Saç Rengi ve Saç Boyama Bu saç rengi ne acaba? Doğal mı boya mı?

facebook

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2011
39
2
46
$image.jpg

Merhaba Arkadaşlar;
Beyaz showda konuk olan ve isminin Dilara olduğunu duyduğum bayanın saçının rengini çok merak ettim. Doğal olduğunu düşünüyorum ancak annem boya ve kestane tonu diyor. Daha önce ben koyu koyu kahve yaptırmıştım ancak mat ve daha koyuydu bu rengin arasında doğal renge has hareketler var. Yardımcı olmanızı rica edebilir miyim?

Son düzenleme:
koyu kahve siyaha yakın oluyor :1: bu renk annenizin dediği gibi kestane tonu. yalnız koyu kestane de siyaha yakın bir renk oluyor, zamanla fotoğraftaki renge dönüşüyor. :34: açık kestane ile koyu kestane arasındaki rengi almalısınız.:34:

Teşekkür ederim cevabınız için :40: Aslında zemin rengi ve zamanla açılması da rengin doğal halini alması açısından çok önemli. Gayet bakımlı ve parlak bir saç annemin ısrarı üzerine açtım ne olduğunu bulabilirsek hemen boyatıcakmış :9:

Merhaba küllümango,

Aşağıdaki mesajı "küllü nasıl bir renk" konusu altında size yazmıştım, ancak belki göremediniz diye tekrar buraya yazıyorum, rahatsız ediyorsam özür dilerim.

Merhaba küllümago,

Dikkatinizi çekmek için bu şekilde yazıyorum, lütfen kusura bakmayın, inanın foruma size yazabilmek için üye oldum.

Ben de bir küllü hastasıyım ve kuaförlerle didişmekten yoruldum, tek söyledikleri işimize karışmayın ve sonuç fiyasko. Beni anlamamakla suçluyorlar da daha yaptıkları işi kendileri bilmiyorlar, neyse bunlarla kafanızı şişirmek istemem.

Saçımda yoğun beyaz olmasa hiç boyamayacağım aslında ama maalesef.

Size yazma nedenime gelince, sırf küllüye kavuşmak için saçımı geçen ay açtırdım ki benim için çok zor bir karardı. Tabi saçım turuncuda kaldı ve direkt vurdukları selective 6.1 küllü saçımı yemyeşil yaptı. 1 ay sonra tekrar başladım aramaya, bir sürü kuaförle konuştuktan sonra bir kuaför dün loreal inoa 6.1 koyu kumral küllü 7.1 kumral küllü ve doğal bir renk dediği rengi karıştırıp saçıma sürdü, sonrasında bu doğal rengi de kullanmayacağız sadece küllü süreceğiz dedi, saçlarım çok akmıştı ve sapsarıydı. Sizin yazdıklarınızı okumuş olduğum için mavi mi katsanız filan dedim ve hayır olmaz dedi ki hepsi aynı şeyi söyledi zaten.

Şu an saç rengim çok kötü değil henüz akmadı tabi, ama hala biraz turuncu parlamalar var, tabi renk oturmadığı için de olabilir, ama tekrar uzun bir süreç de yaşamak istemiyorum.

Ne dersiniz bir öneriniz olur mu acaba, mavi boya konusunda ısrar etmeli miyim, tavsiye edebileceğiniz bir kuaför filan, evde bir kaç kez boyama yaptım ama beyazlarımı bile kapatamadım, o nedenle kuaförlere mecburum.

Şimdiden teşekkür ederim.

saç boya . parlaklıgı bakımlı durması sprey ve bakım urunlerinden olabilir.
loreal majirel 4.11 rengini tavsıye ederim .

Sevgili küllümango,

Cevap için çok teşekkür ederim, çok mutlu ettiniz beni, maalesef ben özel mesaj atamadığım için buradan yazıyorum ve görmenizi umuyorum.

Açma işleminde saçlarım sarı turuncu karışımı olmuştu, 1 aydan fazla bekledim ama maalesef geçen hafta tırım tırım aramalar sonunda bulduğum bir kuaföre inoa ile (7.1, 6.1 ve doğal renk dediği bir renk) boyattım tabi boya 2 yıkamada oldukça aktı yine, saçım yine yeşilimsi bir renk, sarı ve turuncu parlamaları var. Kuaför 15 güne gel tekrar boyayalım demişti ama sizi dinleyip akmasını bekledikten sonra formülünüzü uygulayacağım, hatta önce sonra fotoğraflarımı gönderirim.

Saçlarımda çok beyaz olduğu için bu yansımalar hep olacakmış gibi geliyor bana, ne dersiniz yoğun beyaz bir saçın doğal parlamasız küllü kumral olma ihtimali var mı?

Eğer beni yanlış anlamazsanız, İstanbulda oturuyorsanız size bir kahve ısmarlamak isterim, olmasa da sorun değil, tekrar teşekkür ederim zahmetiniz için.

Sevgiler.

küllümango,

Tekrar teşekkür ederim cevabınız için. Son 2 sorum daha olacak izninizle,

Beyazı olanlar için selective kullanıyorum demişsiniz, bu işi profesyonel olarak yapıyor musunuz?

2. olarak da saçımı en son loreal inoa ile boyattım, yağ bazlı amonyaksız boya, saç derisini yakmıyor filan, gönderdiğiniz formül bu boyayla uygulanabilir mi?

Tekrar teşekkürler.

küllümango,

mesajınızda çok doğru noktalara değinmişsiniz, bu konu hakkında sizinle konuşmak isterim, eğer sakıncası yoksa mail adresinizi verirseniz oradan yazmak istiyorum, rahatsızlık veriyorsam affedin, teşekkürler.

msj atma hakkım yok sıze danışabilmek ıcın üye oldum bende küllü renklerle alakalı dünya kuaför gezdım sızın kadar bılgılı degıller bıkac sorum var size ızın verırsenız lütfen maıl adresınızı yazabılırsenız mesajla resmler atarak danışmak ısterım teşekkürler sımdıden:49:

çok bilgilisiniz gerçekten profesyonelmı yapıyorsunuz bılmıyorm ama tebrıkler cıdden! msj yazamıyorum maıl adresınızı msj olarak yazarsanız resmlerle danışmak ısterım sıze kendım bı yanlış yapıp tekrar kuaföre gıtmeden umarım gorursunuz yazımı :(

Back