Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
dıpler koyu kumral asagılar karamel gorunuyor.kırılmayın lutfen fıkrımı soylıcem bukadar zıt gorunen ıkı renk bırde sacı yatay ıkıye ayırıyor sankı dıpler uzamısta boya yapıcak zamanı olmamıs gıbı gorunuyor dogal degıl yanı.hanı karamel tonları yada kumral tonlar olsaydı bu ıkı renk tamam.bence baska bır renk secın mesela palettenın bısuru renk katalogu var 6 numara ve ustuyle boyayın zaten zemın sarı yıkadıkcada acılır hos pırıltılar olur.
sac rengınız tam olarak ne renk tenınız esmermı.resım koyamıyorsunuz sanırım bunları yazarsanız sıze memnunıyetle fıkır verebılırım
Saçlarım şu an koyu kahve , kendi rengi değil ama boya.Buğday tenliyim bu arada..
benımde saclarım sımsıyah boya ya yıprancak dıye actırmk ıstemıyorum rengınıde degıştırmk ıstiyorum cok dökuluyo ya dahada dökülürse dıye cesaret edemiyorumArkadaşlar birde kufaöre danışmak için gittim , yalnız şöyle bir durum var çıktığım da saçlarım kızıldı.Hiç aklım da olmayan bir renkti.
Teşekkür ederim sizlere.
benımde saclarım sımsıyah boya ya yıprancak dıye actırmk ıstemıyorum rengınıde degıştırmk ıstiyorum cok dökuluyo ya dahada dökülürse dıye cesaret edemiyorum
Boyattım saçımı , kızıl renk tercih ettim ama :)bence renk güzel değil ama illa elde etcem diyosan orayel olmadanda olur gibime geldi
Saçların siyahsa sanırım çok yıpranır ,kaç zamandır uzatıyordum anca toparlamıştı saçlarım kendini.