bende buna benzer saçı önce kuaföre gidip yaptırmayı düşündüm, beceremedi..
koyu kestane zeminimi açıp karamel yaptı, balyajlar sonra yapılsın saç yoruldu dedi bıraktı..zemin rengini beğenmediğim için ,balyajlar için de gitmedim tabii..
evde deniyelim dedik röfle seti alıp, o da olmadı..
saçım koyu olduğundan 35-40 dk da balyajlar açılmadı hemen..fazla tutmaya korktum kopar diye, kınalı yapıncak gibi oldu balyajlarım, koyu kumrala boyadım tekrar..
aylar sonra başka kuaföre gittim istediğim foto ile, ilk defada beceremedi o da..sonraki hafta düzeltmesini istedim.ehhh işte oldu...
bir kerede yapamıyorlar yahu...
risk alırım,saçlarımın yıpranmasından çekinmem dersen dene..
benim saçlarım 1 sene içinde 3 kez açma balyaj işelmi gördüğü halde uçlar tiftik gibi oldu..başka saçlara nazaran yine iyi halde..
Bende bunun gibi bir saç istiyorum.
Ombire Hair deniliyormuş. Bende başlık açmıştım deneyen varmı diye.
Deneyenler var, güzel olduğunu söylüyorlar. Ama ben daha cesaret edemedim.
İnternette yapılışı ile ilgili videolar mevcut benim açtığım konuyada bakabilirsin.
Hatta denersen mutlaka bilgilendir canım
şuan saçımda geçici boya var bi iki yıkamalık ömrü kaldı tamamen aksın deniycem hemen
senin saç rengin nasıl şuan, benim üstleri de koyulaştırmak gibi bi sorun var, o düşündürüyor acaba dip röfle yapar gibi üstleri de koyu kumral boyayla mı paketlesem?
Ben saçımı daha önce hiç boyamadığım için kendi rengim.
Açık kumral ile küllü gri tonları arasında aralarında kendi ışıkları var.
Ben uçlarını böyle istiyorum. Hatta doğal saç açıcı aldım.
Ama kokusu çok kötü geldi, 2 kere falan uçlarına uyguladım bıraktım.
Baya açıldı hatta, yazın tekrar kullanmayı düşünüyorum.
Kullanmayı bırakınca eski haline geri dönüyor bi süre sonra.
şuan saçımda geçici boya var bi iki yıkamalık ömrü kaldı tamamen aksın deniycem hemen
senin saç rengin nasıl şuan, benim üstleri de koyulaştırmak gibi bi sorun var, o düşündürüyor acaba dip röfle yapar gibi üstleri de koyu kumral boyayla mı paketlesem?
önce komple 7 veya 6 ile boyayıp sonra mı balyajları atsan:44:..bütünlüğü sağlamak için..
bence direk kendi saçının yarısını aç ölede güzel olur diye düşünüyorum beğenmezsen koyu yerlerini ne istiyosan onu alır sadece o kısımları boyarsın
benim saclarim su an aynen böyle.. loreal in ombre seti ile kendim yaptim.. saclarimi önce normal boyadim.. sonrasinda ombre setinin icindeki karisimi hazirladim.. saclarimi kulak hizasinda iki yana ayirip topladim.. kutunun icinden cikan özel fircasiyla sürdüm.. biraz bekledikten sonra yikadim.. bitti :) ombre setini bulamam dersen bildigin sac acicilarda ayni isi görür sanirim.. ombre set diye satilan kutunun icindede ayni sekilde oksidan tarzi bir krem, kucuk bi poset icinde toz ve islemi uyguladiktan sonra kullanmak cin bir sampuan var.. fircasinin yerine de ince bir tarak kullanilabilir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?