Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
senınkının adı ne canımsık röfle var çoğunda benim saçlarımda ilk resimdekisinden biraz daha koyu
Eki Görüntüle 341323 Eki Görüntüle 341323
masallh sana ya :)ben kendim boyuyorum tatlım mavi toz açıcı ile
masallh sana ya :)
kuafore gtcem mecbur bı cuval para ıster kesın ama bn yapamam hıc beceremem uzun bıde saclarımsende kuaföre gideceksen resmi götürmen yeterli ilk resim özellikle çok güzel ve bence alt kısımlarınada açık karamel atarsan çok hoş durur bende öyle yapıyordum
kuafore gtcem mecbur bı cuval para ıster kesın ama bn yapamam hıc beceremem uzun bıde saclarım
saol..:)
üf gecmıs olsn cok sınır bozucu ya keske boyamadan oncekı gbı saglıklı kalsa sac sarı yapıncada mıktarı bıle 3 te bıre ınıobencede tatlım hiç tehlikeye girme bende evde boya kurbanı oldum yandı saçlarım
sorma arastrmalara dewm ewde bıyamam tatlım ya nerde bnde o yurek :) kasımı bıle zor alıorm ewde :)tatlım sarı sac adımlarına baslamıs gordum senı
sımdıden hayırlı olsun dıyelım mı
canım sen foto ıle en ıyısı kuafore gıt ,kendın boyamaya kalkma sakın .rısklı renkler sonucta.
platın kımısıne bakıorm sarı lık var sewmıorm olede dırek platın desem ole yaparsa ıstemıormPlatin sarısı ve çoğu kuaför bu rengi rahatça tutturuyor.