Ankarada geçici kızlık zarı yaptıran varmı ??

edabicer

Üye
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2023
7
-3
16
23
Nolur yargılamadan gerçekten yaptıranlar varmı merak ediyorum ? Esra cömert düşünüyorum burda bazıları beğenmiş bazıları beğenmemiş artık kişiden kişiye değişti mi bilmiyorum bu ip vs belli oluyor mu nolur yardımcı olun bu hafta içi yaptırmam gerek

Nolur yargılamadan gerçekten yaptıranlar varmı merak ediyorum ? Esra cömert düşünüyorum burda bazıları beğenmiş bazıları beğenmemiş artık kişiden kişiye değişti mi bilmiyorum bu ip vs belli oluyor mu nolur yardımcı olun bu hafta içi yaptırmam gerek
Düğününüz mü var yakında

Cok garipsiniz gercekten acil bu hafta yaptırmam gerekiyor dediniz ip görünmesinden korktunuz. Korkacagınız şeyi yapmasaydınız 🤣 birde tersliyolar ya ne yapıyorsanız yapınga
Cok garipsiniz gercekten acil bu hafta yaptırmam gerekiyor dediniz ip görünmesinden korktunuz. Korkacagınız şeyi yapmasaydınız 🤣 birde tersliyolar ya ne yapıyorsanız yapın
neyi garip anlayamadım ? 😄😄 evet bu hafta olması lazım ve ipler görünüyor diyenler var geçicide sorun mu var tatlım seni rahatsız eden

Tatlım mı🤣 bence seni ve karşındaki salagı rahatsız edecek bir şey var ama neyse. İnşallah kimseyi kandıramazsın hadi kandırdın yukarıdaki kanacak mı

Back
X