Saç Kesim Şekilleri Bu saç modelini nasıl yapabilirim?

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

mavi_siyah

felicita
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2008
189
0
96
35
İstanbul
Kızlar saçlarımı böyle yapmak istiyorum ama nası yapıcam bilmiyorum
bigudiyle mi maşayla mı yapıyorlar bunu nasıl yapıyorlar
bide saçlarım bu kadar uzun değil sırtımda falan yapabilir miyim yine demirmirmirmir

Eklentiler

• $n33030016945_1330391_360.jpg
    51,4 KB · Görüntüleme: 61
Son düzenleme:
aynı modeli bende istiyorum.. ve nasıl yapıldıgını merak ediyorum...
takip edicem bu konuyu......

arkadaşlar bu maşa mıdır nedir artık bilmiyorum da adını kuzenimde var kullanımı cok kolay ve aynı bu bukleleri yapıyor.babyliss marka.
normal maşayla da bunun gibi oluyor mu bilmiyorum ?

maşayla mı? nasıl kullanıcaz saçı nerden sarmaya başlıcaz ki...bende maşa var ama böyle bir model çıkartamıyorum kii ühü

bana sanki örgü dalgası gibi geldi.. hani sacını örersin gece yatarsın sabah açarsın ya.. öyle bişeye benzettim ben..

Son düzenleme:
saçlarını örmüş bence
ıslakken örünce kuruduğunda açıyorum benimde öyle oluyo
fazla sık olmadan ör gevşek ör

ben de öyle yapıyorum yıkadıktan sonra örüyorum öyle kalıyo gece boyunca sabah açıyorum buna benziyo ama düzgün olmuyo ya =/

alla alla.. yanlardan 2 tane olarak ör.. açtıktan sonra köpükle falan biraz.. hacim alsın hafif kabarsın.. olur öyle.. ha bi de açınca tara dagılsın yani o dalgaalr.. bütün bütün durmasın.

ohoo tararsam mahvoluyorlar ya ama köpük yapmalı evet bide aşağı doğru azalıyo benm saçım yani v kesimli o yüzden o dalgalr aynı byüklükte olmuyo çirkn duruyor

tatlım örmeden krem veya serum gibi birşeyler de sürebilirsin.açınca kötü durmuyor o zaman.bende saçım uzunken sürüp örerdim.açınca böyle olurdu.örüp açtıktan sonra beceremiyordum bişeyler sürerken bozuluyordu çünkü.
kolay gelsina.s

krem olarak önerebilecein bi marka var mı canım hiç kullanmadım saç kremi :S

ben fuente'nin seumunu kullanıyorum canım.kuaförlerde satılıyor sanırım ben kuaförden aldım.çok memnunum.fön öncesinde de güzel oluyor fön çekmeyince de kullanılabiliyor.

ben maşayla yapabiliorum aynısını nasıl anlatılır uygulamasız bilmiyorum ama biraz anlatmaya çalısayım
saçın dibine masayı kıstırın sonra saçınızı masaya dolayın öle bi 10 sn ye bekletin dolayıp kıstıracaksın anlatabildimmi yani saçın ucundan kıstırıp öle sararsanız bukle olur öbür dediğim gibi dibinden kıstırıp maşaya saçı dolayın sonra kıstırma yerini açıp yandan masayı cıkartın serbest bırakın sacınızı aynısı olur yani ben becerebiliyorum bi deneyin sakın doladığınız gibi saçı açmaya çalısmayın elektiriklenio ve model cıkmıyo yandan hızlıca kıstırma yerini açıp çekin
umarım anlatabildim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…