Saç Rengi ve Saç Boyama Bu saç renkleri

tutkalbimi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2012
165
1
0
İstanbul
Öncelikle bütün kadınların kadınlar gününü kutlarım..

Ben saçımda farklılık istiyordum çikolata kahvesi olan saçlarımı açmadan şarap kızılına boyattım görenler yakışmamış yaşlı rengi gibi ve mat görünüyor tutmamış dedi...Bir ay geçti şimdi tekrar şarap kızılına boyatsam tutar mı sizce yoksa açıp mı boyayım...Şarap kızılı normalde mat bir renk mi tutmadığı için mi kötü oldu acaba :26:

Çanlı ve beni büyük göstermeyecek bir kızıl renk istiyorum...Bir iki tane buldum

Bu renkler ne acaba ? Birde saçımın yıpranmasını istemiyorum doğal kızıl boyaları varmı
Bu arada kızıldan hevesimi aldıktan sonra koyu bir renk yapmayı düşünüyorum..Yaşımda 22 ..Bu renkler yaşıma uyarmı ya da yaşımada uygun olan bu renklere yakın tavsiye edebileceğin kızıl tonları varmı

Merhaba
Çikolata kahve üzerine boyanan saç rengini eklerseniz daha iyi yardımcı olabilirim
Ama tam tutmama olasılığı yüksek o yüzden görüntü hoşunuza gitmemiştir
Saç açıldığında kızıl-bakır şekilde açılır açıcı kullanırsanız saç bu şekilde açılacağı için yine kızıl boyandığında daha canlı parlak bir kızıl elde edersiniz
O yüzden açıcı kullanıp öyle boyamanız daha mantıklı
Açıcıyı fazla tutmanıza da gerek olacağını sanmıyorum ama şuanki rengi görmediğim için kesin bir şey de söyleyemem
Eklediğiniz renklerin bir tanesi bakır kızılı diğeri şarap kızılının akmış hali gibi
Şarap kızılı aktıkça fuşya-pembeye doğru bir renk verir bakır kızılı ise aktıkça bakıra döner
İki renk arasındaki fark bu
Belirgin kızıl renkler yaşınıza uygun olur aslında kızılın yaşı yoktur bence
Kızıl renk seçenekleri fazla olan boyalar exicolor,akos gibi tüp boyalar set boya için de paletteyi öneririm
Doğal içerikli saç boyalarında renk seçeneği daha az

Boyamadan önceki saç rengim bu

Şuanki halide bu daha mat ama

Kızıl olmamış zemin renginden dolayı kızıl kahveye dönmüş
İlk mesajda da söylediğim gibi açıcı kullanmanız daha iyi olur istediğiniz rengin birebir tutması için

Evet ben kızıl istiyorum canlı duran renklerden koydum fotolardan soldaki kızın gibi olabilir mesela doğall açıcıyla açıp boyasam yıpranır mı acaba birde bu rengin neolduğunu bulmam gerek :26:

Evet ben kızıl istiyorum canlı duran renklerden koydum fotolardan soldaki kızın gibi olabilir mesela doğall açıcıyla açıp boyasam yıpranır mı acaba birde bu rengin neolduğunu bulmam gerek :26:
saçlarınız boyalı şuan, doğal saç açıcılar yalnızca boyasız saçları açıyor diye biliyorum ben:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…