- 25 Eylül 2016
- 7
- 3
- 1
- 33
- Konu Sahibi gulaylaylay
Bilmiyorum bu kaçıncı deneyimim olacak daha önceden 3 kere başarısızlıkla sonuçlanan ve artık yılan hikayesine dönen sigarayı bırakma yolculuğum bu sefer başarıyla sonuçlansın istiyorum.Üniversiteye başladığımda alıştığım bu mereti artık bırakma vakti geldi.Daha önceden en uzun bırakmam 2 ay sürmüştü hatırlıyorum da inanılmaz mutlu,rahat ve de hafif hissediyordum kendimi.Bu işi hallettiysem her şeyi yaparım diyordum,kendime çok güveniyordum.Ben de tabi ki çoğu bırakan gibi bir taneden bişey olmaz sigarasına yenildim ve yeniden başladım.Neyse eskileri bırakıp önümüze bakalım:)
Kendimce bir kaç hedef koydum.Burda arkadaşların yazdıklarını okudum önceki okumalarımda da hep çok faydalı olmuştu burası insan okudukça güdüleniyor.Hayatımdaki en büyük sorunlardan biri sigara ve bunu halletmek artık boynumun borcu oldu.Çünkü artık takıntı oldu,farkındayım.
Yarın yeni bir gün olsun istiyorum sadece sigara konusunda değil her konuda değişimimin ilk günü olsun.Her gün belirli saatlerde yazmaya çalışacağım buraya.İlk hedefim 1 hafta boyunca tek bir nefes dahi içmemek.
Spor salonuna yazıldım yarın ona da başlayacağım.Zaten uzun zamandır düşünüyordum yazılmayı.Eminim yarın ilk antremanımda nefes nefese kalacağım ve sigarayı elime aldığım ilk güne tekrardan lanetler edeceğim.
Yarın gerçekten güzel bir gün olsun istiyorum.Hadi bakalım
Kendimce bir kaç hedef koydum.Burda arkadaşların yazdıklarını okudum önceki okumalarımda da hep çok faydalı olmuştu burası insan okudukça güdüleniyor.Hayatımdaki en büyük sorunlardan biri sigara ve bunu halletmek artık boynumun borcu oldu.Çünkü artık takıntı oldu,farkındayım.
Yarın yeni bir gün olsun istiyorum sadece sigara konusunda değil her konuda değişimimin ilk günü olsun.Her gün belirli saatlerde yazmaya çalışacağım buraya.İlk hedefim 1 hafta boyunca tek bir nefes dahi içmemek.
Spor salonuna yazıldım yarın ona da başlayacağım.Zaten uzun zamandır düşünüyordum yazılmayı.Eminim yarın ilk antremanımda nefes nefese kalacağım ve sigarayı elime aldığım ilk güne tekrardan lanetler edeceğim.
Yarın gerçekten güzel bir gün olsun istiyorum.Hadi bakalım