selam kızlar,
anlatacak kimse bulamadım.bazen insan hiç tanımadığı insanlara anlatmak istiyor çoğu şeyi. kaynana,görüm,kayın derdi varken ne bebeğinden bahsediyoruz ne hamileliği istiyoruz . bıktım usandım artık olanlardan. eşim desen o da anasının sözünde. yıprana yıprana eninde sonunda kötü sona gidecez. vallah bıktım artık. iyi olmak hoş olmak mutlu olmak istiyorum . rahat bıraksınlar artık bizi ya, düşsünler yakamızdannnn
doğru söylüyorsun canım bazen hiç tanımadıkların tanıdıklarından daha iyi gelir insana...anladığım kadarıyla epey dolusun sen anlat istersen içindekileri faydam olurmu bilmem ama en azından sen ferahlarsın....
selam kızlar,
anlatacak kimse bulamadım.bazen insan hiç tanımadığı insanlara anlatmak istiyor çoğu şeyi. kaynana,görüm,kayın derdi varken ne bebeğinden bahsediyoruz ne hamileliği istiyoruz . bıktım usandım artık olanlardan. eşim desen o da anasının sözünde. yıprana yıprana eninde sonunda kötü sona gidecez. vallah bıktım artık. iyi olmak hoş olmak mutlu olmak istiyorum . rahat bıraksınlar artık bizi ya, düşsünler yakamızdannnn
kaynana işte ne beklersinki ömür törpüsü başka bişeye yaramazlar..
amannn ne anlatam ki, daha bir yıl olmadı evleneli ama usandırdılar hayattan. bir insan bu kadar antipatik sevimsiz olamaz ya olamaz...düşman olsa böyle davranılmaz. o kadar sevimsizler ki Rabbim sevdirmiyor napayım...
çokk kötü niyetliler, tek dertleri laf sokmak insanların açıklarını arayıp o açıktan laf sokmak. benim ailem hiç böyle değil ve bu hallerini görmek de nefrett ettiriyor kendilerinden.
nolursa olsun insanın kendi ailesi başka adı bile bi tuhaf kaynana...kayınvalide... püüüf iyi olsalardı sayınvalide olurdu dimi :) boşver şekerim sen onları sen de nabza göre şerbet verirsin iyi davranıyolarsa iyi kötüyse kötü davranırsın ama sana aman sabret sen yine de iyi ol demicem sabırda bir yere kadar ondan sonrasında kendi sağlığı bozuluyor insanın o yüzden ne kendini hırpala ne de hırpalamalarına izin ver...eşin ne durumda peki ailesinin ağzına bakıyormu eğer öyleyse onu kendine çekmeye çalış ama onları kötüleyerek değil ince ince işlemen lazım kendine bağlaman lazım ki rahat edesin....
nolursa olsun insanın kendi ailesi başka adı bile bi tuhaf kaynana...kayınvalide... püüüf iyi olsalardı sayınvalide olurdu dimi :) boşver şekerim sen onları sen de nabza göre şerbet verirsin iyi davranıyolarsa iyi kötüyse kötü davranırsın ama sana aman sabret sen yine de iyi ol demicem sabırda bir yere kadar ondan sonrasında kendi sağlığı bozuluyor insanın o yüzden ne kendini hırpala ne de hırpalamalarına izin ver...eşin ne durumda peki ailesinin ağzına bakıyormu eğer öyleyse onu kendine çekmeye çalış ama onları kötüleyerek değil ince ince işlemen lazım kendine bağlaman lazım ki rahat edesin....
aynen...bir de bu halimizle çocuk düşünüyoruz çocuk için kendimi parçalıyorum....................
eşim nasıl olsun. ağzını açamaz anasına laf diyemez..Allahım huzur ver Ya Rabbim....çekemiyorum işte ne yapıyım..nasıl ince ince işlenilir onu da bilmiyorumofffffffff darlandımm iyice darlandımmmmmmmm
Merhaba halide arkadaş ılk basta allah yardımcın olsun diyorum bol sabır...!
Eşinle hic oturup o durumları konusdun mu? Eşin ailesının sana yaptıklarından farkındamı?
Eşini karşına alıp güzelce oturup konuşmayı denedın mi?
Eğer gerçekten karşı tarafdaysa suc eşinle konuşmanı, eşin ailesiyle konuşsun sana niye öyle davranıyorlar sebebinini ögrensın?!
Allah yar ve yardımcın olsun
selam kızlar,
amannn ne anlatam ki, daha bir yıl olmadı evleneli ama usandırdılar hayattan. bir insan bu kadar antipatik sevimsiz olamaz ya olamaz...düşman olsa böyle davranılmaz. o kadar sevimsizler ki Rabbim sevdirmiyor napayım...
çokk kötü niyetliler, tek dertleri laf sokmak insanların açıklarını arayıp o açıktan laf sokmak. benim ailem hiç böyle değil ve bu hallerini görmek de nefrett ettiriyor kendilerinden.
Amin insallah Rabbim yardim eder. Konustum olmadi agladim olmadi.kavga ettim olmadi. Gozu ailesine karsi kapali. Bak dedim sen soyle ben sunlardan hoslanmiyorum diye. Demedi anasina. E o demeyonce ben yuz goz oldum. Ben kotu oldum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?