bu konuda ne cok kişi muzdarip yanlız değilmişim 2.5 senelik evliyim bide hamileyim benim kaynanam ayrı sehirde ama inanın yanımda olsa bu kadar olur evime toplasan 3 kere geldi 10 senelik ömrümü aldı gitti beni rezil etti kızı hamileydi ben değildim onlara gitdiğimizde bana söylerken bıyık altı gülmelerimi dersiniz yan yan beni süzerek suratıma bakmalar ama görseniz gelini değilim kızımışım gibi davranır kendisi elalemin yanında bide elalem ve cevresi cok onemli onların yanında bal şekeriz beni zorla başımı kapatmaya calıstı ki beni bu şekilde kabul ettiler ama ben kapalı insanlara saygı duyan biriyim ne derse onu yapmam lazımmış gibi konuşur gelinliiğimi seçerken görümcem bunu giyemezsin bu cok acık dedi halalarına yetiştirdi kocam bişey demezken cokta acık değildi edebimi bilirim gelinlikte olsa kendi kapalı ya
kayınbabam iyi ama oda karısının ağızına bakan bir tip hepsine saygım var görümcem hariç bana geldiği zaman heryerimi karıştırır gizli gizli hep yakaladım tiksiniyorum ondan bebeğim olacak prensesim ilk cinsiyetini söylediğimde sevinmedi bile olsun napalım diye söyledi sanki kız olduğu için teselli veriyor gibiydi cok üzüldüm beni sevmediğini biliyorum cünkü onun dişine göre değilim cevreye göre yaşayan biri birde çok pinti biridir bana hiç birşeyi layık görmez yüz görümlüğü diye taktığı bilezik sahte cıktı şimdi bebeğim olacak 4 günde bir arıyor beşik aldınızmı beşik aldınızmı korkuyor kendinden para gidecek diye onun için soruyor içi gidiyor alsa sanki elalemin cocuğu kendi torunun yaa
bana köyden bişey gönderir cürük carık bilerek koyduğunu biliyorum görseniz aaahhhhh ahhhhh cok ağladım eşimle bi kere tartıştı hemen kocasına yetiştirdi hemen kayınbabam eşimi aradı tartışlar hemen yetişirir herşeyi tavuklar cift yumurtlasa babam biliyor o derece bense garibim herseyi sineye cekiyorum allahtan korktuğum için bir kelimesiyle ipe götürecek cinsten bir kadın o kadar doluyum ki bu anlattıklarım devede tüğ anneme anlatmıyorum duysa kıyamet kopar babam hayatta olsaydı bunlara müsadebile etmezdide işte canım babam rahmetli oldu bide onlar vuruyor işte eşimi sevdiğim için katlanıyorum cok zor cok ele karışmak cok zor cahil insanlarla uğraşma cok zor cok ağladım şimdi bile içim doluyor yazamadığım o kadar cirkinlikleri varki bide namazında abdestinde insanlar bana göre ise boş insanlar .............................................................................................................................