Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Saç Rengi ve Saç BoyamaBu saç rengini evde elde edebilir miyim ? (resimli)
umarım foto eklenmiştir.uzun zamandır istediğim çok güzel bir saç modeli rengi, sizce bu saçın zemininde ki renk ne ,arada ki gölgelerin rengi ne ve bu modeli evde elde etmem çok mu zor kızlar ?
ve bunlarda benim fotoğraflarım saçlarım çikolata kahveydi aka aka açık kahve oldu , koyu çıkmışlar ama ne dersiniz kızlar yukarıda ki rengi elde edebilirmiyim kendim ve yakışır mı acaba ?
eklediğim ilk boyada koyu küllü kumralın arasına bal köüpü balyajlar atılmış gibi, ama flaşın patladığı fotoda tamamen kahverengi,yarın saçlarımı boyuycam buna yakın bişeyi hangi renklerle elde edebilirm karar veremedim
şuan benim saçım flaşın patladığı resimdeki gibi ben kahve köpüğü ve sarıyı karıştırdım bu renk çıktı palette deluxenin ama bu rengi sıcak çikolata yada açık karamellede elde edersin:13: