- Konu Sahibi mavi_siyah
-
ben maşayla yapabiliorum aynısını nasıl anlatılır uygulamasız bilmiyorum ama biraz anlatmaya çalısayım
saçın dibine masayı kıstırın sonra saçınızı masaya dolayın öle bi 10 sn ye bekletin dolayıp kıstıracaksın anlatabildimmi yani saçın ucundan kıstırıp öle sararsanız bukle olur öbür dediğim gibi dibinden kıstırıp maşaya saçı dolayın sonra kıstırma yerini açıp yandan masayı cıkartın serbest bırakın sacınızı aynısı olur yani ben becerebiliyorum bi deneyin sakın doladığınız gibi saçı açmaya çalısmayın elektiriklenio ve model cıkmıyo yandan hızlıca kıstırma yerini açıp çekin
umarım anlatabildim
ben fuente'nin seumunu kullanıyorum canım.kuaförlerde satılıyor sanırım ben kuaförden aldım.çok memnunum.fön öncesinde de güzel oluyor fön çekmeyince de kullanılabiliyor.
canım arastırım eger videosunu bulabilirsem koyarım buraaya bende baya deneme sonrası cesitli modeller yapabilmeye basladım sacıma
Bu modeli ben yapabiliorum Canım kimseye açıklamadığım sırrımı size açıklıorum sıkı durunn :) Bildiğiniz yemek bıcakları oluyo ya yada Kaşıklar ama sapları biraz kalın olucak yukarıdan başlayarak saçınızı sarın Onlara üstüne düzleştirici gezdirin ve bakın bakalım aynısı mı deil mii :):) lülülülülülü
bu örgüylede olmazmı nemini aldıktan sonra ince ince değilde kalın kalın tuttamlar alınarak köpük sürülerek örülse oda olmazmı acaba....Canim bu saç ne bugidiyle nede masayla olur. Size anlaticam nasil oldugunu yanliz kusura bakmayin turkce yanlisliklarim olabilir.
Sacinizdan bi tutam alin sonra saci yariya katlayin yariya katladiktan sonra katladiginiz bolumu yeniden yariya katlayin ve sac boyuzuna gore devam edin sonra lastikle katladiginiz bolumu baglayin uzun sure oyle kaldiktan sonra salin sonrada sprayleyin. umarim anlatabilmisimdirAnlamadiysaniz baska sekilde bidaha anlatmak isteriim şakkıdı
saç düzelştiriciyle yapılmış bu model bildiğiniz normal saç düzelştiricyle kuaförde kız yaptırdı geçenlerde gördüm.. şakkıdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?