardım al. Ben KPSS ye hazırlandığım dönem sigara bırakmak için kullanılan ilaçlardan aldım ve bir kutunun tamamını bile bitirmeden 17 günde bu işe nokta koydum. Biraz pahalı bir ilaç olsada sonuçta bu zehirden kurtulmak için herşeye değer.. burda ilaç ismi paylaşmak yasak sanırım özelden msj atılırsa cevap veririm. Umarım isteyen herkes bırakır..
başarı hikayesi duymak isterseniz eğer
eşimin eniştesi 20 yıl içip bir anda bıraktı çünkü nefes darlığı başladı 5 yıl
yine diğer eniştesi bir 20 yıl kadar içmiş evinin içinde bile birini söndürüp diğerini yakan adam bir anda bırakmış şuan dünyanın en titiz adamı gibi
benim teyzem 15-20 yıl içti bir gün dışarda eğlenirken başkalarının sigarasından rahatsız olup bir anda bıraktı
benim patronum yıllarca içmiş bir anda bırakmış namaza başlamış şuan tertemiz bir insan....
başaran da var başarmak istemeyende. ben hep şunu düşünüyorum içmeden önce canım sıkkınken vs. canım istiyor muydu? hayır. çünkü hiç içmediğim için bilmiyordum yani sanki hiç içmemişsiniz gibi kandırın beyninizi umarım başarırız bizde...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?