Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu bu salontakımı nasıl? ben beğendim

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları
güzelmiş bende sade beyaz renkleri seviyorum ama temizliği konusunda kararsız kalıyorum

Çok güzel canım, deri ve kadife galiba değil mi? beyaz favori rengim...

Gerçekten çok güzelmiş, özellikle ayaklarının yerden yüksek olması da çok iyiymiş. En azından altı rahat temizlenir.

bencede çok hoşş benim tarsımm tamm ama beyazz işdee
kirlenirr hemen o

ayy çok güzel içim gitti şayet benimde kendime ait evim olursa bende beyaz istiyorum temiz duracağından şüpeliyim ama çok beğeniyorum hatta bu modelin aynısını istiyorumhihoyyyt

çok hoş yanlız renk çok açık krem kahve tonlarındada bu loktuk takımı çok hoş olabilir bence...

sıyahtan ıyıdır bnmkıoler sıyah 20 küsürü yastıgı var ve ınanın ugrasmak oyle zor kıııı bej renklerı tercıh edın derım ben
o koltuklar hergun toz oluyor gosterıyor bırde delı olyuorumm .. bırı geldıgınde hayran kalıyor amaaa bırde bana sorsunlar neler cekıyorum ayrıca sıyahta da hemen kır fln bellı oluyor

bende hep beyaz takım bakıyorum fena görünmüyo ama daha özellikli olabilir bence bir de beyaz takımlara bakarken kumaşının türüne bakmanızı tavsiye ederim temizliğinin kolay olması açıcınsan süet tavsiye ederim

beyaz renggi cok sevrim bende mobilyalarımı beyaz alacağım fakat biraz renk katılsa daha sık olacak takım canlanacak bence mesela kırmızı veya siyah renkte kırlentler

çok güzel çok sade canım ama bide temizliği olmasa açık renk işte biliyosunuz tabi senın fikrin önemli biz sadece yorum yapıyoruz benim eşimde mobilya sektöründe ondan diyorum hiç kullanışlı değil açık renk...

:1hug:

çok güzelde elinde bir bez sil allah sil sil allah sil..bütün hafta sonum böyle geçiyo artık kocama yaptırıyorum canım...
koltuk üstünde ötrüyüde sevmediğim için oturuyorum ama biraz eziyetli titiz biriysen tavsiye etmem..

minderlerinini kılıflı olarak yaptırırsan birsorun olmaz çıkartıp yıkarsın kollarda deri zaten silmek kolay olur. benim koltuklarda krem rengi benziyor biraz minderlerim kılıflı ama kol yerlerini sil sil yine aynıı :1no2:

güzelmiş ama beyaz işte hep akılda temzilik konusunda şüphe bırakıyor bir de dikkatimi çekti tek kişilik koltuk çok büyük yer açısından müsait isen takım güzel bencekaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…