• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Bu saç rengini evde elde edebilir miyim ? (resimli)

daisy87

Guru
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2010
242
4
296
Eskişehir
$Eva-Longoria-hair-extensions.jpg $Eva-Longoria-hair-extensions.jpg $Eva-Longoria-hair-extensions.jpg umarım foto eklenmiştir.uzun zamandır istediğim çok güzel bir saç modeli rengi, sizce bu saçın zemininde ki renk ne ,arada ki gölgelerin rengi ne ve bu modeli evde elde etmem çok mu zor kızlar ?

bir tane ekliyim derken 3 tane olmuş :) buda başka bir foto bakalım eklencek mi

Eklentiler

• $Eve+Longoria+Parker+Spotted+Hair+Salon+Robertson+5S0lutDzpIPl.jpg
    $Eve+Longoria+Parker+Spotted+Hair+Salon+Robertson+5S0lutDzpIPl.jpg
    70,3 KB · Görüntüleme: 79
  • $evalongoria-uzunsac2-485x317.jpg
    $evalongoria-uzunsac2-485x317.jpg
    57,2 KB · Görüntüleme: 54
çok sıradan bir renk bence. doğal boyanmamış saç gibi. tabi bu benim görüşüm kimse üstüne alınmasın. arada gölgeler olsa daha güzel olur

ve bunlarda benim fotoğraflarım saçlarım çikolata kahveydi aka aka açık kahve oldu , koyu çıkmışlar ama ne dersiniz kızlar yukarıda ki rengi elde edebilirmiyim kendim ve yakışır mı acaba ?

Eklentiler

• $100_1529.jpg
    $100_1529.jpg
    47,3 KB · Görüntüleme: 74
  • $100_1804.jpg
    $100_1804.jpg
    65,7 KB · Görüntüleme: 72
çikolata kahve ya da açık kumral tonlarına boyarsanız 1-2 boyamada tutabilir. kendi doğal boyasız saçınızsa tabi

eklediğim ilk boyada koyu küllü kumralın arasına bal köüpü balyajlar atılmış gibi, ama flaşın patladığı fotoda tamamen kahverengi,yarın saçlarımı boyuycam buna yakın bişeyi hangi renklerle elde edebilirm karar veremedim :(

şuan benim saçım flaşın patladığı resimdeki gibi ben kahve köpüğü ve sarıyı karıştırdım bu renk çıktı palette deluxenin ama bu rengi sıcak çikolata yada açık karamellede elde edersin:13:

Back