• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bu şartlar halinde ne hamileliği ne bebeği...

halide25

Allahım kızımıza hayırlısağlıklı uzun ömür ver
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2013
3.459
3.611
248
selam kızlar,
anlatacak kimse bulamadım.bazen insan hiç tanımadığı insanlara anlatmak istiyor çoğu şeyi. kaynana,görüm,kayın derdi varken ne bebeğinden bahsediyoruz ne hamileliği istiyoruz . bıktım usandım artık olanlardan. eşim desen o da anasının sözünde. yıprana yıprana eninde sonunda kötü sona gidecez. vallah bıktım artık. iyi olmak hoş olmak mutlu olmak istiyorum . rahat bıraksınlar artık bizi ya, düşsünler yakamızdannnn

selam kızlar,
anlatacak kimse bulamadım.bazen insan hiç tanımadığı insanlara anlatmak istiyor çoğu şeyi. kaynana,görüm,kayın derdi varken ne bebeğinden bahsediyoruz ne hamileliği istiyoruz . bıktım usandım artık olanlardan. eşim desen o da anasının sözünde. yıprana yıprana eninde sonunda kötü sona gidecez. vallah bıktım artık. iyi olmak hoş olmak mutlu olmak istiyorum . rahat bıraksınlar artık bizi ya, düşsünler yakamızdannnn

doğru söylüyorsun canım bazen hiç tanımadıkların tanıdıklarından daha iyi gelir insana...anladığım kadarıyla epey dolusun sen anlat istersen içindekileri faydam olurmu bilmem ama en azından sen ferahlarsın....

doğru söylüyorsun canım bazen hiç tanımadıkların tanıdıklarından daha iyi gelir insana...anladığım kadarıyla epey dolusun sen anlat istersen içindekileri faydam olurmu bilmem ama en azından sen ferahlarsın....

amannn ne anlatam ki, daha bir yıl olmadı evleneli ama usandırdılar hayattan. bir insan bu kadar antipatik sevimsiz olamaz ya olamaz...düşman olsa böyle davranılmaz. o kadar sevimsizler ki Rabbim sevdirmiyor napayım...
çokk kötü niyetliler, tek dertleri laf sokmak insanların açıklarını arayıp o açıktan laf sokmak. benim ailem hiç böyle değil ve bu hallerini görmek de nefrett ettiriyor kendilerinden.

selam kızlar,

kaynana işte ne beklersinki ömür törpüsü başka bişeye yaramazlar..

amannn ne anlatam ki, daha bir yıl olmadı evleneli ama usandırdılar hayattan. bir insan bu kadar antipatik sevimsiz olamaz ya olamaz...düşman olsa böyle davranılmaz. o kadar sevimsizler ki Rabbim sevdirmiyor napayım...
çokk kötü niyetliler, tek dertleri laf sokmak insanların açıklarını arayıp o açıktan laf sokmak. benim ailem hiç böyle değil ve bu hallerini görmek de nefrett ettiriyor kendilerinden.

nolursa olsun insanın kendi ailesi başka adı bile bi tuhaf kaynana...kayınvalide... püüüf iyi olsalardı sayınvalide olurdu dimi :) boşver şekerim sen onları sen de nabza göre şerbet verirsin iyi davranıyolarsa iyi kötüyse kötü davranırsın ama sana aman sabret sen yine de iyi ol demicem sabırda bir yere kadar ondan sonrasında kendi sağlığı bozuluyor insanın o yüzden ne kendini hırpala ne de hırpalamalarına izin ver...eşin ne durumda peki ailesinin ağzına bakıyormu eğer öyleyse onu kendine çekmeye çalış ama onları kötüleyerek değil ince ince işlemen lazım kendine bağlaman lazım ki rahat edesin....

nolursa olsun insanın kendi ailesi başka adı bile bi tuhaf kaynana...kayınvalide... püüüf iyi olsalardı sayınvalide olurdu dimi :) boşver şekerim sen onları sen de nabza göre şerbet verirsin iyi davranıyolarsa iyi kötüyse kötü davranırsın ama sana aman sabret sen yine de iyi ol demicem sabırda bir yere kadar ondan sonrasında kendi sağlığı bozuluyor insanın o yüzden ne kendini hırpala ne de hırpalamalarına izin ver...eşin ne durumda peki ailesinin ağzına bakıyormu eğer öyleyse onu kendine çekmeye çalış ama onları kötüleyerek değil ince ince işlemen lazım kendine bağlaman lazım ki rahat edesin....

eşim nasıl olsun. ağzını açamaz anasına laf diyemez..Allahım huzur ver Ya Rabbim....çekemiyorum işte ne yapıyım..nasıl ince ince işlenilir onu da bilmiyorum :( offfffffff darlandımm iyice darlandımmmmmmmm :(

Sebusa katılıyorum ne mutlu bana ki bi kaynanam yok ama esimin kaynana vazifesini goren bi babaanemiz var hernekadar baska sehirdede olsada bazen yetip artiyo ; (

Sayınvalide :46: :46: :46: çok güldüm ya sebusum
hainvalide de diyebiriz...

güzellerim bende aynı seylerden muzadaribim ama biraz zaman lazım kendini tanıt ve hayır demesiniogren ve en önemlisi esine bunlardan bahsetme kendi görecektir ve kazanan sen olucaksın tabi istisnalar var tabi onlaradanda uzak durup mesafe koymakta fayda var ben bu formüller sayesinde huzurumu buldum her nede olsa oda bir anne yapck bires yok

eşim nasıl olsun. ağzını açamaz anasına laf diyemez..Allahım huzur ver Ya Rabbim....çekemiyorum işte ne yapıyım..nasıl ince ince işlenilir onu da bilmiyorum :( offfffffff darlandımm iyice darlandımmmmmmmm :(

Merhaba halide arkadaş ılk basta allah yardımcın olsun diyorum bol sabır...!
Eşinle hic oturup o durumları konusdun mu? Eşin ailesının sana yaptıklarından farkındamı?
Eşini karşına alıp güzelce oturup konuşmayı denedın mi?
Eğer gerçekten karşı tarafdaysa suc eşinle konuşmanı, eşin ailesiyle konuşsun sana niye öyle davranıyorlar sebebinini ögrensın?!

Allah yar ve yardımcın olsun

Merhaba halide arkadaş ılk basta allah yardımcın olsun diyorum bol sabır...!
Eşinle hic oturup o durumları konusdun mu? Eşin ailesının sana yaptıklarından farkındamı?
Eşini karşına alıp güzelce oturup konuşmayı denedın mi?
Eğer gerçekten karşı tarafdaysa suc eşinle konuşmanı, eşin ailesiyle konuşsun sana niye öyle davranıyorlar sebebinini ögrensın?!

Allah yar ve yardımcın olsun

Amin insallah Rabbim yardim eder. Konustum olmadi agladim olmadi.kavga ettim olmadi. Gozu ailesine karsi kapali. Bak dedim sen soyle ben sunlardan hoslanmiyorum diye. Demedi anasina. E o demeyonce ben yuz goz oldum. Ben kotu oldum...

Senii çokk iyi anLıyorum canım herkezde aynı dertler bir sürü hikayeler var herkezin başında bunlar var ve bende bu durumdayım yinede şükür edioruz ne hikayeler var.. hal böle olunca çoçuk konusundada tedırgın oluyorsun demı haklısın birde bana sor ben ilk bebegımı dusurdum kaynana elti birde bende iki tane kaynana var bırısı banannesı kadın almancı herkezı parmagında oynatıyo valla ve aynı apartmanda oturuyoruz malesef.. benm eşimde çok anacıydı ama bebegımız dustukten sonra artık hep yanımda zaten onemlı olanda bu.. Şimdi istiyoruz bebek cok hemde ama korkuyorum aynı sorunlar korkular yasancak die naparsın yinede dimdik ayakta durmak gerekıyo

selam kızlar,

haklısın canım valla napalım esını sevıyosan katlancaksın benımkıde aynı anacı bacıcı :9: al birini vur ötekine insan cıldırıyo ama esımı gorunce butun akar sular duruyo bende fazla ılgıden muzdarıbım cok fazla haddınden fazla sıkıyolar benı bnde hıc hazetmem ama kotuluklerı yok Allah ıcın ama hergun bızdeler :4::4::4: o yuzden bende cok bunalıyorum ınsan yerı gelıyor kendı anasıyla babssıyla rahat edemıyor ama anlayıs yok ınsancıklarda ılla yatana kadar bızde oturcaklar utanmasalar bızde kalcaklar:9::9::9:

seni tanıştırmak istediğim daha sevimsiz insanlar var eminim kendi etrafındakilere bayılırsın :1::1::1::1::1: boşver canım takma kafana ne olursa olsun herşey olacağına varıyo emin ol sen kendini üzüyorsun dıye kımsenin canı sıkılmıyo hiiiiiiiçççç umurasma :27::27::27:

Amin insallah Rabbim yardim eder. Konustum olmadi agladim olmadi.kavga ettim olmadi. Gozu ailesine karsi kapali. Bak dedim sen soyle ben sunlardan hoslanmiyorum diye. Demedi anasina. E o demeyonce ben yuz goz oldum. Ben kotu oldum...

birebir aynı seylerı yasadım ve yasıyorum Allahtan uzaktalar ama telfndan bıle yetıyolar benı kasmaya takmamaya çalısıyorum ne yapabılırm kı esım onların sozunden cıkmıyo bende he oyle dıyıp gecıyorum neyapayım.

Kızlar bende 1 buçuk sene berabe otursum beraber görümcelerşm falanda vardı,ama çok neşeli günlerdi bayramlarda bir sofra kurulurdu bir baştan bir başa ,sonra evimi yapıldı kendi evimize çıktık,o zaman kira vermemek için beraber oturmayı kabul ettim,insan eşini sevince ailesini de seviyor,atık kimsenin kimseye tahammülü kalmamış herkes hemen alınıyor, bende hörümceyim 3 yengem var,bişi söyle hemen Alınıyorlar bence empati kurmak gerek,gelinler kendi annelerine ayrı,kayınvalide ne dese batıyor,ama nedense tüm kadınlar neredeyse oğlu olsun istiyor?

Özellikle anneler kızlarını çok etkiliyor bence benim annem babam yaşlılar sadece saygıda kusur etmeyin derler,ama mesela yengelerin annelerine gidip gelince çok farklı oluyor,anneme su verseler ,kızını kullanıyorlar oluyor,oysa yaşlıya su verilmez mi ,ama ne de olsa erkek tarafından bekleniyor,büyük yeğenim ilk göz ağrımız canım ane annesi bakmamıştı,annem baktı , daha neler neler

Yazdıklarınızı okudum ve cok uzuldum gercektn kaynanalar neden gelinlerını kızları gıbı gormezlerkı sonucta herkes ınsan evladı cok sukur benım hiçbir sorunum yok kayınvalıdem kayınpederım olarak gormuyorum kendı annem babam gıbıler allahıma sukurler olsun cok sanslıyım bu konuda tamam aynı sehırde degılız ama arada gıdıp gelıyoruz gecen ay geldıler mesela 3 gun kaldılar sabah ben kalkarsım kahvaltı hazırlamaya kayınvaldem gıt yat kızım erken der kendı hazırlardı kahvaltıyı kayınpederım de oyle hıc gelin gıbı hıssettırmedıler bana kızları gıbı davranıyorlar allah herkese boyleesını nasip etsın tabıkı ablamada canım cok cektı kaynanasından allah yardımcısı olsun

Back