- Konu Sahibi VikingPrincess
-
teşekkür ederim canım.saçlarım o kadar yıpranmış ki kestiğim halde yeni kırıklar oluşmaya devam ediyor ki öyle ucundan falan değil bi 15 cm kestim en az.çok fazla neme ihtiyacı var bu selective in maskesi pahalı birşey mi
benımde uzun saçlarım
ve senınkı kadar olmasa da yıpranmış uçları
arada kestiriyorum tabı ama benım kuaför zorla kesiyo,kesme meraklısı değil
avondan argan yağı serumunu aldım,onu kullanıyorum
mümkün olduğunca zeytinyağı bepanthen karıştırıp sürüyorum saçlarıma
faydasını gördüm
şimdi çok uzun olduğu için biraz kestircem sadece
sen de dene bence ama düzenli olarak yap bu bakımları
Peki kullandiginiz urun ne acaba adini markasini filan soylememissinz ?:/benim saçlarım belime kadar hatta artk geçiyo bile ve gören herkes naptığımı sorarkepek,kırılma,dökülme hertürlü saç problemine karşı tek bi ürün kullanıyorum
ve saçımı hergün düzleştrmeme rağmen ne bi yıpranma var ne de başka bi sorun
benim saçlarım belime kadar hatta artk geçiyo bile ve gören herkes naptığımı sorarkepek,kırılma,dökülme hertürlü saç problemine karşı tek bi ürün kullanıyorum
benim saçlarım belime kadar hatta artk geçiyo bile ve gören herkes naptığımı sorarkepek,kırılma,dökülme hertürlü saç problemine karşı tek bi ürün kullanıyorum
Canim benim de saclarim cok kotuydu. Ben saclarima rofle yaptirmistim 1 ay sonra skldim ve kizila boyadim. Kizil sac zaten cabuk akiyor birde benim saclarim rofeleli olunca daha da hizli akar oldu. 20 gunde bir boyadim. Cok kotu olmustu saclarim bakimlarla topladim ve kirik sac duzelmez diyorlar a,a su an hic kirigim yok vr saclarimi da hic kestirmedimsaçlarımı uzun süredir kestirmiyorum ve belima kadar uzadı. benim de saç uçlarım kırıklarla dolu, bütün suç balyajda, keşke yaptırmasaydım :2: saçlarımı da kestirmeye kıyamıyorum, o kadar uzattım, ilk kez bu kadar uzatabildim... saç kremi, sıvı saç spreyi falan kullanıyorum. sakın saçınıza oryal - açıcı sürmeyin, açık renk saç uğruna gidiyor saçlar
john frieda nın gece bakım serumunu bir deneyin baya azaltıyor kırıkları, hindistancevizi yağı ya da argan yağı da kullanın saçı baya besliyorlar
Canim benim de saclarim cok kotuydu. Ben saclarima rofle yaptirmistim 1 ay sonra skldim ve kizila boyadim. Kizil sac zaten cabuk akiyor birde benim saclarim rofeleli olunca daha da hizli akar oldu. 20 gunde bir boyadim. Cok kotu olmustu saclarim bakimlarla topladim ve kirik sac duzelmez diyorlar a,a su an hic kirigim yok vr saclarimi da hic kestirmedim
Bende hindistan cevizi yaginin kokusuna bayiliyorum yaa ama sacima sadece hindistan cevizi yagi kullanmadim hic . Baska yaglarla kullandim . John fieda nin serumlarini bende merak ediyorum . Hatta kahverengi saclar icin olan serisimi de merak ediyorum
gece bakım kremi çok güzel ben kullanıyorum, aslında haftada bir diyor ama ben bazen ayda bir yapıyorum saçlarım çok kırılmıyor, şampuan ve saçkremim de kahverengi saçlar için olanlardan inanılmaz memnunum tavsiye ederim arada saçkremi kullanmıyorum duştan sonra çok az hindistancevizi yağı ya da argan yağı sürüyorum hem kolay açılıyor hem besleniyor :108:
Canim benimde aklimda su gunlerde sampuani. saclarim kumral benim ombre hairdi ama bir kismi karamledi. Hepsni kendi rengine boyadik ama akiyor biraz boyasi kahvengi saclar icin olan sac rengmi korr mu acaba dye dusunyrm. Bendde sac kremi kullanmiyorm arada maske yapyorm ama sivi sac kremi kullaniyorm bir de sac serumu. Bu arada kivirck dalgali saclar icin olan urunler hakkinda bilgin var mi :)
saçlarımın halini resimlerde göstermeye çalıştım.uçları kırık dolu her telde 2-3 kırık var.her banyodan sonra kremlemezsem çalı gibi oluyor düğümleniyor.sürekli uçlarından kopuyor küçük küçük.saçlarım şuan belimde ama aşırı yıprandı boyamaktan.kuaföre gidip kırıklarını al desem omzuma kadar kesecek eminim.bu saçları kesmeden kurtarmanın bir yolu var mı?
Eki Görüntüle 520407 Eki Görüntüle 520408 Eki Görüntüle 520409 Eki Görüntüle 520410
keratin bakım kremı kullan cokk faydalııı baya bıı ıseee yarıyorrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?