• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Bu saç rengi yakışır mı acaba?

hangi rengi kullanmalıyım?

• loreal casting creme gloss 630 karamel

OY: 7 58,3%
  • loreal casting creme gloss 645 amber

OY: 1 8,3%
  • loreal casting creme gloss 832 bal sarısı

OY: 4 33,3%

• Ankete Katılan
    12
teşekkür ederm kızlar. şimdi tepelerde kendi saç rengim var kumral onu da açtırmalı mıyım rengin belli olması için?

saçımın kendi rengi o arada gözüken açık olan sırnaşık şey şimdi uzadı biraz daha yarısı o renk uçlar hala koyu ama siyah değil kestane gibi aktı çünkü baya

Son düzenleme:
ya ben aslında bu renk istiyorum ama ne renk olduğunu bilmiyorum :sm_confused:

canım koyu bakır tonlarında bu sorduğun renk,ama bana sorarsan KESİNLİKLE koyu renkler kullan..simsiyah olmasa bile 3-yada4numara olsun,inanılmaz güzel hatların ve gözlerin var..ama tabiki tercih senin,içinden geliyorsa yaptıryerimseniben

canım saçlarının uçlarını kendin de açabilirsin. palettenin 2-4 ton açan sarısı var onunla boya ara ara yıka kahve olunca tamamen yıka üstüne de kahve boyican nasılsa. hatta diplerinden daha açık olabilir uçları o zaman daha tatlı oluyo bence

canım koyu bakır tonlarında bu sorduğun renk,ama bana sorarsan KESİNLİKLE koyu renkler kullan..simsiyah olmasa bile 3-yada4numara olsun,inanılmaz güzel hatların ve gözlerin var..ama tabiki tercih senin,içinden geliyorsa yaptıryerimseniben

teşekkür ederm cnm koyu renkten sıkıldım o yüzden alternatif arıyorum sağol yine de görüşün için a.s.

hayatım acilen boyatman lazım saçını renk renk olmuş:)kendi rengin çok güzel,koyu yapma o zaman,çünkü diplerin açık olucak,koyu saçla uğraşılmaz,deminki lafımı geri aldım:)
deminki sorduğun fotodaki rengi yaptır bak,diplerin açık çünkü,dip boya derdim olmaz,2ay idare eder..güzelliğinede:nazar:

canım saçlarının uçlarını kendin de açabilirsin. palettenin 2-4 ton açan sarısı var onunla boya ara ara yıka kahve olunca tamamen yıka üstüne de kahve boyican nasılsa. hatta diplerinden daha açık olabilir uçları o zaman daha tatlı oluyo bence

cnm ben açmak için değil de boya için gidicektim zaten çünkü istediğim rengi tam yakalayamam diye korkuyorum aslında kesin sonuç vericek boya bulsam kendim de yaparım yerimseniben

hayatım acilen boyatman lazım saçını renk renk olmuş:)kendi rengin çok güzel,koyu yapma o zaman,çünkü diplerin açık olucak,koyu saçla uğraşılmaz,deminki lafımı geri aldım:)
deminki sorduğun fotodaki rengi yaptır bak,diplerin açık çünkü,dip boya derdim olmaz,2ay idare eder..güzelliğinede:nazar:

sağol canım koyu bakır dediğini mi yap diyosun yani?

hayatım fikrin olsun die bunları ekledim..bu tonlarda yapmanı tavsiye ederim..

cnm tepedekı saclarınıda actırısan renk farklılığı kalmaz zaten kuaförde işinin ustası ise sana bunu izah eder şekerım

Back