Saç Rengi ve Saç Boyama bu saç ve makyaj nasıl yapılır ?

nurcan12

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Ekim 2012
35
0
86
Zonguldak
merhaba .. bu kızın yaptığı makyajı çok ama çok beğendim allık aydınlatıcı bronzer gibi bişey yüzündeki o enerji özellikle dudakları nasıl yapılır lütfen yardım edin bana !! değerli bilgileriniz için şimdiden teşekkürler :)

ayrıca gözleri lens mi nasıl bir renk o öyle tam tamına uyuşan bir lens var mı ??

Son düzenleme:
bence makyajla alakasi yok arkadasim :) kiz kendiliginden guzel zaten.cok alimli vallahi.

:D oo sen kıza bakıyorsun kızın acayip güzel olduğunu bende biliyorum bu kıza bakan herkes bunu söyleyebilir benim kast ettiğim bronz bir ten ama açık ve canlı allık , özzellikle ruj , concealer ,aydınlatıcı gölgelendirme v.s ne varsa bu işte iyi biri bunu söyleyebilir mi ? ben daha önce böyle bir ten ve böyle canlı , uyumlu bir makyaj görmedim ....

Son düzenleme:
Estetik bazısında böyle güzel duruyor işte.Ama resimlerin netliği kötü,sanki renkleriyle oynanmış?Net cevap vermek zor ama gören yorumlayan çıkabilir:)

lenslerini sormuşsunuz fakat fatmagül fakı nın lensleri çok kötü bir lens. makyajına gelince fatmagülün kendinden yanık bir teni var zaten sanırım bunun için güneşlenmen lazım. bronz tene yapılan her makyaj yakışıyor zaten.

Resim Kalitesinden dolayı bir şey demek zor ama büyük ihtimalle Fondöten yerine BB krem kullanmış, daha canlı görünmesinin nedeni o olabilir. Makyajı çokta zor değil. BB krem + bronzlaştırıcı pudrayla contour + allık + aydınlatma.
Göz kapağının tamamına krem rengi veya yüzüne aydınlatma için kullandığın pudrada olabilir, far sür.
Kendi teninin 2-3 ton açığı kahverengi tonlarında bir farı göz kapağının üstüne sürüp (Kaşının altında bir kemik olmalı onun bittiği yer), keskin olmaması için fırçayla dağımalısın, sonrasında eyeliner (isteğe bağlı) ,rimel ve göz makyajın bitti. Dudaklarn içinde şeftali veya açık pembe ruj tercih etmelisin ^^
Umarım yardımcı olmuştur.

dudakların dolgulu durması için diş fırçasıyla hafifçe dudakları fırçala zaten şişliği ve parlağı hissedeceksin üzerine fondoten sür sonra rujuna uygun dudağına kalemle çerçeve çek dudakların öncesinden biraz daha farklı ve dolgulu olucaktır diyebilceğim bu kadar :51:

Back