• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama bu sarı çok güzel adı ne sizce (fotograflı)

venus0

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2011
8.076
25
0
İstanbul
reese witherspoon un sacı ıcın kuafore ne demek gerekır bu sarı platın degıl altın sarısımı acaba
$reese-witherspoon-picture-1.jpg $reese-witherspoon-layered-cut.jpg $22449.jpg $22668.jpg
rofle var gıbı geldı bana ama ben rofle yaptrdım sacı mahvedıyor o yuzden duz boyayıp dıplerı gelınce dıplere rofle yapılırmı

Son düzenleyen: Moderatör:
ilk fotodaki renk platin sarı diye de geçiyor.:26: boyundan gelen bölüm bakır gibi bir şey. kuaföre resmi götürürsen anlar canım.

bu arada ilk resimdeki saça bayıldım, çok güzel:69:

sık röfle var çoğunda benim saçlarımda ilk resimdekisinden biraz daha koyu :7:
$adsız.JPG $adsız.JPG

Son düzenleme:
hepınıze tesekkuredrım. ılk resımdekını begendım en cok ama dumduz boyanmamıs sanırım rofle yapmıslar ama platın daha beyaz olmazmı

sende kuaföre gideceksen resmi götürmen yeterli ilk resim özellikle çok güzel ve bence alt kısımlarınada açık karamel atarsan çok hoş durur bende öyle yapıyordum :46:
kuafore gtcem mecbur bı cuval para ıster kesın ama bn yapamam hıc beceremem uzun bıde saclarım
saol..:)

tatlım sarı sac adımlarına baslamıs gordum senı :21:
sımdıden hayırlı olsun dıyelım mı:1:
canım sen foto ıle en ıyısı kuafore gıt ,kendın boyamaya kalkma sakın .rısklı renkler sonucta.

tatlım sarı sac adımlarına baslamıs gordum senı :21:
sımdıden hayırlı olsun dıyelım mı:1:
canım sen foto ıle en ıyısı kuafore gıt ,kendın boyamaya kalkma sakın .rısklı renkler sonucta.
sorma arastrmalara dewm ewde bıyamam tatlım ya nerde bnde o yurek :) kasımı bıle zor alıorm:6: ewde :)

tatlım sana ton buldum.
bu rengı cok begendım .sen boya yoksa ben kendımı zor tutuyorum boyamamak ıcın:18:

[video=youtube;WQHDPnW4c38]http://www.youtube.com/watch?v=WQHDPnW4c38&feature=related[/video]

Bende bu tonlar düşüüyorum şu ara ama bana nasıl gider karar veremiyorum ,
Açık papatya sarısı + platin röfle var gibi geldi bana

Back