Saç Rengi ve Saç Boyama Bu saç nasıl düzelir ?

Arb59

Üye
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2021
12
6
33
Merhabalar. Sırf bu konu için üye oldum 🙈 Bir maceraya atıldım ve senelerdir boyamadığım saçlarıma kıydım🥺 Ne yazıkki sonuç böyle oldu.. Beğenmedim çikolata kahve hevesim vardı ne zamandır. Uyguladım ama bu kadar zor tutacak bir renk olduğunu bilmiyordum saçlarım resmen gölgeli gibi oldu. 2 hafta sonra kapatır umuduyla tekrar boyamayı düşünüyorum. Aklımdaki renkleri ve saçımın resimlerini ekleyeceğim. Lütfen bana yardımcı olabilecek bir öneride bulunun. Başka renklere de açığım ben sadece aklımdakileri göstereceğim 🌸🌸 ilki ilkoryalle açılıp küllü kumral ile cilalandı. İkinci çikolata kahve uyguladıgım hali.. ikincide komple kapatacak bir renk istiyorum🙏

Eklentiler

• pt2021_11_21_16_47_50.jpg
    pt2021_11_21_16_47_50.jpg
    130 KB · Görüntüleme: 110
  • GAG-1637593933843.jpg
    GAG-1637593933843.jpg
    110 KB · Görüntüleme: 111
  • GAG-1637593951193.jpg
    GAG-1637593951193.jpg
    71,5 KB · Görüntüleme: 118
  • GAG-1637593946169.jpg
    GAG-1637593946169.jpg
    62,2 KB · Görüntüleme: 103
Son düzenleme:
Merhabalar. Sırf bu konu için üye oldum 🙈 Bir maceraya atıldım ve senelerdir boyamadığım saçlarıma kıydım🥺 Ne yazıkki sonuç böyle oldu.. Beğenmedim çikolata kahve hevesim vardı ne zamandır. Uyguladım ama bu kadar zor tutacak bir renk olduğunu bilmiyordum saçlarım resmen gölgeli gibi oldu. 2 hafta kapatır umuduyla tekrar boyamayı düşünüyorum. Aklımdaki renkleri ve saçımın resimlerini ekleyeceğim. Lütfen bana yardımcı olabilecek bir öneride bulunun. Başka renklere de açığım ben sadece aklımdakileri göstereceğim 🌸🌸 ilki ilkoryalle açılıp küllü kumral ile cilalandı. İkinci çikolata kahve uyguladıgım hali.. ikincide komple kapatacak bir renk istiyorum🙏
Bence üst üste bu kadar boyamamalısın

Evde kendiniz yapmayın çünkü yıkama sonrası akar ve kizillasir saçınız bir kuaför ile boyayın ama duzgun bir yer olsun evde kendi yaptığınız boya ile düzelmez çok kötü bir durumda değil ama yikandikca akacak ve kizillasicak saçınız

Merhabalar. Sırf bu konu için üye oldum 🙈 Bir maceraya atıldım ve senelerdir boyamadığım saçlarıma kıydım🥺 Ne yazıkki sonuç böyle oldu.. Beğenmedim çikolata kahve hevesim vardı ne zamandır. Uyguladım ama bu kadar zor tutacak bir renk olduğunu bilmiyordum saçlarım resmen gölgeli gibi oldu. 2 hafta sonra kapatır umuduyla tekrar boyamayı düşünüyorum. Aklımdaki renkleri ve saçımın resimlerini ekleyeceğim. Lütfen bana yardımcı olabilecek bir öneride bulunun. Başka renklere de açığım ben sadece aklımdakileri göstereceğim 🌸🌸 ilki ilkoryalle açılıp küllü kumral ile cilalandı. İkinci çikolata kahve uyguladıgım hali.. ikincide komple kapatacak bir renk istiyorum🙏
Şu su dalgası olan fotoğraftaki renge bayıldım. Kendi kendinize bu rengi tutturmanız büyük başarı. Bence bir süre bu şekilde kullanın. Baktınız içinize sinmedi tekrar boyarsınız. O arada saçlarınız dinlenmiş olur.

Son foto ,dalgalı saç olan son hali mi ? Evetse bayıldım çok güzel olmuş 👏 Bence hiç boyamayın zaten zamanla renk değişir o zaman boyarsınız ama bu renk mükemmel olmuş

Ciks ikiside olmamış üzgünüm. Ikincide aralardaki koyular kötü duruyor. O koyulari da digerleri ile ayni renk yapamaz misiniz

Şu su dalgası olan fotoğraftaki renge bayıldım. Kendi kendinize bu rengi tutturmanız büyük başarı. Bence bir süre bu şekilde kullanın. Baktınız içinize sinmedi tekrar boyarsınız. O arada saçlarınız dinlenmiş olur.
Tamamen talihsizlik eseri o renk çıktı ortaya 🙈 Saf ben sanıyordum ki hemen kapanacak 😁 gözüm alışmaya başladı gibi bakalım 😊

Ciks ikiside olmamış üzgünüm. Ikincide aralardaki koyular kötü duruyor. O koyulari da digerleri ile ayni renk yapamaz misiniz
Heh işte anlatmaya calıstıgım buydu. O koyuları acıp tekrar boyamam gerekiyordu. Bende ugrasmadım kolaya kactım komple geri kapatayım dedim kapatamadım böyle oldu🤦‍♀️ ikincide diyorum kapanır belki

Tamamen talihsizlik eseri o renk çıktı ortaya 🙈 Saf ben sanıyordum ki hemen kapanacak 😁 gözüm alışmaya başladı gibi bakalım 😊
İyiki öyle sanmissiniz da iyiki böyle olmuş
Belki hayatınızda yaptığınız en doğru yanlışlık bu 😂

Heh işte anlatmaya calıstıgım buydu. O koyuları acıp tekrar boyamam gerekiyordu. Bende ugrasmadım kolaya kactım komple geri kapatayım dedim kapatamadım böyle oldu🤦‍♀️ ikincide diyorum kapanır belki
Artık böyle koyulu acıklı hayalet geçişli şeyler moda ama 🤷 en azından ombreli igrencliklerden güzel

Geçişler kötü olmasa iyiydi. Ben tek renk dogalliktan yanayım. O açık renk var ya koyunun içinde gercekten enfes bir renk olmuş. Aynı renk olur umarim ikinci kapanışta. Ve... eklemeyi unutmayin sonra merak ediyorum🤣

Geçişler kötü olmasa iyiydi. Ben tek renk dogalliktan yanayım. O açık renk var ya koyunun içinde gercekten enfes bir renk olmuş. Aynı renk olur umarim ikinci kapanışta. Ve... eklemeyi unutmayin sonra merak ediyorum🤣
Tamamdır bu halini beğenenlere söz atacağım 🙈 ama ne renk yapacağıma hala tam karar veremedim gece de bakırlar ilgimi çekti 🤭 bu boya işi sonsuz bir döngü bence keşke giç ellemeseydim 5 sene boyasız durmustum ne güzel şu orjinalliğe nasıl kıydım bilemiyorum 🥲

Eklentiler

• Screenshot_20211123-134718_Lightroom.jpg
    Screenshot_20211123-134718_Lightroom.jpg
    185,8 KB · Görüntüleme: 40
Artık böyle koyulu acıklı hayalet geçişli şeyler moda ama 🤷 en azından ombreli igrencliklerden güzel
Işıltılı gibi ara ara açılmalar istemiştim. Eşim arkalarını yaptı ama tutamları kalın aldığı için iğrenç bir turuncu olmus ve diplere olan mesafeyi ayarlayamamıs 😁 el birliği ile sacın anasını ağlatmıs olduk. Dedim kuaföre fazla diye para vermek istemedin ugras dur şimdi aynı hesaba geliyor 😁

Işıltılı gibi ara ara açılmalar istemiştim. Eşim arkalarını yaptı ama tutamları kalın aldığı için iğrenç bir turuncu olmus ve diplere olan mesafeyi ayarlayamamıs 😁 el birliği ile sacın anasını ağlatmıs olduk. Dedim kuaföre fazla diye para vermek istemedin ugras dur şimdi aynı hesaba geliyor 😁
Fotoğrafta olduğu gibi değil mi yani gerçekte ? Fotoda bahsettiğiniz gibi kötü gorunmuyor

Eklentiler

• 20211123_150901.jpg
    20211123_150901.jpg
    79,7 KB · Görüntüleme: 96
  • 20211123_150851.jpg
    20211123_150851.jpg
    86,6 KB · Görüntüleme: 34
  • 16376696142818906505100630209645.jpg
    16376696142818906505100630209645.jpg
    98,4 KB · Görüntüleme: 38
  • 20211122_142657.jpg
    20211122_142657.jpg