• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Bu saç rengini oriel kullanmadan elde etmem mümkün mü ?

Rossiene

Nirvana
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2009
5.283
3.575
773
Saçlarım çok yıpranık daha önce sarı olduğu için oriel kullanmak istemiyorum .Bu rengin ne olduğunu da anlamış değilim fikri olan varsa ,aydınlatırsa beni sevinirim.

$Miranda-Kerr.jpg

Son düzenleme:
dıpler koyu kumral asagılar karamel gorunuyor.kırılmayın lutfen fıkrımı soylıcem bukadar zıt gorunen ıkı renk bırde sacı yatay ıkıye ayırıyor sankı dıpler uzamısta boya yapıcak zamanı olmamıs gıbı gorunuyor dogal degıl yanı.hanı karamel tonları yada kumral tonlar olsaydı bu ıkı renk tamam.bence baska bır renk secın mesela palettenın bısuru renk katalogu var 6 numara ve ustuyle boyayın zaten zemın sarı yıkadıkcada acılır hos pırıltılar olur.

dıpler koyu kumral asagılar karamel gorunuyor.kırılmayın lutfen fıkrımı soylıcem bukadar zıt gorunen ıkı renk bırde sacı yatay ıkıye ayırıyor sankı dıpler uzamısta boya yapıcak zamanı olmamıs gıbı gorunuyor dogal degıl yanı.hanı karamel tonları yada kumral tonlar olsaydı bu ıkı renk tamam.bence baska bır renk secın mesela palettenın bısuru renk katalogu var 6 numara ve ustuyle boyayın zaten zemın sarı yıkadıkcada acılır hos pırıltılar olur.

Neden kırılayım :) Bu yüzden fikir istedim .
Sorun şu ki saçlarım çok koyu ,sürekli koyu renge mahkum olmak istemiyorum .
Gösterdiğim saçta sanki dipler gözükse de abes durmayacak gibi gelmişti.
Kaş rengimi açmak zorun da kalmazdım , ne yapsam ?

ozaman sac rengınızın 2 ton acıgıyla boyamaya baslayın zaten yavasca acık renklere gecıs yapmak sacıda yıpratmaz daha tam acık olmadıgı ıcın kas boyamayada gerek kalmaz.su ankı renk tonunuzun acıklarına boyamaya baslarsanız zaten kas rengı rahatsız edıcı durmaz.mesela kas rengınız dıyelımkı koyu kumral acık kumral sacınız olsa kasınız sırıtmıyo yumsak duruyor bence.

sac rengınız tam olarak ne renk tenınız esmermı.resım koyamıyorsunuz sanırım bunları yazarsanız sıze memnunıyetle fıkır verebılırım

sac rengınız tam olarak ne renk tenınız esmermı.resım koyamıyorsunuz sanırım bunları yazarsanız sıze memnunıyetle fıkır verebılırım

Saçlarım şu an koyu kahve , kendi rengi değil ama boya.Buğday tenliyim bu arada..

Kendi saç rengin değise ki-boya olduğunu söylüyorsun- açıcısız bu rengi elde edemezsin...

Saçlarım şu an koyu kahve , kendi rengi değil ama boya.Buğday tenliyim bu arada..

bence acık kahveden basla acmaya bıraz surer ama yavas yavas olunca boyalı sac bıle acılıyor.yada balyaj attır oda guzel olur.ama resımdekını hıc dusunme derım ben sımdı zaten kahveler cok moda sacını acık renk kullananlar alısmıs bırakmak ıstemeyenler.fazla acık olmayan balyajlar hos durur kas rengı derdıde kalmaz.

Arkadaşlar birde kufaöre danışmak için gittim , yalnız şöyle bir durum var çıktığım da saçlarım kızıldı.:9:Hiç aklım da olmayan bir renkti.
Teşekkür ederim sizlere.

Arkadaşlar birde kufaöre danışmak için gittim , yalnız şöyle bir durum var çıktığım da saçlarım kızıldı.:9:Hiç aklım da olmayan bir renkti.
Teşekkür ederim sizlere.
benımde saclarım sımsıyah boya ya yıprancak dıye actırmk ıstemıyorum rengınıde degıştırmk ıstiyorum cok dökuluyo ya dahada dökülürse dıye cesaret edemiyorum

benımde saclarım sımsıyah boya ya yıprancak dıye actırmk ıstemıyorum rengınıde degıştırmk ıstiyorum cok dökuluyo ya dahada dökülürse dıye cesaret edemiyorum

Saçların siyahsa sanırım çok yıpranır ,kaç zamandır uzatıyordum anca toparlamıştı saçlarım kendini.

bence renk güzel değil ama illa elde etcem diyosan orayel olmadanda olur gibime geldi
Boyattım saçımı , kızıl renk tercih ettim ama :)
Hiç bir açıcı kullandırtmadım çok açık olmasa da koyu bir kızıl oldu yeter şimdilik.

Son düzenleme:
Saçların siyahsa sanırım çok yıpranır ,kaç zamandır uzatıyordum anca toparlamıştı saçlarım kendini.

nasıl kurtulcam bu saclardan ya kapkara sıkıldım artık:(benimde çok uzun belimden aşagı iniyo kestiririm o sorun değilde ben dökülmesinden çok korkuyorum bu actırma işlemi sac dökermi

Back