• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Bu saçı nasıl sarı yapabilirim?

rainstarlol

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2011
170
3
33
İstanbul
Saçlarımı 2 hafta önce kuaförde ateş kızılına boyatmıştım fakat 2 haftada saçım bu rengi aldı
şu an sadece dipleri kızıl gördüğünüz gibi
Kızıla boyamadan önce saçımı oryalle açtığı için şimdi böyle sarı kızıl arası bir renk
http://i.hizliresim.com/LYNbMj.jpg
http://i.hizliresim.com/rmpODN.jpg

Ben şimdi saçımı tekrar sarı yapmak istiyorum platin sarısı değil ama daha çok açık kumrala yakın koyu sarı tonları gibi istiyorum

Kuaföre tekrar vericek param yok hangi renk boyayı alsam saçımda tutar kızlar?

Bir fikrim yok ama bu rengini cok begendim ben. Uçlarına platin ombreyle cok daha hoş durabilir. Tabi resimde gorundugu gibiyse

kizilin, bakirin uzerine ne boyarsan boya, alttan kusuyor, ille akittirman lazim, ustten boyamakla olmaz. ama yine de kulluleri bir dene istersen.

O kızıllıklar başa bela ne yazık ki :( ben dipleri kendim boyarken kolestonun 12/0 ını kullanıyordum biraz fazla bekletince kızıllık olmuyordu pek

O kızıllıklar başa bela ne yazık ki :KK43: ben dipleri kendim boyarken kolestonun 12/0 ını kullanıyordum biraz fazla bekletince kızıllık olmuyordu pek
Teşekkür ederim de saçımı yakmasından korkuyorum zaten saçım kısacık yanarsa kestiremem de :( sence yanar mı saçım görünüşüne göre

bende zamanında siyahdan kızıla kızıldanda sarıya dönenlerdenim:) öncelikle tavsiyem hacı şakir sabun kullanmak o biraz kızılı akıtacak.ve sonra saçını kumral tonuna boyayıp biraz bekliceksin yıkandıkça alttan kızıllar görünüyomu bakıcaksın sonra bidaha kumral ve sonra sarıya dönebilirsin.eger bunlar uzun dersen saçın çok yıpranmamışsa saçına akıtma işlemi yaptır yani bir kereliğine kuaföre git derim

Teşekkür ederim de saçımı yakmasından korkuyorum zaten saçım kısacık yanarsa kestiremem de :KK43: sence yanar mı saçım görünüşüne göre

Canım bilemem ki benim de saçım çok ince telli ve seyrekti kaynak yaptırmıştım ama hiç yanmadı uzun yıllar kendi dip boyamı kendim yaptım,herkesin saç yapısı farklı

bende zamanında siyahdan kızıla kızıldanda sarıya dönenlerdenim:) öncelikle tavsiyem hacı şakir sabun kullanmak o biraz kızılı akıtacak.ve sonra saçını kumral tonuna boyayıp biraz bekliceksin yıkandıkça alttan kızıllar görünüyomu bakıcaksın sonra bidaha kumral ve sonra sarıya dönebilirsin.eger bunlar uzun dersen saçın çok yıpranmamışsa saçına akıtma işlemi yaptır yani bir kereliğine kuaföre git derim
Valla saçım yanık yanıktı gittim kestirdim bu hali aldı ama hala saçın ölü falan diyenler var akıtma işlemi çok mu yıpratıyor ki saçı

sana tavsiyem biraz bekle yaza doğru yap bi şampuan önercem otoacının sarımsak şampuanını onu kullan saçın canlansın ama 1 ay falan kullan bi beslensin saçların kurulamadan sonrada uçlarına argan yagı sür azıcık bak 1 ay sonra nasıl canlanacak.saçın azsa yanıklar varsa sakın sarıyı deneme saçın elinde kalır iyice kötü olursun.

sana tavsiyem biraz bekle yaza doğru yap bi şampuan önercem otoacının sarımsak şampuanını onu kullan saçın canlansın ama 1 ay falan kullan bi beslensin saçların kurulamadan sonrada uçlarına argan yagı sür azıcık bak 1 ay sonra nasıl canlanacak.saçın azsa yanıklar varsa sakın sarıyı deneme saçın elinde kalır iyice kötü olursun.
Peki sadece dip boya yapsam diplerdeki kızıllık gitsin diye

Valla saçım yanık yanıktı gittim kestirdim bu hali aldı ama hala saçın ölü falan diyenler var akıtma işlemi çok mu yıpratıyor ki saçı
Simdi gördum fotografi sacinin dupleri haric rengi guzel zaten sari ozaman majirel 7.1 kumrala boya sadece dip boya yap yikandikca bi kac kez acilcak tekrar yap otursun rengi

Saciniz bi kere acilmis ve tahminimce kizildan once saci fazla acmislar bu da sacinizda rengin tutunamamasina sebep olmus zaten kizillar malumunuz cabuk akan bi renk diplerindeki rengi tam anlayamadim ama siz 8.bir 8.bir 9.30 alip bi bucuk sise oksidan koyun hani onlari uygun bi sekilde siseliyolar ya iste tam olarak anlatamiyorum eger oksidan fazla koyarsaniz sac renginde yine kizillik yapiyo eger bu boyayi saciniza uygularsaniz yogun bi parlaklikta elde edersinizde sac illa ki yipranacak ve kullanilmaz hale gelecek kestirmeniz gerekebilir kizil zor ama guzel bi renk bakimi zor

Saciniz bi kere acilmis ve tahminimce kizildan once saci fazla acmislar bu da sacinizda rengin tutunamamasina sebep olmus zaten kizillar malumunuz cabuk akan bi renk diplerindeki rengi tam anlayamadim ama siz 8.bir 8.bir 9.30 alip bi bucuk sise oksidan koyun hani onlari uygun bi sekilde siseliyolar ya iste tam olarak anlatamiyorum eger oksidan fazla koyarsaniz sac renginde yine kizillik yapiyo eger bu boyayi saciniza uygularsaniz yogun bi parlaklikta elde edersinizde sac illa ki yipranacak ve kullanilmaz hale gelecek kestirmeniz gerekebilir kizil zor ama guzel bi renk bakimi zor
Teşekkür ederim ama ben kızıl değil sarı istiyorum böyle açık kumrala dönük sarı

Bir tusuna basamiyorum telefonum bozuk kusura bakmayin ;D 8.bir-8.bir-9.30 bi bucuk sise oksidan o da 30 volumluk yani toplamda 3 tup boya bi bucuk sise oksidasyon kremi kullanin

Ben saclarimi actim cilek sarisiydi saclarim turunculuk cok vardi 7.bir boyadim hic memnun degilim kopkoyu oldu sonuc ve ilk boyamada asker yesili oldu renk 3 gun sonra rengi kustu yikayinca bi daha boyadim ama bana koyu geliyo bu renk biraz toparlansin sacim cok acik kullu sari yapicam

Boyalara fazla oksidan koyunca renk ister istemez kizarabiliyo kullu bile olsa boyayi cok oksidanida kivaminda koymak onemli

Back