- Konu Sahibi Tarcinli_Kurabiye
-
slm miriana sana bir konuda danışmak istiyorum ama bugün öğlene kadar cevap almam lazım akşama boyamam gerekiyor.Saçım şimdi sarı en son paltin sarı ile boyamıştım .Voilanın son çıkan renklerinden karameli aldım acaba nasıl olur.
valla burası miriananın topiği değil.ama sana miriananın vericeği cevabı yazarım istersen.loreal casting çikolata karamel al boya diyecek.
benim fikrimle ilgileniyorsan eğer voila karamel dediğin 7.8 ise kızıllık yapıyo.yoksa hoş bir renk.ama kızıllık istemiyorsan palette 7.55 var onu deneyebilirsin.palettede bu rengi bulamazsan vital 7.55 i de kullanabilirsin.ikisi de aynı renk veriyor.
loreal sadece castıngden ıbaret deılkı exelance serısı mukemmeldır..ben renk koyayım tercıh senden
platın var o yuzden bunlar uygun
Kızlar bu saç rengini evde nasıl elde edebiliriz? Bilgisi olan var mıı. Araştırdım ama emin değilim. Palette karamel, Loreal Casting çikolata kahve vs. yakın gibi ama bilemedim..
Şu anki saç rengim platin, biraz daha uzadığında bu renge yakın bir ton istiyorum şimdiden araştırıyım dedim. Helppeyvahedigeldismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?