Saç Rengi ve Saç Boyama Bu saç rengi yakışır mı acaba?

hangi rengi kullanmalıyım?

• loreal casting creme gloss 630 karamel

OY: 7 58,3%
  • loreal casting creme gloss 645 amber

OY: 1 8,3%
  • loreal casting creme gloss 832 bal sarısı

OY: 4 33,3%

• Ankete Katılan
    12

Gareng

Guru
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2008
1.710
10
316
Diğer
merhaba bayanlar; saçlarımı doğal kullanmaya karar vermiştim ama yine dayanamadım sıkıldım boyatmak istiyorum ama kararsız kaldım bi danışayım dedim. ben aşağıdaki rengi istiyorum sizce yakışır mı? yakışmazsa hangi renk yakışır? yorumlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler =)

bu resmi yüzümü görün diyie koyuyorum eski bi resim saçlarım şu an siyah değil akmıştı baya kestirdim omzumun hizasında şimdi :tomato:

Son düzenleme:
canım siyahtan daha çok yakışır emin ol..gözlerini daha bi öne çıkartır..

offff:1shok:
siyah bu kdr mı mükemml olur yhaaa:1shok:
agızm acık kendim hayran kaldımm:jeyyar:

kızıl ama kırmızı gibi bi renkte süper olur cnm :lepi:

sonuç olarak yeşil göz-beyaz ten- kızıl sac:sm_cool::teytey:süprizzzzz

Yakışır canım hemde çok ifadene yumuşaklık katar,çünkü koyu tonlar herzaman ifadeye sertlik katar

bence kendi saç rengin gayet güzel sana yakışıyo canım :):)

kızlar fotodaki kendi saç rengim değil siyah boya yazmıştım zatn şimdi bu renk değil kendi rengi çıktı baya kumral saçlarım. teşekkürler yorumlarınız için bu rengi gerçekten denemek istiyorum a.s

hepinize teşekkür ederm en kısa zamanda denicem yalnız saçlarımın uçları hala koyu siyah değil ama koyu diplerden baya, oraları açtırmam gerekicek çok fazla renk farkı olur mu acaba?

renk farkı olur ben bu rengi boyadım kutudaki gibi açık değil tek iyi yanı çabuk akıyor olması

maşşallah ya gözlerine bayıldım böle baktım kaldım :1shok:
bence karamel tonlarını dene ya da loreal casting creme gloss-çikolata karamel çok tatlı hoş bi renk hem önce zemin açılsın istersen koyu renge boyarsın ama kahverengiye direk boyarsan açılması çok uzun zaman alıyor ve illa güneşe çıkınca kendini belli ediyor. Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…