Saç Rengi ve Saç Boyama Bu saç kuaförsüz yapılabilir mi?

Vuvuzela

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2008
2.683
3.911
373
37
saçım belimde ve rengi şuan koyu sarı
istediğim model de tam olarak şu

bu saçtaki açık kısmı saçımın açık olmasını istediğim kısmını krepe atarak 4-5 ton açan boyalarla açıp saçımın diplerini de koyulaştırayım diyorum.
aslında düşününce yapımı kolay olur gibi geliyor, sık krepe balyajlar atılacak ama orantılama konusunda şüphelerim var:S saç rengini açacağım kısımı dert etmiyorum da gözümde büyüttüğüm yer saçımın diplerini koyulaştırmak
hiç daha önce saçının diplerini koyulaştıran arkadaşlar oldu mu??
bugüne kadar sayısız kendi saçım da dahil saç boyadım, siyahtan sarıya kendim ulaştım, röfleler attım başarısız bir sonuca da ulaştığım olmadı ama bu modelde bu kadar el yatkınlığıma rağmen çekiniyorum açıkçası
bi yandan da kuaför fobim var, mevzu açtırma oldu mu basıyolar oryali saç yıpranır mı, yanar mı umurlarında değil.
ya da kullanılacak malzemeyi kendim götürsem sadece uygulamayı yapacak bir kuaför bulunabilir mi dersiniz?
bu türde kuaför tanıdıkları olan arkadaşlar da yardımcı olursa sevinirim, izmir ya da istanbul farketmez, iki şehir de sıklıkla bulunduğum yerler :)
bu arada saçımın rengi de yaklaşık olarak şöyle
http://www.gophoto.it/view.php?i=ht...367969333288700_1664687113_n.jpg#.UO1eUmQ3Z50

Son düzenleyen: Moderatör:
bende buna benzer saçı önce kuaföre gidip yaptırmayı düşündüm, beceremedi..
koyu kestane zeminimi açıp karamel yaptı, balyajlar sonra yapılsın saç yoruldu dedi bıraktı..zemin rengini beğenmediğim için ,balyajlar için de gitmedim tabii..
evde deniyelim dedik röfle seti alıp, o da olmadı..
saçım koyu olduğundan 35-40 dk da balyajlar açılmadı hemen..fazla tutmaya korktum kopar diye, kınalı yapıncak gibi oldu balyajlarım, koyu kumrala boyadım tekrar..

aylar sonra başka kuaföre gittim istediğim foto ile, ilk defada beceremedi o da..sonraki hafta düzeltmesini istedim.ehhh işte oldu...
bir kerede yapamıyorlar yahu...
risk alırım,saçlarımın yıpranmasından çekinmem dersen dene..
benim saçlarım 1 sene içinde 3 kez açma balyaj işelmi gördüğü halde uçlar tiftik gibi oldu..başka saçlara nazaran yine iyi halde..

benim burada avantajım saç rengim koyu sarı zaten şuan baya bi açmıştım tek renk olarak
sorun şu ki dipleri koyulaştırırken orantıyı sağlamak

Bende bunun gibi bir saç istiyorum.
Ombire Hair deniliyormuş. Bende başlık açmıştım deneyen varmı diye.
Deneyenler var, güzel olduğunu söylüyorlar. Ama ben daha cesaret edemedim.
İnternette yapılışı ile ilgili videolar mevcut benim açtığım konuyada bakabilirsin.
Hatta denersen mutlaka bilgilendir canım

şuan saçımda geçici boya var bi iki yıkamalık ömrü kaldı tamamen aksın deniycem hemen
senin saç rengin nasıl şuan, benim üstleri de koyulaştırmak gibi bi sorun var, o düşündürüyor acaba dip röfle yapar gibi üstleri de koyu kumral boyayla mı paketlesem?

Ben saçımı daha önce hiç boyamadığım için kendi rengim.
Açık kumral ile küllü gri tonları arasında aralarında kendi ışıkları var.
Ben uçlarını böyle istiyorum. Hatta doğal saç açıcı aldım.
Ama kokusu çok kötü geldi, 2 kere falan uçlarına uyguladım bıraktım.
Baya açıldı hatta, yazın tekrar kullanmayı düşünüyorum.
Kullanmayı bırakınca eski haline geri dönüyor bi süre sonra.

o bakımdan şanslısın boya yok:)
benim de doğal saçım kumral ama şuan diplere kadar küllü koyu sarı, istediğim renkteki diplere göre baya açık diplerim var:/
ya 3-5 ay bekleyip doğal diplerime uygulama yapıcam ya da dipleri bi şekilde koyu boyuycam, açması problem değil konuyu da inceledim, ben hatta daha zor şekilde krepe yaparak açıcaktım doğal bi dağılım olsun diye ama şu dipleri koyultmadan çekiniyorum bütün herşeyi berbat edebilir diye

önce komple 7 veya 6 ile boyayıp sonra mı balyajları atsan:44:..bütünlüğü sağlamak için..

önce komple 7 veya 6 ile boyayıp sonra mı balyajları atsan:44:..bütünlüğü sağlamak için..

en kötü onu deniycem ama şuan hazır açık bi zemin varken değerlendireyim dedim. sonuçta uçlar daha hassas koyuya boyayıp bi daha açılırken daha da yıpranır diye çekiniyorum.
olmadı krepe balyajla kendim paketler açarım, diplerin koyulaştırılmasını kuaföre yaptırırım, sonuçta kuaförde saç açarken kalitesiz oryallerle facialarla karşılaşılabiliyo ama koyuda bişi olmaz heralde:)
herşeye rağmen kötü olursa dediğin çok mantıklı, şu denemeden oluşacak rezil sonucu da kapatır hem:)

bence direk kendi saçının yarısını aç ölede güzel olur diye düşünüyorum beğenmezsen koyu yerlerini ne istiyosan onu alır sadece o kısımları boyarsın

bence direk kendi saçının yarısını aç ölede güzel olur diye düşünüyorum beğenmezsen koyu yerlerini ne istiyosan onu alır sadece o kısımları boyarsın

aslında kötü olur diye düşünmüştüm ama bi denemek lazım, belki hoş da olabilir, zaten üstü koyulaştırmadan açma işlemini halletmek daha doğru sanırım:)

benim saclarim su an aynen böyle.. loreal in ombre seti ile kendim yaptim.. saclarimi önce normal boyadim.. sonrasinda ombre setinin icindeki karisimi hazirladim.. saclarimi kulak hizasinda iki yana ayirip topladim.. kutunun icinden cikan özel fircasiyla sürdüm.. biraz bekledikten sonra yikadim.. bitti :) ombre setini bulamam dersen bildigin sac acicilarda ayni isi görür sanirim.. ombre set diye satilan kutunun icindede ayni sekilde oksidan tarzi bir krem, kucuk bi poset icinde toz ve islemi uyguladiktan sonra kullanmak cin bir sampuan var.. fircasinin yerine de ince bir tarak kullanilabilir..

yıpranma durumu nasıll? ombre seti yıpratıyo mu saçı?

bende bir yipranma olmadi.. yalniz sunuda söylemeliyim; benim saclarim cok cabuk aciliyor.. normalde setin icindeki kullanma klavuzunda 25-45 dakika arasi bekletin acilma orani istediginiz noktaya gelince yikayin diyor.. ben 5 6 dakikada yikadim.. istedigim tona kadar acilma olmustu.. herhangi bir yipranma vs de olmadi.. kullanidigim setin resmini bu linkte görebilirsiniz.. Photosynthetica - Augenblicke: Wild Ombré mit L'Oréal

benim saçlarım şuan da böyle,ağustos ayında çok iyi bi kuaföre yaptırdım.ozamandan beri hiç boyatma gereği duymadım.gittikçe daha güzelleşiyo rengim.kendi saçlarım açık kumral uçlara doğru sararıyo.herkez de çok beğeniyo saçlarımı sürekli soranlar oluyo.benim sana tavsiyem saçların dipten 6 7 cm kendi rengi geldikten sonra kuaföre gidip bunu yaptırman boyalı kısımlarını açsın dipleri kendi rengin kalsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…