Allah razı olsunCanım sabah namazını kılıp öyle okuyacam
Rabbim şifa versin
Cümlemizden inşallahAllah razı olsun
Okudum çok geçmiş olsun RABBİM tez vakitte kalıcı şifa versin afiyetle aminnnnHanımlar Merhaba,
Eşim iş kazası geçirdi 23 gündür hastane odasındayız bu sefer sizden onun adına dua istiyorum şu Mübarek Ramazan günlerinde.
Döndü Oğlu Doğukan için aşağıdaki duayı okuyup okudum yazarsanız çok ihtiyacımız varAllah razı olsun
Ezhib'l be' se Rabbin naşi esfi ve entes safi la sifae illa safauke, sifauke la yügadiru sekama
okudum allahım acil şifalar versin.Hanımlar Merhaba,
Eşim iş kazası geçirdi 23 gündür hastane odasındayız bu sefer sizden onun adına dua istiyorum şu Mübarek Ramazan günlerinde.
Döndü Oğlu Doğukan için aşağıdaki duayı okuyup okudum yazarsanız çok ihtiyacımız varAllah razı olsun
Ezhib'l be' se Rabbin naşi esfi ve entes safi la sifae illa safauke, sifauke la yügadiru sekama
Okuyacağım inşallah Rabbim dualarımızı kabul etsinokudum allahım acil şifalar versin.
El-Vâris ismini zikreden ve her gün 707 defa okuyan kişiler dünyevi ve uhrevi birtakım nimetlere ulaşır.
- Güneş doğmadan önce zikretmeye devam eden kişinin vücudunda herhangi bir hastalık kalmaz inşallah..
Amin inşallahOkudum, Allah’ım tez zamanda eşinize şifa versin, size bağışlasın inşaallah
Allah razı olsun Rabbim dualarımızı kabul etsinOkudum, çok geçmiş olsun. Allah şifa versin tez zamanda.
Okudum ...Hanımlar Merhaba,
Okudum Allah şifa versinHanımlar Merhaba,