• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Bu sac rengini nasıl elde ederiz

Tarcinli_Kurabiye

Esta Piti Piti :)
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2009
1.512
6
116
İstanbul
Kızlar bu saç rengini evde nasıl elde edebiliriz? Bilgisi olan var mıı. Araştırdım ama emin değilim. Palette karamel, Loreal Casting çikolata kahve vs. yakın gibi ama bilemedim..
Şu anki saç rengim platin, biraz daha uzadığında bu renge yakın bir ton istiyorum şimdiden araştırıyım dedim. Helppeyvahedigeldismile

624kahve.jpg

Tam olarak bu renkte diyebilirim.. Hangi boya ile elde edebilirim, evde yapabiliri miyim ve çok akar mıııohaoldumsmile saç rengim platin sarı...açık mı tutar, koyu mu ayyyyyyyyakannehir

157645937037xt6.png

tam olarak bu rengi istiyorumm

ilk resım akaju karamel yanı turuncu altın yansımalı bır sıcak kahve....ıkıncı resım roflenn ustune yapılmış koyu karamelın akmış hali aynı renk degıl...dıbın ne ren bılmem ama roflenın ustune bunu yaparsan guzel sonuc elde edersın..

ur_248_1532_2189_66994.jpg

ilk resım akaju karamel yanı turuncu altın yansımalı bır sıcak kahve....ıkıncı resım roflenn ustune yapılmış koyu karamelın akmış hali aynı renk degıl...dıbın ne ren bılmem ama roflenın ustune bunu yaparsan guzel sonuc elde edersın..

ur_248_1532_2189_66994.jpg

çok teşekkür ederim canım. eklediğin resim hangisi içindi 2. resim mi?
açıkçası istediğim renk tam olarak 2.resimdeki Naz Elmas'ın rengi.. Saçım şu anda platin sarısı, diplerim de kendi rengim (açık kumral) Nasıl tutar renk ayırır mı bilemedim..
Loreal Casting'i ben de araştırdım istediğime yakın bir renk duruyor ama amonyaksızmış..Yani platin sarılarımı iyi kapatır mı acaba, yoksa hemen akar mı :1ninca:

canım her ıkı resım ıcınde aynı boya cunku naz elmasınkı akmıs sen al bı amonyaksız boyada ne olur ne olmaz saçı yıpratma loreal başarılı bu konuda tutmazsa gene bana gel exalence serısınden onerıcem..sacını gormeden şöle olur dıyemem kı yapısını gormem lazım canım...

canım her ıkı resım ıcınde aynı boya cunku naz elmasınkı akmıs sen al bı amonyaksız boyada ne olur ne olmaz saçı yıpratma loreal başarılı bu konuda tutmazsa gene bana gel exalence serısınden onerıcem..sacını gormeden şöle olur dıyemem kı yapısını gormem lazım canım...

valla canım saçımın yapısını şöyle tanımlayabilirim ki, ısıdan,maşadan,düzleştiriciden ve platin sarısından yıpranmış bir saç düşün :1ninca: ne çok kuru, ne de çok yağlı bir yapısı var..bakım isteyen bir saç. o yüzden loreal casting bana da uygun geldi amonyak içermediği için

ama canım saçın platinse birden koyulaştırma derim. çünkü bende röfle vardı ve birden koyu kestane yaptım şimdi pişmanım. keşke önce bal köpüğü, karamel gibi renkeler deneseymişim diyorum. bence yavaş yavaş koyulaştır. karamelle başlayabilirsin. hatta bal rengiyle de olabilir.

Evet canım doğru diyorsun. Çünkü bundan 2- 2,5 sene önce kendi saç rengimi (açık kumral) koyu kahve'ye boyamıştım. Simsiyah olmuştu:1ninca: Bildiğinn siyah..Hüsrandı yani...Platin yapana kadar neler çektim belime gelen saçlarım şimdi omuzlarımda :/ Üstelik uzamış hali bu..erkek gibi kestirmiştim siyahtan kurtulmak için...

Palettenin karamel rengide hoş onunla da başlayabilirim sanırım

slm miriana sana bir konuda danışmak istiyorum ama bugün öğlene kadar cevap almam lazım akşama boyamam gerekiyor.Saçım şimdi sarı en son paltin sarı ile boyamıştım .Voilanın son çıkan renklerinden karameli aldım acaba nasıl olur.

valla burası miriananın topiği değil.ama sana miriananın vericeği cevabı yazarım istersen.loreal casting çikolata karamel al boya diyecek.

benim fikrimle ilgileniyorsan eğer voila karamel dediğin 7.8 ise kızıllık yapıyo.yoksa hoş bir renk.ama kızıllık istemiyorsan palette 7.55 var onu deneyebilirsin.palettede bu rengi bulamazsan vital 7.55 i de kullanabilirsin.ikisi de aynı renk veriyor.

Back