• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Bu sacin rengi nedir ?

cholita

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2011
75
4
48
Diğer
picture0173.jpg
Kızlar saçım çikolata kahveydi ve bn koleston lav ateşine boyadım fakat oksidanını 9 yaparak ve diplerdeki 1 cm kendi saçım şu an turuncu gibi bişe oldu diğer yerleri istediğim gibi karamel....dün boyadım şimdi nasıl dibiyle diğer yerleri kaynaştırıcamm nooooolur yardım edinnn!!!!

Son düzenleme:
dipleri de uygun tonda bir karamel ile boya..yada önce dipleri küllü kumral ile boya turunculukları kırsın azcık,sonra karamele boya,uygun benzer tonda,1-2 ton koyu olabilir diplerin ,açık olmasından daha iyi yansır bütüne..resim eklesen aslında,daha iyi olur bazen hayal gücümüz yetmiyor.yanlış bilgiler alabilirsin ..saçlarını ekle istersen

dipleri de uygun tonda bir karamel ile boya..yada önce dipleri küllü kumral ile boya turunculukları kırsın azcık,sonra karamele boya,uygun benzer tonda,1-2 ton koyu olabilir diplerin ,açık olmasından daha iyi yansır bütüne..resim eklesen aslında,daha iyi olur bazen hayal gücümüz yetmiyor.yanlış bilgiler alabilirsin ..saçlarını ekle istersen

foto ekledim kızlarrrr

Back