Merhaba küllümango,
Aşağıdaki mesajı "küllü nasıl bir renk" konusu altında size yazmıştım, ancak belki göremediniz diye tekrar buraya yazıyorum, rahatsız ediyorsam özür dilerim.
Merhaba küllümago,
Dikkatinizi çekmek için bu şekilde yazıyorum, lütfen kusura bakmayın, inanın foruma size yazabilmek için üye oldum.
Ben de bir küllü hastasıyım ve kuaförlerle didişmekten yoruldum, tek söyledikleri işimize karışmayın ve sonuç fiyasko. Beni anlamamakla suçluyorlar da daha yaptıkları işi kendileri bilmiyorlar, neyse bunlarla kafanızı şişirmek istemem.
Saçımda yoğun beyaz olmasa hiç boyamayacağım aslında ama maalesef.
Size yazma nedenime gelince, sırf küllüye kavuşmak için saçımı geçen ay açtırdım ki benim için çok zor bir karardı. Tabi saçım turuncuda kaldı ve direkt vurdukları selective 6.1 küllü saçımı yemyeşil yaptı. 1 ay sonra tekrar başladım aramaya, bir sürü kuaförle konuştuktan sonra bir kuaför dün loreal inoa 6.1 koyu kumral küllü 7.1 kumral küllü ve doğal bir renk dediği rengi karıştırıp saçıma sürdü, sonrasında bu doğal rengi de kullanmayacağız sadece küllü süreceğiz dedi, saçlarım çok akmıştı ve sapsarıydı. Sizin yazdıklarınızı okumuş olduğum için mavi mi katsanız filan dedim ve hayır olmaz dedi ki hepsi aynı şeyi söyledi zaten.
Şu an saç rengim çok kötü değil henüz akmadı tabi, ama hala biraz turuncu parlamalar var, tabi renk oturmadığı için de olabilir, ama tekrar uzun bir süreç de yaşamak istemiyorum.
Ne dersiniz bir öneriniz olur mu acaba, mavi boya konusunda ısrar etmeli miyim, tavsiye edebileceğiniz bir kuaför filan, evde bir kaç kez boyama yaptım ama beyazlarımı bile kapatamadım, o nedenle kuaförlere mecburum.
Şimdiden teşekkür ederim.