Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
teşekkür ederm kızlar. şimdi tepelerde kendi saç rengim var kumral onu da açtırmalı mıyım rengin belli olması için?
canım koyu bakır tonlarında bu sorduğun renk,ama bana sorarsan KESİNLİKLE koyu renkler kullan..simsiyah olmasa bile 3-yada4numara olsun,inanılmaz güzel hatların ve gözlerin var..ama tabiki tercih senin,içinden geliyorsa yaptıryerimseniben
canım koyu bakır tonlarında bu sorduğun renk,ama bana sorarsan KESİNLİKLE koyu renkler kullan..simsiyah olmasa bile 3-yada4numara olsun,inanılmaz güzel hatların ve gözlerin var..ama tabiki tercih senin,içinden geliyorsa yaptıryerimseniben
canım saçlarının uçlarını kendin de açabilirsin. palettenin 2-4 ton açan sarısı var onunla boya ara ara yıka kahve olunca tamamen yıka üstüne de kahve boyican nasılsa. hatta diplerinden daha açık olabilir uçları o zaman daha tatlı oluyo bence
hayatım acilen boyatman lazım saçını renk renk olmuş:)kendi rengin çok güzel,koyu yapma o zaman,çünkü diplerin açık olucak,koyu saçla uğraşılmaz,deminki lafımı geri aldım:)
deminki sorduğun fotodaki rengi yaptır bak,diplerin açık çünkü,dip boya derdim olmaz,2ay idare eder..güzelliğinede