• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu sayfa siz gebelere özel!

GÜNÜN DUASI

Allahım bebek bekleyen annelerin yavrularını sağ salim kucaklarına almalarını ve onları koklamalarını nasip et AMİN

Karikat%C3%BCr-anne-karn%C4%B1nda-bebek2.jpg

merhaba, öncelikle umarım sağlıklı,kolay doğumlarınız olur.henüz hamile değilim ama yakın zamanda diliyorum,bilmediğim merak ettiğim şu soru var, hamilelik esnasındaki ilişkileri doktorlar korunmalı mı öneriyorlar korunmasız mı

merhaba, öncelikle umarım sağlıklı,kolay doğumlarınız olur.henüz hamile değilim ama yakın zamanda diliyorum,bilmediğim merak ettiğim şu soru var, hamilelik esnasındaki ilişkileri doktorlar korunmalı mı öneriyorlar korunmasız mı
senin için araştırıcam canım :16:

[video]http://hamilelik.milliyet.com.tr/gebelikte-de-korunma-gerekli-mi-/cinselyasam/haberdetay/02.02.2012/1497113/default.htm[/video]

Burada bulunup konumu takip eden sevgili hanımlar hepiniz hamile genç bayanlarsınız. Sizde biliyorsunuz ki hamilelik 40 haftalık bir süreçtir. Bu sürecin sonunda her biriniz inşallah sağlıklı güzeller güzeli evlatlar dünyaya getireceksiniz. Asıl sorumluluk ve yorgunluklar bu 40 haftalık süreç bitimiyle başlıyacak. Bende bu durumdan ötürü burda sadece hamilelik ile ilgili konulara yer vermiyecem. Doğacak evlatlarınız için bilgilenmeniz, bilgisi olanların bilgisini tazelemek için bebişlerimizle ilgili konularımıza bol bol yer vericem. Belki farkında olmadan çevremizden etkilenerek yanlış bilgilendirilmiş olabiliriz. Onu da burda doğruları ve yanlışları öğrenerek bilgilerimizi doğru depolayacağız. Hepimiz de biliriz toplumuzun vazgeçilmez hurafeleri ve yanlış bilgileri vardır. Size keyifli ve güzel hamilelik geçirmeniz diliyorum.

Unutmadan bu da yeni konumuz
http://www.kadinlarkulubu.com/dogum-oykuleri/666657-o-koskoca-40-hafta-bitti-yavrunuz-kucaginizda-hadi-o-guzel-hikayenizi-paylasalim.html#post32674313

Beni takip eden hamile hanımların doğum yatıktan sonra, doğumla ilgili yaşadıklarını paylaşmaları için bir konumuz
Sizlerin ne yaşayacağınızı ve ne yaşakdıklarınızı (çokdan doğumunu yapmış olanlarda lütfen bizle paylaşsın) bilmek istiyorum

biri_biricik kullanıcısından alıntı
Merhaba ben yeni evliyim ve 29 yasinda oldugumuz icin esimde bende artik bebek istiyoruz.Fakat benim bazi sormak istedigim seyler var.Oncelikle kilo hamileligi ve vucutta olusacak deformasyonu nasil etkiliyor.70 kiloyum suan.Biraz zayiflayip hamile kalmak.istiyorum.Esimde mevsimlerin beni ve cocugu etkilimesini dusunerek kisin dogum yapmami istemiyordu.Suan 7-8 kg fazlam var ve ustunede kilo alcam hamili kalirsam ve vucudumda catlama olur mu yada kilo vermem zor olur mu?hamile kalmadan yapilmasi gerekenler nelerdir?

[h=1]Annesi öldükten 3 ay sonra doğdu[/h][h=2]Macaristan’da beyin ölümü gerçekleşen hamile bir kadın, makineye bağlı olarak üç ay yaşatıldı. Bebek sezaryenle dünyaya geldikten sonra makinelerin fişi çekildi[/h]DIŞ HABERLER SERVİSİ
Macaristan’da beyin ölümü gerçekleşen hamile bir kadının karnındaki bebek sağlıklı şekildedünyaya geldi. Debrecen kentinde gerçekleşen olayda, 31 yaşındaki bir kadın 15 haftalık hamileyken beyin kanaması geçirdi. Üniversite hastanesine yatırılan kadına tüm tedaviler uygulanmasına rağmen hastanın beyin ölümü gerçekleşti. Bebeğin ölmesini istemeyen kadının ailesi ve hastane yetkilileri çareyi anneyi üç ay boyunca makinelere bağlı şekilde yaşatmakta buldu. Bebek 92 günlük sürecin sonunda geçen yaz sağlıklı bir şekilde doğdu.
1.4 kilogram doğdu
Sezaryen ile dünyaya getirilen bebeğin 27 haftalık hamilelikdöneminin ardından doğduğu açıklandı. 1.4 kilo ağırlığındaki bebeğin cinsiyeti ise erkek. Hastane yetkilileri bebeğin sağlık durumunun ve gelişiminin iyi olduğunu belirtti. Doğumun ardından bebeğin annesinin bağlı olduğu makinelerin fişi çekildi. Debrecen Üniversite Hastanesi’nin başkanı Bela Furedi, “Bebek şimdiden evinde ailesiyle yaşamaya başladı. Çok sağlıklı bir çocuk” diye konuştu. Öte yandan genç kadının organlarının doğumdan iki gün sonra bağışlandığı açıklandı. Genç kadının kalbi, pankreası, karaciğeri ve böbrekleri dört ayrı hastaya bağışlandı.

Kaynak: Milliyet

Back
X